Keresés

Bond 50 - James Bond díszdoboz (23 BD) (BLU-RAY)

2012. május 15., kedd 21:05
Soha ne mondd, hogy soha! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 15., kedd 21:01
Az soha nem történhet meg egy magányos ügynökkel!
:)
0
2012. május 15., kedd 20:47
Mindenkinek elment az esze? Szólok a Dr. Nőnek! (tudom, bocs)
0
2012. május 15., kedd 20:42
Csak nehogy a holnap markába essetek!
SuperHeRo
0
2012. május 15., kedd 20:38
De addig is a világ nem elég!
0
2012. május 15., kedd 20:29
De vigyázz, mert csak kétszer élsz! :)
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 20:21
Ezért a kiadásért máskor halok meg!
0
2012. május 15., kedd 18:51
S bizony te csinálod jól!
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 18:04
Én sem mondom, hogy szívlelném ezt, de hát így jár az ember ha nincs mindíg pénze mindenre. Én már csak vonok egyet a vállamon és nem foglalkoztat a dolog tovább.
Ez biza a nagyo(bba)k játéka.
0
2012. május 15., kedd 15:50
Itt most speciel limitált cuccokról van szó, ami nem baj, ha elfogy, mivel ezért limitált. Tény és való, hogy régebben limitáltként hirdetett cuccok aztán töredékárért tornyosultak bizonyos helyeken, de ahogy Xpress is írta, ez megtanította a kiadókat is, hogy hogyan sáfárkodjanak. A tanulság tehát az, hogy a satnya piacunkon most már a limitált cuccokat bizony be kell szerezni megjelenéskor, különben nagy az esélye, hogy nem lesz!
(Amúgy a "sima" megjelenéseknél még nem volt olyan, hogyha kellett valami, azt ne tudtam volna évekkel később megszerezni akár.)
0
2012. május 15., kedd 15:02
Bár nem vagyok BD-s, azt azért elmondanám, hogy én speciel nagyon rühellem, amikor egy film nemsokkal a megjelensése után már nem kapható. Én sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy mindent ami kell azonnal megvegyek(és gondolom nem csak én vagyok így), és baromira idegesítő, hogy ha egy kiadvány 1-2 évvel vagy hónappal már szinte beszerezhetetlen. Sok nehezen kapható vagy joglejárt kiadványnak én például évekkel később is kifizetném a teljes árát, de a megjelenéskor ez sajnos nem mindig megy.
0
2012. május 15., kedd 14:54
Pedig én még a harmadáért is láttam azt a bizonyos koffert.Jó,igaz nem itt.
0
2012. május 15., kedd 14:48
A BOND-táska nálunk még hiánycikk is volt, emlékeim szerint nem került akcióba. Nagyon sok példány nem került hagyományos kereskedelmi forgalomba, úgy emlékszem, hogy a teljes behozott mennyiség durván kétharmadát mi adtuk el, és akkor, amikor nemhogy arányaiban, de abszolút értékben is magasabb volt a koffer ára, lényegesen kevesebb anyázó komment született és lényegesen többet meg is vettek az emberek.
Az előrendelési számokat látva nem félek attól, hogy nem fogy el a behozni tervezett mennyiség, mi hagyjuk szépen legalább 120-130%-ig felkúszni az előrendeléseket (szeptember végéig ez reális), aztán mivel csak néhány napig tesszük majd félre, remélhetőleg egy hét alatt kisöpörjük a készleteket. Sajnos a kiadó és mi is okosabbak lettünk az elmúlt években, így remélhetőleg leáldozott a "majd megveszem ócsóért, ha csődbe megy a kiadó" gondolkodásnak legalább az exkluzív kiadványoknál. A Ne bántsátok a feketerigót-nál, a Cápá-nál és úgy tűnik, hogy a Terminátornál sem lesz azt hiszem gond azzal, hogy azonnal elfogyjon a készlet.
0
2012. május 15., kedd 14:28
Szerintem Jason Todd sem mondana ilyet, ha a múltban nem lett volna már példa hasonló esetre. Speciel a Bond aktatáska nem tudom hány forinton zárta pályafutását, arra viszont tisztán emlékszem, hogy már a vége felé az egyik multiban egymás tetejére voltak hányva ezek a kényes bőröndök, és olyan összebaszkurált felülete volt mindegyiknek, hogy ahhoz képest egy Burda-szabásminta kutyafüle volt. Vagyis ha csak valaki nem azért vette volna meg a kiadványt, hogy a bőröndöt a kassza után a kukába dobja, az jobban járt, ha még korábban gyűjtötte be. Az én példányom máig két réteg buborékos fóliában van és az egész a gyári kartondobozában, ahogy megvettem. Ezt nem dobálta senki sehová, én csomagoltam ki és hibátlan volt, vigyázok is rá.
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 14:22
Sőt ha jobban belegondolunk,talán még annál is kevesebb...
A külföldi rendelgetőkről nem is beszélve...  :D
0
2012. május 15., kedd 14:16
kiegészítve: * szinte felszólítja valaki a vevőket, hogy ne vedd meg, mert hülye vagy.... és innen már mehet! :)
0
2012. május 15., kedd 14:15
Így van, sokkal jobb olvasni pozitív hozzászólásokat, mint olyanokat, amiben szinte felszólítja valaki a vevőket, hogy hülye vagy, ha megveszed ennyiért, mert majd a töredékébe fog kerülni. Remélem, elfogy, és aki nem lép időben, nem fog hozzájutni! Egyszer ráfaraghatnának már a kivárók is igazán!
0
2012. május 15., kedd 13:56
2006 végén a 40 DVD-s táska 80ezer volt, de 87ezerig is felkúszott az ára. Ez most csak 70ezer, ami azt jelenti, hogy a csomagban levő 22 BD-film darabra lebontva a jelenlegi DVD áron (3190Ft) vehető meg, ami szerintem nagyon jó ár, és ebbe még nem számoltam bele a bónuszokat tartalmazó 23. lemezt. Bízom benne, hogy jól fog fogyni, én a kiadványnak drukkolok.
most posts by TM
0
2012. május 15., kedd 13:33
Elég durva ára van.Bár a táskás sem volt olcsó,de ez is úgy fog járni.Lesz ez még a fele is.
0
2012. április 26., csütörtök 2:32
Ez is igaz! :)
most posts by TM
0
2012. április 25., szerda 19:14
Igaza van TM-nak,az egyik legjobb Bond filmet hagytad ki.
Ráadásul a Bond lány végre egy igazi színésznő és nem az aktuális szépségkirálynő,akit sokszor szinkronizálni is kell.
Igaz,itt meg Bondot szinkronizálják a film egy részében.:)

Bár Goldfinger és Largo sem a saját hangján beszélt...
0
2012. április 25., szerda 19:12
Nagyon szeretem az extrákat, általában akkor is megnézem őket, ha nincs magyar vonatkozás (amit azért utálok), de James Bond a Brosnan-filmeket eltekintve annyira nem szippantott be, talán köszönhető Bourne-nek és Jack Ryan-nek is, úgyhogy tökéletesen megfelelt nekem hetente összegyűjteni a filmeket :)
0
2012. április 25., szerda 19:09
Igen,a "gyűjtő" halála után így legalább előkerültek a könyvek,alkalmanként igazi ritkaságok.
Akadt olyan ember,aki konkrétan éhen halt,mivel minden pénzét el nem olvasott könyvekre költötte.
A hazai DVD piacon erre alig van esély.A kevés megjelenésnek talán ez az egyetlen "haszna".
0
2012. április 25., szerda 19:08
TOS-sal akkor nem is lesz gond, a TNG viszont majd időben ütközni fog a DS9-el, az pedig a Voyager-rel, az Enterprise indulásakor már véget ért utóbbi. Mondjuk olyan átfedések nincsenek, mint pl. a három CSI-team közös ügye, de lesz olyan történetszál, amit egyik sorozatban felvetnek, a másikban pedig jobban kibontanak.

Nic Cage tényleg frenetikus volt, és a sztori is olyan ötletesen lett megírva, hogy rögvest kerestem is Donald Kaufman adatlapját IMDb-n :DD

Tényleg, Telly Savalas! Na már ő miatta pótolnom kell a hiányosságot, mert nagyon szerettem. Jobban belegondolva, szerintem egy-két Moore filmet is kihagytam, úgyhogy időrendi sorrendbe elkezdem nézni a filmeket, az a legegyszerűbb :)
0
2012. április 25., szerda 19:07
Pedig néhány Bondnál az extrák érdekesebbek,mit maga a film.:)
0