Gondoltam, de ezt csak poénból írtam :))) Viszont én szeretem azokat is, amiket te szeretsz:) A Nagyítás az egyik kedvencem Antonionitól :)))
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:12
761
Egyetértek Juliettel. Na igen, kicsit tartsuk már tiszteletben a másik véleményét. Funes filmjeit én is nagyon szeretem, csakúgy mint a Bud Spencer és Terence Hill filmeket. Ízlések és pofonok. Én már egyes filmjeiket legalább tízszer láttam, mégis minden újranézésnél szétröhögöm magam.
Amit még utálok: - családi vígjátékok - Sikoly - Vad vágyak - Sofia Coppola - Rémálom az Elm utcában - Fűrész - Félelem.com - pókok (mert az egyik rohadék bemászott a Volt egyszer egy vadnyugat DVD tokjába a lemez alá, és csinált rá egy kis hálót. Nem öltem meg, pedig megérdemelte volna :), cserébe az egyik kedvenc filmemért. (Mondjuk nem lett baja a lemeznek, de azért mérges vagyok, ugyanis a DVD-gyűjteményem helyett nem tervezem más adathordozón összegyűjteni a kedvenc filmjeimet). Volt már valakinek hasonló élménye?) - (neo)nácik - úgy általában azok, akik lenézik az embert - intoleránsok
0
2005. augusztus 1., hétfő 1:11
8905
Kedves Angelus! Nem akartam kést forgatni benned, ez az én véleményem, ne vedd személyeskedésnek! Nekünk elég más az ízlésünk, de attól még téged nem utállak. :-))))
0
2005. augusztus 1., hétfő 0:32
8905
Elnézést mindenkitől, akit megbántottam. Akkor így mondom, én nem szeretem ezeket a filmeket, színészeket vagy én tehetségtelennek tartom őket. Lehet, hogy a Lesz ez még így se filmre erős volt az idétlen jelző, csak valahogy ki kellett fejeznem az ellenérzésemet a filmmel kapcsolatban. :-))) A topic címe eleve szubjektív, mindenki mást utál, nem? Eddig mindenki kinyilatkoztatta, mit/kit nem szeret. Én se értettem egyet sok véleménnyel, pl. én imádom Louis de Funest, van aki meg nem. Lassan paranoiás leszek, mert akárhol akármit beírok, mindig kisebb zűrzavar van utána. Senki ízlését nem akartam megbántani vagy kritizálni, ez csak ez én véleményem a színészekről, filmekről, rendezőkről. Én őket nem kedvelem.
0
2005. augusztus 1., hétfő 0:31
761
- tinihorrorok - tinivígjátékok - egy-két apró kivételtől eltekintve: musicalek - Tim Allen - Pauly Shore - Jay és Néma Bob - Matt Damon - Ben Affleck - Leonardo DiCaprio - Pókember - Macskanő - Roland Emmerich - Drew Barrymore - Pearl Harbor - A passió - Charlie angyalai - Függetlenség napja - A hídember - Batman Forever - Batman és Robin - szinkron nélküli dvdk - pókok
0
2005. július 31., vasárnap 22:59
2975
nagyjából ezt gondolom én is. lehet valam(k)it szeretni vagy nem szeretni, de kijelenteni, hogy úgy ahogy van, rossz - csak mert én nem szeretem, hát az elég furcsa. az nem zavar, hogy valakinek más az ízlése, de a kinyilatkoztatásokra nem vagyok kíváncsi...
0
2005. július 31., vasárnap 22:57
1431
Sőt... most igy hirtelenjében is több tucat remek horrorfilmet tudnék felsorolni. Épp az imént vesztem össze valakivel, mert fikázta a sci-fi-t, mint műfajt, holott kérdésemre egyetlen filmcimet sem tudott mondani, magyarán igazából fogalma nincs róla, mit fikáz.
0
2005. július 31., vasárnap 22:55
790
tényleg jó horror-ok, pl- még a Rémálom az Elm utcában részek... :) az ídétlen tinivígjátékok pedig szükségesek, (hogy miért azt nemtom :)
0
2005. július 31., vasárnap 22:50
2341
Az a baj, hogy Juliet egy félmondatban keverte az objektív véleményt a szubjektívvel; "Szerintem tehetségtelen". Ha én mondjuk nem bírnám Picasso festményeit, akkor azt mondanám, hogy "Nekem nem tetszik". Csakhogy Picasso attól még egyáltalán nem tehetségtelen!
0
2005. július 31., vasárnap 22:27
16970
Juliet! :)
Ez most kb olyan volt, mintha minimum ötször forgattad volna meg bennem a kést :))) A Lesz ez még így sem miért idétlen vígjáték??? Horrorok???? Pedig vannak nagyon jók (pl.:Halloween, A gonosz halott 1-2Ö) Ponyvaregény, és Nagymenők???? Hm... Clint Estwood mióta tehetségtelen?
0
2005. július 31., vasárnap 21:57
1550
Szia Fied!
Már nagyon várom az írásaidat!:)
Delon Skkterápiáját ugyan még nem ismerem, de bizti jó lehet! (alapvetően a 70-es évekbeli filmjeit szeretem a legjobban)
0
2005. július 31., vasárnap 21:36
7151
Helló Ivan!
A látszat ellenére alakulnak a filmes eszmefuttatások: Borowczyk készen van teljesen, Ken Russell és Faye Dunaway is, de őket azért még egyszer át akarom tekinteni. (Nem mondanám ugyanis, hogy szűkszavú voltam.) Aztán küldöm mindegyiket. Viszont majd az itt elérhető e-mailedre írok, mert elfelejtettem a saját freemailes postafiókom jelszavát, s hetek óta nem tudok oda bejutni. Szednék én Cavintont, de azt is folyton elfelejtem... :)
Stone-t – mint máshol kifejtettem – én se kedvelem, de Alain Delont viszont igen. Téglagyári Megálló barátom szíves közreműködésével hamarosan újabb Delon-filmmel bővül a gyűjteményem: a SOKKTERÁPIA (Traitement de choc, 1972) nemrég jelent meg Franciaországban. A mű érdekessége, hogy témájával évekkel megelőzte a KÓMÁ-t (Robin Cook könyve és a belőle készült Crichton-film később keletkezett, mint a Delon-krimi). A pikantériáját pedig az jelenti, hogy benne a két francia filmikon, Delon és Annie Girardot egy tengerparti nudista jelenetben frontálisan is látható. A filmet (rendezője Alain Jessua, akitől nálunk csak az ÉDEN BOLDOG-BOLDOGTALANNAK című film ment, amely mellesleg Patrick Dewaere utolsó szereplése) egyébként nálunk SPECIÁLIS KEZELÉS címmel a MOKÉP adta ki pár éve videókazettán, s később a Duna TV is játszotta.
0
2005. július 31., vasárnap 20:41
2178
Szerintem inkább a második fele. :]
0
2005. július 31., vasárnap 20:20
2975
A Lesz ez még így se, mint idétlen vígjáték?
A Ponyvaregény és a Nagymenők, mint feleslegesen erőszakos film?
Érdekes.
0
2005. július 31., vasárnap 20:18
1431
Tarantino egyik filmjében sem túl sok az eredetiség. ; ) A Kill Bill, legalábbis az első része szerintem vérbeli Tarantion film.
0
2005. július 31., vasárnap 19:52
790
jó :)
0
2005. július 31., vasárnap 19:36
8905
Akkor jó. :-)
0
2005. július 31., vasárnap 19:36
8905
Köszi, Ivan! :-)))) Ez így van, ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Tudtam, hogy Te megérted. :-)
0
2005. július 31., vasárnap 19:35
790
Egy szóval sem mondtam, hogy Juliet nem úgyanolyan jó ember, mint a többiek. Egyszerűen csak az ízlése nemtetszik, de vele semmi bajom.
0
2005. július 31., vasárnap 19:24
2178
ja, még a lady snowblood zenéjét (amit a lady snowblood főszereplője énekelt) is lenyúlta.... :]
0
2005. július 31., vasárnap 19:20
2178
pont ezért nem tartozik a kedvenceim közé, és ezért írtam, hogy szerintem semmi eredetiség nincs benne.
0
2005. július 31., vasárnap 19:17
1550
Ha jól tudom a Kill Bill esetében egy percig nem titkolta Tarantino, hogy régebbi japán filmekből rendesen merített...
0
2005. július 31., vasárnap 19:16
1550
Miért lenne nagy hiba, hogy nem szereti a horrorokat és Spilberget?
Julie ezeket nem szereti, és kész:) Ezért ő még ugyanolyan jó és értékes ember:)
Sőt, hogy öszinte legyek nekem Delon az egyik kedvenc színészem, Stone meg a kedvenc rendezőim egyike, Julieval szemben, azt mégse izgat tulságosan, hogy ha pl. Ő vagy más nem szereti őket!:) Etttől még ugyanugy tisztelem, csak szimplán más az ízlésünk, és mert ő nem szereti én még szerethetem:) (és forditva is persze)
0
2005. július 31., vasárnap 19:11
2178
nézd meg a lady snowblood c. 1973-as japán filmet. remélhetóleg észre fogod venni a hasonlóságot ez és a kill bill között. :]
0
2005. július 31., vasárnap 19:05
790
NAh ezen én is csak röhögni tudok, abár ízlések és pofonok,
de az, hogy Spielberg, a tinivígjátékok, és főleg HORROR-ok nem tetszenek neked ez nagy hiba...