Keresés

kit és mit szeretünk (de nagyon)?

2004. október 25., hétfő 0:01
Én mostanában írtam ilyeneket hogy "fuck off"?
Már ezer éve nem írok ilyeneket!
:P
0
2004. október 24., vasárnap 23:55
ez nem vicces. tényleg elszomorító, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez jelenti a szórakozást. lassan az összes adatlap áttekinthetelen lesz az idóta és felesleges képbeszúrásaid és kérdéseid miatt. légyszi nyiss magad egy külön topikot és ott tombolj, de írhatsz a már meglévő brad pitt topikokba is. ez most nem cseszegetés, ezért megkérlek, hogy ne egy "fuck off" felkiáltással rendezd le az ügyet. inkább szállj egy kicsit magadba. de hogy a témánál maradjunk szeretem a sírvaröhögős komédiákat. szerintem.
0
2004. október 24., vasárnap 23:38
Rám gondoltál?
Most mivel csesztem el a Waczak Szálló 2. évad adatlapját?
Azzal a pár képpel?Csak illusztrálni próbáltom, hogy eme klasszikust milyen csomagolási minőséggel kellen kiadni!
Hallja kedves IC?
Remélem.
:P
0
2004. október 24., vasárnap 23:36
Egy fórumtársunk rendkívül hozzáértő, mindig helyénvaló és értelmes megjegyzéseit, valamint azt, hogy fejébe vette: tönkrevágja az összes létező film adatlapját.
0
2004. október 24., vasárnap 23:17
- a sportot
- a jordan-pippen-rodman hármast az egykori chicagóból
- del pierót, zambrottát, romariót
- agassit, kefelnyikovot és samprast
- hingist és capriatit
- michael schumachert, sennát, fisichellát, macrae-t, sainzot és nigel mansellt
- a ferrarit, az egykori benettont és az örök túlélő minardit
- max biaggit és mick doohant
- a sportszerűséget, a felkészültséget, az őszinte örömöt egy-egy jó eredmány után
- knézy jenő feledhetetlen kommentárjait, dávid sándor könyveit és hozzáértését a sporthoz, vitray tamást
- az alba volánt és az albacompot
- belemerülni egy hosszútávfutó verseny közvetítésébe
- felfedezni magamat egy új sportot
- röhögni a debil magyar futballistákon :)
- röhögni a kommentátorok bakijain
- a férfi vizlabda válogatottat
- alex zanardit, mert soha nem adja fel
- pelét, mert mindig olyan kurva vidám :)
- a télisportokat nézni, amikor nálunk még nincs is hó
- az olimpia hangulatát
- amikor valki kihagyja a 11-est, de a csapat nem adja fel
- collinát és puhl sanyit, mert elképesztően jó szemük van
0
2004. október 24., vasárnap 11:26
0
2004. október 24., vasárnap 3:37
rendező: kubrick, hitchcock, cameron, eastwood, carpenter
színész: eastwood, pacino, cruise, és kicsit (nagyon?) kilóg de schwarzenegger
szinésznő: beckinsale, kidman, smg, stiles (najó, itt sem mindegyik oscar várományos :))
zeneszerző: Jerry "The All time Maestro" Goldsmith, Alan Silvestri, John Debney, Christopher Young és James Newton Howard

0
2004. október 24., vasárnap 2:09
0
2004. október 24., vasárnap 2:08
0
2004. október 24., vasárnap 2:03
0
2004. október 24., vasárnap 1:55
0
2004. október 24., vasárnap 1:49
Bang!
0
2004. október 24., vasárnap 1:44
ok, hülye ötlet volt....
shoot me, please!

;)
0
2004. október 24., vasárnap 1:40
Öö én növesszek szakállat? .) Egyébként tényleg, illuzióromboló lenne, mert akarva-akaratlanul mindenkiben kialakult az idejárókról valamilyen kép, és az életben biztos, hogy mindenki más.
0
2004. október 24., vasárnap 0:15
Akkor irány a kínai bolt!   ;)
0
2004. október 24., vasárnap 0:04
Nem, mindenki beöltözne annak, ami a neve itt a fórumon. :)
Vicces lenne.
0
2004. október 23., szombat 21:29
Amikor egy filmet DVD-n látok először, akkor én is egyedül szoktam megnézni, utána meg már lehet mutogatni másoknak.

Az xpress találkozó szerintem nem lenne jó, mert az xpress, így xpress. Van pl.:jamamura, gerike, jézuskirály, nice, stb. (hirtelen ők ugrottak be) és nem látjuk, hogy ki van a név mögött. Tudjuk, ki milyen filmeket szeret és úgy-ahogy ismerjük egymást, de ez szerintem így a jó. Különben is, mindenki kitáblázná magát?
0
2004. október 23., szombat 20:37
Bizony. Nálam a filmnézés valahogy egyszemélyes szórakozás. Habár barátnőt ijesztgetni egy jó kis horrorfilmmel kivételes eset. :)
0
2004. október 23., szombat 20:06
Valószínű nem lenne egyszerű megszervezni, hisz az egész országból vagyunk. Bár ha lenne, tuti sokan mennének. Csak nem szabadna filmet nézni, mert az szerintem egy buli halála, mikor filmet néznek a népek...
0
2004. október 23., szombat 20:05
Zenék: Dream Theater, Iron Maiden, Megadeth, Metallica, Queensryche, Faith No More, Cult, Joe Satriani, Steve Vai, Al Di Meola, Pink Floyd, U2, Live, Bruce Dickinson, G'n'R, Slash's Snakepit, Aerosmith, Rammstein, Red Hot Chilli Peppers,  Skid Row, Fates Warning, Queen, Cranberries, INXS, Van Halen, Tankcsapda, Mr Big, Tori Amos, Loreena McKennit, Faith Hill, Sade, Sting, Shanina Twain, klasszikusok... stb. hirtelen ezek jutottak eszembe, pedig biztos van még.
0
2004. október 23., szombat 20:03
Tényleg, miért is nem volt eddig xpress találkozó?Az ötlet tök jó lenne!
0
2004. október 23., szombat 19:49
legyen úgy ahogy mondja ....!
-A nőies nőket(de nem butákat)
-Minden állatot (még azt a kopasz nagydarabot is aki tegnap a moziban rugdosta székem hátulról bár nem sok kellet volna hozzá hogy ....szerencse hogy nővel voltam :) )
-A gyerekemet (aki még nem született meg)

majd még gondolkodok ]:)
0
2004. október 23., szombat 19:46
Okés, én főzök. Sütit úgysem szoktam csinálni. Medve, a neved alapján te hozod a jeget. Ki hoz piát?
0
2004. október 23., szombat 19:42
Legalább ha lesz xpress-találkozó, már tudjuk ki csinálja a sütiket... :))))
0
2004. október 23., szombat 19:39
-A Jóbarátokat és Joey-t különösen
-Az igazságot (ami odaát van)
-Az életet és ami vele jár
-A normális embereket
- Karácsony este a (gesztenyés)beigli illatát[amit én csinálok] és a fenyőfa illatát
A szeretetet ami körülvesz és áthatol ott van a fában ,a kőben,én és a dvdém körül is :)
- A sexet ]:)
- A ma esti bulit ahová megyek
- A barátaimat
- A cukrász szakmát
stb.
0