Keresés

Bond 50 - James Bond díszdoboz (23 BD) (BLU-RAY)

2012. szeptember 19., szerda 11:51
Kedves Xpress.hu! Nincs közelebbi információ arról, hogy az angol hangsávok DTS-HD Master Audio kódolásúak lesznek?
0
2012. szeptember 9., vasárnap 5:33
Hát én sem vagyok kereskedő, feltettem egy aukciós oldalra, és elkelt az általam írt áron.
0
2012. szeptember 8., szombat 22:58
Nekem megvan mind a 13 megjelent rész, viszont nem vagyok kereskedő így az általad írt ár töredékéért sem tudom eladni egyben. Így maradt a remény ,hogy később külön is megjelennek.
0
2012. szeptember 8., szombat 22:57
Nem a kiadvány árat kifogásoltam hanem az elvet.
0
2012. szeptember 8., szombat 22:10
Annyiért adják a 23 lemezt, amennyibe a 10 még meg nem jelent film külön került volna összesen. Ezt nem nevezném kiszúrásnak.
0
2012. szeptember 8., szombat 21:28
Nekem 9 részem volt meg, sikerült eladni olyan áron, hogy ha leosztom a dobozban lévő filmekre, akkor nem buktam rajtuk semmit. 3000-3500-ért simán el lehet adni őket.
0
2012. szeptember 8., szombat 20:24
Én abban bízom, hogy ha már elkészültek a lemezek magyar szinkronnal, felirattal, akkor előbb-utóbb külön is megjelennek. Mint például az Alien-filmek.
0
2012. szeptember 8., szombat 18:56
Nagy kiszúrás a stúdió részéről, azokkal a rajongókkal szemben  akik már megvették az eddig megjelent 13 BD-t, hogy nem jelentetik meg  külön is, a még ki nem adott részeket, egy időben ezzel a megjelenéssel . Szívem szerint most túladnék rajtuk ,hogy megvehessem a díszdobozt, de egyben eladni ,akár jelentős buktával is a már megjelent részeket, teljesen sansztalannak tűnik.
0
2012. szeptember 6., csütörtök 18:32
Megfelelo "ronggyal" toroltem, elhiheted... es megis ott lett a hajszalkarc :( vegul akciosan megvettem ujra a kiadvanyt, es a karcosat elajandekoztam a csaladban ;)
0
2012. augusztus 11., szombat 23:59
Láttam, csak én meg ötvöztem a válaszodat a korábbi témával. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 23:56
Az a nem vészes állapot nálam már indokolja a cserét, mivel nem makulátlan (ha van értelme)...
0
2012. augusztus 11., szombat 23:49
Hát ő a törölgetős példát hozta, nézd meg, mire válaszoltam! :)
0
2012. augusztus 11., szombat 23:41
Most jó alaposan szemügyre vettem mindkét lemezt. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy makulátlanok, de egyáltalán nem vészes a helyzet, és emlékezetem szerint akkor is ilyenek voltak már, amikor megvettem, szóval nem nálam amortizálódtak le a csomagolás miatt. Az is biztos, hogy vannak műanyag tokban lemezeim ezeknél rosszabb állapotban is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. augusztus 11., szombat 23:15
Először én is ódzkodtam tőle, de végül kellemesen csalódtam. Na, majd mindjárt megnézem, milyen állapotban vannak a lemezek.

De gondolom, te akkor már megvetted a műanyag tokos változatot is. ;-)
0
2012. augusztus 11., szombat 23:13
Na igen, a WALL-E annak idején rendesen el volt cseszve, nekem se sikerült hibátlant felkutatni. Érdekes módon a BD-kiadásánál nem erőltették a lemezgyilkos kivitelt, ott elsőre hibátlan jött az angoloktól (magyar kiadás híján, még 2008 decemberében). Azóta sajnos nagyon ráálltak erre az igénytelen módira... :(((
0
2012. augusztus 11., szombat 22:43
Szerintem a Wall-E akkor lett volna jó, ha normál tálcás. Ha az Avatar kiadványnál fikázták a duplacsomagolást, itt is lehetne, hogy egy majdan szemétre kerülő kompjútererdővel gyártott, és ugyancsak le nem bomlóó korongokra sokszorosított filmnél miért pont az a plusz 0,5-1 deka műanyag "fájt" a stúdiónak, amivel ha a környezetet nem is, de a lejátszható felületet megóvták volna. Persze ez csak költői kérdés, mivel napnál világosabb, hogy a gél az, hogy az elhasználódott darabok helyett mihamarabb újat vegyenek az emberek. Az én példányom már vásárláskor hajszálkarcos volt, kipróbáltam a ki-be rakosgatást írható lemezekkel, és bizony karcolódik az rendesen. Így aztán külön tokban tartom a filmeket, amit mindig elfelejtek, hogy hová tettem. :)
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 22:26
A Wall-E esetében szerintem klasszul megoldották, hogy ne sérüljenek a lemezek. Kérdés, ennél is olyan lesz-e a kivitel. Ha igen, akkor úgy gondolom, nincs miért aggódni. A BD-k pedig valóban nyom nélkül törölhetők, csak egy optikai tisztítókendő kell a művelethez.
0
2012. augusztus 11., szombat 22:15
Feszülős kartonpapíros tárolóhelyről ki-be húzgálni-toszogatni azért kicsit több, mint ronggyal törölgetni.
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 21:42
Akkor majd törölj meg egy BD-t a megfelelő "ronggyal". Nem lesz hajszálkarcos, ellentétben a DVD-vel. Tapasztalatból mondom.
0
2012. augusztus 11., szombat 21:42
Akkor majd törölj meg egy BD-t a megfelelő "ronggyal". Nem lesz hajszálkarcos, ellentétben a DVD-vel. Tapasztalatból mondom.
0
2012. augusztus 11., szombat 21:30
Erről van szó!
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 21:30
Na most, attól lesz karcos, hogy fasz módon csomagolják, és ráfogják, hogy az a díszes kivitel.
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 21:29
Ezt elsősorban a DVD-re értettem, ami szintén műanyag korong alapú, de a "zsebes" kivitelre lehetne példát hozni számos CD-kiadvány említésével, melyeknél kisebb karcok esetén is lehet hibás lejátszású a végeredmény, tekintve hogy léteznek olyan "agyontenyésztett" lejátszók, amelyek minden kis szarra érzékenyek. BD-ügyben pedig főleg a firmware-frissitések miatt lehet macerásabb a lejátszás, de persze az sem egészséges, amikor az ember kibontja a harmincezres Jurassic Park díszdobozt, és három BD-ből kettő agyonkarcolódott, s erre az a reagálás, hogy az attól még lejátszható. Akkor még talán igen, de ha elteszem őket tíz évre, elképzelhető, hogy a hibás felületű nem úgy muzsikál, mint a makulátlan. Meg úgy egyébként is, ne azok mondjanak róla prognózist, akik azért felelnek, hogy a vásárlás pillanatában  tökéleteset adjanak a vevő kezébe. Ezzel a digibook-kivitelezéssel eleve, direktsérülésnek teszik a lemezeket a gyűjtők számára, ez teljesen egyértelmű.
most posts by TM
0
2012. augusztus 11., szombat 21:27
Már attól hajszálkarcos lesz a lemez, h letörlöd egy puha ronggyal. Sőt a felületén is meglátszik, h már törölt... :(((( Ha a film érdekelne, nem adnék érte pénzt, mert ezer helyről meg tudnám szerezni, ingyé, de mivel nem csak a film, hanem összeségében a kiadvány érdekel, megveszem sok-sok pénzért, és elvárom, hogy 10 év múlva rendes használat mellett is úgy nézzen ki, mint az új (nem viccelek, a közel 10 éves DVD-m is kb. úgy néznek ki, mintha pár napja vettem volna őket).
0
2012. augusztus 11., szombat 19:27
Szóval nem kell parázni a tok miatt: a BD a DVD-nél sokkal strapabíróbb jószág.
0