Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2005. augusztus 1., hétfő 12:33
Erre hogy jöttél rá? :))) Ehem.... inkább irónia:
Engem az Amerikai pite szerű filmek  meg a Horrorra akadva baromságok idegesítnek, és Dr. Szöszi 2-vel az élen... mégis ezek tök sikeresek voltak. Nem elgondolkoztató?
0
2005. augusztus 1., hétfő 12:30
Na, ez nem így van, azt hiszem. :-))) Ugye csak vicc volt? :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 12:28
Nem is ők, hanem a mozikasszák, vagyis a tömegek. :)))) Ki mennyit hoz, aki többet az eladhatóbb... és "tehetségesebb" :))))
0
2005. augusztus 1., hétfő 12:19
Szerintem (:-))) egyébként a "tehetségtelen" sem objektív kategória színészeknél. Ki dönti el, ki tehetséges és ki nem? Pl. szerintem Loius de Funes tehetséges, Field szerint meg nem. Vagy akár nézhetjük Leonardo DiCapriot, Mickey Rourke-ot vagy Tom Cruise-t. Sokan szeretik őket és tehetségesnek is tartják, van, aki meg nem. Nem hiszem, hogy a kritikusok vagy a rendezők lennének a mércék. :-))
0
2005. augusztus 1., hétfő 12:05
Oh, my Darling, nagyon sajnálom! :-))) Én sajnos nem szeretem a filmet, viszont én meg Louis de Funes-ért vagyok oda, de nagyon. Csakúgy, mint wrack számára, számomra is megunhatatlanok a poénjai, az energikus előadásmódja, a kifogyhatatlan fantáziája. Én nagyon szeretem a pörgős stílusát. :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 11:58
Ok, jamamura, mondd csak nyugodtan, nem zavar. :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 9:50
Szívemnek milyen kedves látni, hogy Drew Barrymore, Matt Damon meg Ben Affleck másoknál se nagy kedvenc! :)) Én mondjuk összességében az egész BATMAN-sorozatot, meg általában a comics-filmeket sem szeretem, s a PEARL HARBOUR nekem is hátborzongató élmény volt: csak az ellenségemnek kívánom.

Amivel nem értek egyet: a musicalek. Évtizedekkel ezelőtt Hollywoodban nagyon jó és látványos musicalek születtek, melyek méltán tartoznak a klasszikusok közé. Igaz, hogy engem is ki lehet üldözni a világból mondjuk a RÓMEÓ ÉS JÚLIA mindegyik zenés változatával (főleg ezzel a legutóbbival), meg a MOULIN-ROUGE!-gal is. Leonardo Di Caprio pedig lehet, hogy egy ellenszenves fazon, de színészi talentum szempontjából mégiscsak kakukktojás a felsoroltak között. A szinkron nélküli DVD-kel sincs olyan nagy bajom: bizonyos filmek kifejezetten rosszak magyar szinkronnal.
0
2005. augusztus 1., hétfő 9:42
Oh, My Dear, hát megint ellentétes az álláspontunk?! :)) Én nagyon szeretem a LESZ EZ MÉG ÍGY SE! című filmet, szerintem az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb vígjátéka, amelyben végre senki nem böfög, fingik vagy okádja el magát, mert az olyan vicces. Viszont nagyon nem kedvelem Louis De Funes-t, mert szerintem rémesen erőltetett, amit művel. Bud Spencer meg Terence Hill se az én világom, de azért Funes-nél jobban viselem őket.
0
2005. augusztus 1., hétfő 9:25
nyugodtan írja azt mickey rourke-ra vagy clint eastwoodra, hogy szerinte tehetségtelen, én meg erre azt mondom, hogy szerintem hülyeséget beszél. :)
0
2005. augusztus 1., hétfő 7:02
Akkor leírom mégegyszer: :)

Írd nyugodtan, hogy Te ezt és ezt a színészt/rendezőt/filmet utálod, de nem írhatod le azt a szót, hogy tehetségtelen, mert így egy objektív véleményt írsz le, ami természetesen nem mérvadó.

Kerülendő: szerintem tehetségtelen
Ajánlott: nem szeretem/kedvelem, vagy akár azt is írhatod, hogy utálod.
0
2005. augusztus 1., hétfő 3:26
Szerintem több-kevesebb fenntartással ezzel mindenki egyetért.
0
2005. augusztus 1., hétfő 3:24
Ezeket én is utálom. :-))
0
2005. augusztus 1., hétfő 3:20
Útálom a magyar szinkron nélküli DVD-ket (ócska felirattal 20szorosan)
Útálom a magyar felirat nélküli nem magyar nyelvű extrákat
Útálom az érdektelen extrákat (magyar felirattal vagy szinkronnal duplán)
Útálom az ócska kép- és hangminőséget
Útálom a DTS-t mert mindig arra emlékeztet, hogy kéne venni egy normális hangrendszert :)
Útálom az ócska újraszinkront
Útálom a P/S-t.
Útálom a vágott filmeket (sőt betiltanám)
Útálom, ha a menü előtt 314 logót kell végigszenvednem (hallod IC?)
Útálom a reklámot a DVD-n (nem újságmellékletes DVD-n 20szorosan)
Útálom a lopásellenes filmecskéket

Mindnkinek köszönöm a türelmet, egy magyar átlagember sirámait láthatták, ha valamit kihagytam, az a korai időpont miatt történt.
0
2005. augusztus 1., hétfő 3:12
Én egyébként azt szeretem, ha jó egy film, legyen akár nyomasztó vagy könnyed vígjáték, és elég széles skálán mozog az ízlésem, pl. az elvont művészfilmek mellett szerettem annak idején a Beavis and Butthead sorozatot. :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 2:43
Honnan ismersz te engem?  :)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 2:21
De valaki nincs ám oda annyira a filmekért, mint mi, filmrajongók. Valakinek a filmek csak könnyed szórakozást jelentenek, hogy este fáradtan, amikor esetleg melóból hazaér, valami kikapcsolja. Ezért pedig elitélni nagy marhaság lenne.
0
2005. augusztus 1., hétfő 2:19
Egyetértek veled. Különösen az utolsó bekezdésben leírtak zavarnak engem is. Van aki szerint, egy film csak vidám lehet, vagy felszínes; ha komoly, vagy nyomasztó, akkor az már csak rossz lehet. Ezt a mentalitást én is nagyon utálom.
0
2005. augusztus 1., hétfő 2:11
Hirtelen felindulásból (!) ennyi jutott ezsembe:

Amikor egy kis senkiházi elkezdi fikázni a klasszikusokat, merthogy ő már annyiszor látta ezt a témát hoolywood-osabb csomagolásban alig pár éve a blockbaster felhozatalok között. Utálom, amikor nagy régi filmek veszítenek eredetiségükből a gagyi Tvfilmek által.

Utálom, amikor vki kijön a moziból, megkérdezik h milyen volt a film és azt mondja: jó volt. Semmi kritika, semmi kifogás, semmi dicséret, csak két üres szó, mellyel bizonyítványt állít ki saját - szerintem - üres egyéniségéről. Jó, persze nem várom el egy 10 évestől hogy határolja be a filmet 1 és 10 csillag közé, csupán, arról beszélek, hogy ha vki már elhatározta hogy megnéz egy komolyabb filmet akkor legalább annyival tisztelje meg azt hogy kicsit megpróbálja megérteni azt és beszélni róla.

Utálom, ha vki nincs tisztában egy film értékével:
pl.: a Hetdikre nekem már mondták azt hogy nem tetszik neki hogy olyan borongós hangulatú... ez azért durva... az ilyen ne is nézzen többé filmeket mert ez megalázná a film alkotóit. most hirtelen ez jutott eszembe.
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:43
Még kit utálok:
- Az előző hozzászólásom 9., 10. és 11. pontjának metszethalmazát: Pált.

Mit nem szeretek:
- Ha valaki előíteletei miatt elutasítja a komolyabb témájú filmeket, mondván, hogy egy film ne szóljon semmiről, csak varázsoljon el. Nem szeretem ezt a mentalitást. Szerintem az az ideális, ha valakinél éppúgy elférnek a drámák és a művészfilmek, mint a könnyed akció- vagy kalandfilmek, netán az idétlen vígjátékok.
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:43
Utálom a tuccereket és a rappereket ...
Utálom, ha vki nagyképű ...
Utálom a nekem nem tetsző filmeket( most nem sorolom) ...
Utálom a divat rockereket, és azokat akik valamit csak divatból tesznek ...
Utálom, ha nincs szerencsém ...
továbbá még utálom azokat a dolgokat, amike engem idegesítenek... meg ilyesmi...

0
2005. augusztus 1., hétfő 1:39
a pókókat, a nácikat, a családi vígjátékokat( pl Beethowen) én is utálom, na jó a pókók közül csak azt ami kicsike, szerettem volna régebben egy madárpókót itthon tartani, (nemtom akarom-e még :)
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:17
Én kimondottan kedvellek, Bákter! :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:17
Egyetértek wrackkel! :-)))) Ezeket én sem szeretem! :-))) Köszi!
Pók még nem mászott be DVD-tokomba, de én lehet, hogy megöltem volna, már csak azért is, mert félek tőle! :-)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:16
Ez meg miért lehet? :)
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:14
Én útálom magamat, ebben gondolom sokan egyetértenek velem :)
0