Keresés

Maverick - Halálos póker

2006. október 18., szerda 11:52
Én inkább azt mondanám, Douglas játszaná le a másik kettőt. :-)) És akkor maradhatna neki Dörner, aki a legjobban illik hozzá.
0
2006. október 17., kedd 21:17
Mondjuk a Bölcsek Kövére című, nem túl emlékezetes de egy nyáresti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelő filmecskében Dörner egy egész családot szinkronizált. A nagyi volt a legjobb :)
0
2006. október 17., kedd 21:16
Ja... Eddie is biztos ezért szokott rá az olyan filmekre, amikben csak ő szerepel!: )
0
2006. október 17., kedd 21:12
És mekkorát kaszálna vele Dörner! :-)))
most posts by TM
0
2006. október 17., kedd 21:11
háát, esetleg: Douglast kihagynám, Eddie és Bruce úgyis lejátszaná a vászonról. Ők meg mindketten lehetnek Dörnerek, szerintem tudná hozni egyszerre a két különböző karaktert.
De az RTL Klub szinkronrendezői is tuti megoldanák valahogy... :S
0
2006. október 17., kedd 21:05
Ha már szinkronról szól az eszmecsere, szerintetek hogy lehetne kivitelezni egy olyan film magyar szinkronját, amiben mondjuk Bruce Willis, Eddie Murphy és Michael Douglas is szerepel? Micsoda dilemma volna az :]
0
2006. október 17., kedd 20:22
...és Bruce Willis??
0
2006. október 17., kedd 19:56
Eddie Murphy-t Felföldi László szinkronizálta a 48 óra első részében. A 90-es évek közepétől azonban nyoma veszett a munkáinak, olyan infó is napvilágra került, hogy öngyilkos lett, akárcsak egy másik sikeres (szinkron)színész Reisenbüchler Sándor (igaz, nála drogtúladagolásról is szólt a fáma...)
Felföldi emlékezetesebb szinkronmunkái közé tartozott a 48 órán kívül Korn alezredes a 22-es csapdájában, Jof, A hetedik pecsétben, Paul, az Egy nehéz nap éjszakájában, a fodrász a Sörgyári capriccioban, Keresztes János, a Legyetek jók, ha tudtokban, vagy amit tán legtöbben láttak, hallottak: ő volt a Vissza a jövőben eredeti szinkronjában Goldie Wilson, az ötvenes évek büféjének afroamerikai kisegítő személyzete, akinek Marty McFly mondta meg, hogy 30 év múlva polgármester lesz belőle.
Szóval, Felföldi László jellegzetes orgánuma ma már nem tartozik a választható szinkronhangok közé.
most posts by TM
0
2006. október 17., kedd 18:19
Murphynek a 48 órában még más volt a magyar hangja.Az a hang hasonlított.Én megtartottam volna a többi filmhez is.
0
2006. október 17., kedd 14:48
:-))))))
0
2006. október 17., kedd 14:48
Szerintem szinkronnál nem feltétlenül az számít, hogy hasonlít-e az igazi hanghoz, mert ha valaki pl. nem ismeri az igazit, az teljesen jól el tudja fogadni egy hozzáillő szinkronhanggal. Én mondjuk ismerem az igazit, mégis el tudtam fogadni Györgyi Annával, mert abban a szerepben szerintem az illett hozzá a legjobban. A bárányok hallgatnak-ban meg Ráckevei Anna illet hozzá a legjobban. Dörner György isteni Michael Douglas-hez, de rajta meg Eddie Murphy-n kívül másnak szerintem nem volt állandó szinkronhangja. Sokat szinkronizál, de rajtuk kívül mással nem kötöm össze. De ez engem nem zavar. Ha valaki jó valamiben, akkor csinálja csak sokat, nem lesz belőle elegem. Az sem zavart, hogy pl. Sinkovits Imre sok filmben játszott, mert nagyszerű színész, nem tudom megunni!!! :-) Bogarthoz mondjuk lehet, hogy nem illik Dörner György (Kálmán György annál inkább, csak szegény már nem él), de akkor ez a szinkronrendező hibája.
0
2006. október 16., hétfő 20:07
Nemrég láttam újból a Doktor Szöszit, Reese Witherspoonnal.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem Dörner György volt a magyar hangja! :-)
most posts by TM
0
2006. október 16., hétfő 20:02
Hát...Györgyi Anna kétségtelenül szép orgánuma, Jodie Foster kissé rekedtes hangjára,szerintem nem az igazi.A Vádlottakban találták el nála a szinkronhangot.
Dörner Györgynél pedig az a kérdés,kinek nem volt még a magyarhangja.
Az Afrika királynőjében már Bogartot is ő adja.M. Douglashez jól illik,de a többihez már kevésbé.
0
2006. október 16., hétfő 18:49
Györgyi Anna rulez! :-)))
most posts by TM
0
2006. október 16., hétfő 18:34
Szia csabaga!
Dehogyis agyonhasználtak, ha meg igen, az azért van, mert annyira jók!!! :-))
Megnézném neked szívesen, de én még nem vettem meg, mert a szinkronos verzióra várok, hátha kiadják. De valaki biztosan megnézi, akinek megvan.
0
2006. október 16., hétfő 18:08
A feliratot estleg megnéznéd majd?Arra gondolok,hogy a legnagyobb hibákat javították-e.
A tétet" megrakják" meg ilyesmi. Rendes felirattal esetleg újra megvenném.
Engem ezek az agyonhasznált szinkronhangok nem hoznak lázba.
Köszönöm.
0
2006. október 16., hétfő 3:21
Én is arra várok. Dörner György és Györgyi Anna fantasztikusak!!!
0
2006. október 16., hétfő 3:18
Annyira zseniális az a rész amikor Gibson össze találkozik Danny Glover-rel aki épp kirabolja a bankot! :)
Ahogy néznek egymásra....és az a zene...ami tökre Halálos fegyver :D
zseniális feelinget teremt egy pillanatra...bár az egész film zseniális szerintem.
Bár behívták volna Kránicz Lajost Glover hangjának. :)
0
2006. szeptember 12., kedd 12:31
Jama!

Nem tudod véletlenül, hogy mikor várható a Kerülj szinkronba sorozatban?
0
2006. szeptember 12., kedd 1:30
majd ha kijön a szinkronos verzió, akkor megveszem
0
2006. szeptember 12., kedd 1:10
Gondolom az Xpress is a bóritók alapján dolgozik, és valószinűleg a boritón sem volt feltüntetve, vagy csak szűkösen fért volna ki, ezért a kis mellékszerepért meg tök felesleges felboritani a design egyensúlyát.
0
2006. szeptember 11., hétfő 23:16
maky: én úgy emlékszem, hogy még az eredeti stáblistán sincs direkt feltüntetve Danny Glover, mert ő csak egy kikacsintás a filmből. Ezt számon kérni az Xpressen... hát...
0
2003. április 30., szerda 13:00
Miért nincs ezen magyar szinkron (pedig az milyen jó!)
most ugye megvan dvd-n régen megvettem VHS-n, most szépen otthon kezdejm összehegeszteni a kettőt? Miért a usernek kell ilyenekkel bűvészkednie?
0
2001. november 24., szombat 13:46
Nekem megvan dvd-n.Ha gondolod,felveszem kazira.
0
2001. november 24., szombat 13:36
Baromira tetszett ez film, de nincs DVD lejátszóm, és sehogy sem tudom megszerez ni kazin. Nem tudna valaki segíteni?
0