Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2006. február 7., kedd 0:58
régebben etust se szerettem, de kb. a kilencvenes részekre nagyon jófej lett.
0
2006. február 7., kedd 0:57
én bírom az öregurat, nagyon bölcs ember.
0
2006. február 7., kedd 0:54
csatlakozom. de a vénember latinozását én mégjobban.
0
2006. február 7., kedd 0:53
utálom julcsit a szomszédokból.
0
2006. február 7., kedd 0:47
csatlakozom.
0
2006. február 7., kedd 0:38
Dealer! Az egyik legnagyobb magyar szerzői film!
0
2006. február 7., kedd 0:36
FLIEGAUF BENEDEK
0
2006. február 6., hétfő 15:35
Imhol!
0
2005. augusztus 4., csütörtök 0:00
ez a "mindenki jönni akart" azért túlzás... egyébként, nem tudom, hogy mitől lett olyan fene nagy divat a találkaszervezés a fórumokon... látogatok egy másik fórumot is, és már ott is megy a szervezkedés... nem mintha engem érdekelne, csak furcsa.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:55
Én már egyáltalán nem emlékszem arra a topikra, de az 5.1 beüzemelésére ott sikerült rájönnem. Ennyit megért, de az igaz, hogy inkább a KÉRDÉSEK fórumot kellett volna használnom. Na, befejezem, mert még le leszek cseszve az offolás miatt :)
0
2005. augusztus 3., szerda 23:54
Akkor mostmár zárjuk le a témát. Ok?
0
2005. augusztus 3., szerda 23:51
egy hímzőkör nőtagjai a menstruációs ciklusuk közepén nem sértődnek meg olyan hamar egymásra, mint itt a fórumozók többsége egy hozzászólás kapcsán....
tyű, öccsém....
0
2005. augusztus 3., szerda 23:49
Számomra ez a megoldás is jónak tűnik, a régi rendszernél minden jobb. A mostani is, meg ez is.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:48
Hirtelen mindenki mindenki ellensége lett. Manapság sokat olvasgatom azt a topicot, amit én indítottam dec. 24-én este :) ez az 1001 film... és észrevehető különbség bontakozott ki az akkori hozzászólások és a mostaniak között. Vagy itt a chat, amit Jamamura indított azt hiszem januárban. Az elején még oda is írtak a régi fórumozók ELM, Jamamura, Sutter stb. most meg hírtelen már utálják. Nem értem a pálfordulást, mert még 4-5 hónapja semmi bajuk sem volt...

Én nem utálok senkit, mert alapban úgy gondolom mindenkinek joga van kifejteni a véleményét, az előítéleteket viszont utálom. De ha nem akarnak rajta változtatni pl. megismerni az illetőt (xpress tali elején még mindenki jönni akart, aztán mindenki lemondta, gondolom azért - tiszelet a kivételnek - mert cikinek érezte, és nem akart megismerkedni az "alja" népséggel), akkor ez nem is fog megváltozni. Én nagyon szerettem volna megismerni Suttert vagy a többi régi Xpressest. :( Ott aztán tényleg meg lehetett volna beszélni kinek mi baja a másikkal, tisztázni dolgokat észérvekkel.

Jókat vitázni szerintem még mindig lehet(ne), csak ehhez ők is kellenének!

Erről ennyit.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:48
t lemaradt a végéről
0
2005. augusztus 3., szerda 23:47
ja, én elolvastam házimozi vásárlás előtt :D
határozottan hasznos dolgokat tudtam meg onnan.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:46
befejeztem! további jó szórakozás...
0
2005. augusztus 3., szerda 23:46
"...végre szinte (!) csak az épkézláb kritikák kerülnek a kritikákhoz..."

A népszerűbb filmeknél nekem rendre olyan érzésem szokott lenni, mintha 2 fórum lenne: egy kaotikus a film oldalán és egy hagyományos szeparáltan. :)
Én személy szerint a kritikákat a specifikációk alatti vastag, kihasználatlan fehér csíkban sorakoztatnám fel (szerző, pontszám, esetleg rövid intro, rákattintva külön ablakban elolvasható), a fórumot meg a mostani "kritikák" helyén, dehát ha a többségnek a mostani a jó, akkor nekem is jó.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:45
már ott sem nagyon - pedig ez nem volt cél.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:44
A témának azt a vonulatát, mely szerint az "újak" egy része offol, értelmetlen topikokat hoz létre és chatel minden topikban, szvsz mindenki lezárhatná: viták és sértődések árán, de az utóbbi 2-3 hétben off és chat gyakorlatilag csak a chat-topikban volt, ez pedig már rég működik, nem az "újak" hozták létre, sztem mindenki eltolerálhat ennyit. akit ez is zavar, azon sztem az isten sem segít. legyünk már annyira korrektek egymással, hogy nem hánytorgatjuk fel a témát ahányszor csak lehet, miután megszűnt a jelenség. sztem.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:40
Talán már Gerike sem emlékszik az első topikjára, annyira elveszett a homályban. Arról nem Ő tehet, hogy az megmarad az Xpressen, senki nem törli. Én össz-vissz egy topikot hoztam létre a szabad fórumon, valami 5.1-es hangrendszerrel volt kapcsolatban. Biztos megvan még valahol, de vajon minek? Van valakinek szüksége rá?
0
2005. augusztus 3., szerda 23:40
ezt a szétoffolós vádaskodást már be lehetne fejezni. azt hiszem, az érintettek felfogták, s most már csak egyetlen topikban cseverésznek: hadd tegyék.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:38
Ez sajnos nem igaz. Senkinek nem szimpatikus Gerike és Padi (stb.) korábbi topikfosása, de amint mondtam, szükség van egy moderátorra, aki az elhasznált vagy értelmetlen topikokat törli.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:34
Ez eddig oké, de ha már van egy társaság, amelynek tagjai jobban ismerik egymást, akkor lehet, hogy szívesen elbeszélgetnének másról is. Persze, ez filmes meg dvds fórum, de a vitában már történt megegyezés. Azt az egyetlen chat topicot kivéve elvileg minden a filmekről szól. Innentől kezdve pedig abba kéne hagyni a siránkozást mindkét oldalról.
0
2005. augusztus 3., szerda 23:34
Mert itt van a legjobb társaság kérem, senkit nem lehet elküldeni. Van azért elég hozzászólás a filmekről is, régen ugyanez volt, csak akkor két helyen egyszerre. Ha az a társaság, aki nem csak a filmekről beszélget egy helyre szorul, naná, hogy több off-topic lesz.
0