Keresés

A sötét lovag - Felemelkedés (BLU-RAY)

2012. november 19., hétfő 12:07
... ha már a dvdextra nem közli, ugye.
0
2012. november 19., hétfő 10:05
Mivel ez a kiadvány itt nem lesz kapható, így ezt a képcserét inkább privátban intézzétek, köszi.
0
2012. november 19., hétfő 9:54
Na, egy képet lökhetnél ide is, hogy hogy néz ki...
0
2012. november 18., vasárnap 23:23
Most nézegettem a képeket a fémről. Nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle.
0
2012. november 4., vasárnap 15:13
Gyakorlatilag a magyar BD értékesítés két pólusú lett, létezik az általunk is favorizált Xpress online értékesítése és tulajdonképpen egy offline. Személy szerint én a vásárlásaim 95%-át e két helyen intézem, de amire van lehetőség, próbálom itt megvásárolni. Udvariasság nélkül, az Xpress és a többi online áruház nem egy kategória, gondolom nem véletlen, hogy el tudnak érni kizárólagosságokat. Egy-két kiadásban szívesen adnék tippeket:-)
0
2012. november 3., szombat 23:41
Fordítva látod, mert hogy ezeket a kizárólagosságokat a továbbterjesztők (MM, Xpress) könyöklik ki maguknak a forgalmazóknál, hogy ezzel is mindinkább magukhoz szoktassák a vevőket, nem a forgalmazó eccpecceli ki, hogy egyik filmből csak ide szállít, a másikból meg csak oda.
most posts by TM
0
2012. november 3., szombat 16:19
Köszönöm! :)
Hah és annyi lesz amennyire gondoltam. Még jó hogy van állásom:)))
De szerintem ennek ellenére szépen rárabolnak majd. Szóval akinek fáj rá a foga az készüljön!
Meg mégiscsak Nolan Batman-je, és jó lett. Nekem is tetszik Hathaway feneke khm akarom mondani a film!
0
2012. november 3., szombat 15:55
Ment mail a szkennelt újságlapról. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. november 3., szombat 15:54
Ma olvastam én is az újságban, hogy lesz fémdobozos kiadás is. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. november 3., szombat 14:10
Akkor írj egy mailt. :)
0
2012. november 3., szombat 13:47
Egy kicsit off, de mivel itt témázunk róla, hát ide írom:
Az egész "itt van, ott nincs", "csak ott van", "csak itt van" dolog azért dühít egy kicsit. Én általában itt vásárolok filmeket, nagy ritkán offline (kb. azokat a címeket, amik már itt nem kaphatóak). Nagyjából elfogadom, hogy ami itt nincs (új megjelenés esetén), az nem valószínű, hogy máshol egyáltalán lesz. A kiadó állandóan hőbörög, hogy nem fogynak a cuccok. Szerintem ez az egész terjesztési logika hibás. Miért nekem kell keresnem a kiadó kiadványait? Nem úgy lenne logikus, hogy "itt van, vigyétek"? Idáig nem nagyon fordult elő velem, de az utóbbi időben többször is írtam már kiadónak, hogy XY film megjelenik-e XY formában és ha igen, akkor hol... Abszolút rossz eljárás, meg felesleges időtöltés az ott dolgozóknak (biztos lenne mit csinálniuk) egyesével válaszolgatni a vásárlók kérdésére (tuti nem csak én írogatok nekik).
Utána pedig megy a szöveg, hogy nem fogyott és ezért a következőkben csak kevesebb darabszámban jön, stb...
A baj ott van, hogy kicsit kezd elegem lenni az egészből, mert jómagam és még a fórumozók többsége próbál legálisan hozzájutni a filmekhez. Erre mit kapnak!? Keresd meg, hogy kapható a kiadvány. Ha kapható (egyáltalán), akkor legyél gyors, mert csak 50 db érkezik az országba. Ha sikerült megszerezned a filmet, izgulj, hogy minden jó legyen, mert ha nem, akkor megint mehet a levelezgetés a kiadóval, hogy szar a tok, karcos a lemez...
Ennek tényleg így kell mennie?

És hogy ON is legyek: a fémdoboz most azért nem érdekel ennél a filmnél (habár megérdemli és jó, hogy lesz belőle), mert a diszdobozban reménykedem, illetve az első két részt normál tokos változatban vásároltam meg.
0
2012. november 3., szombat 13:30
Tudom a tied. Mondtam a fontos fórumtársak mail címei mind megvannak ezért is nem zavar a borítékok hiánya.
0
2012. november 3., szombat 13:21
Mi a mailcímed? Csak mert nincsenek borítékok...
0
2012. november 3., szombat 13:08
Mondjuk a Battleship fémből is jött vagy 100 meg annyi se szóval mire láthattad volna Náluk, már nem is volt belőle :D Mondjuk ez szomorú is egyben...
Wish ,hülye azért ne legyél  ;)
0
2012. november 3., szombat 13:05
De hát pont te mondtad, hogy olvastad újságban! A szemednek sem hiszel? :)
Nekem is kellene olyan újság ;( Erre a seholpusztára nem jönnek ilyen reklámok.
0
2012. november 3., szombat 12:57
Olvass vissza, te kis sötét lovag!
0
2012. november 3., szombat 12:44
Miért, láttál valahol xpress-újságot? :-)

Ott keresd a fémet, akinek az újságában láttad. Csak ott lesz.
0
2012. november 3., szombat 12:01
Most akkor tényleg itt is lehet venni fémdobozban?
Eddig úgy volt, hogy a sima meg az a gagyi lenti lesz csak. :-/
Már nem értem mi lesz meg mi nem. Várhatóba is csak ez a 2 van nincs fém. Az újságba meg már a fém ott van lefotózva és hivatalos dátum is van. Akkor itt miért nincs még?
0
2012. november 3., szombat 11:56
Bernard Lee-t és/vagy Judi Dench-et? ;)
0
2012. november 3., szombat 11:43
Csináhatjuk hipnózisos formában, ha az segít.

Koncentrálj!
Képzeld magad elé James Bond főnökét kétszer!
most posts by TM
0
2012. november 3., szombat 10:57
gyanúd?
0
2012. november 3., szombat 10:57
:)
0
2012. november 3., szombat 10:02
Nekem megvolt a gyanú. A Csatahajó-ból indultam ki. Az milyen exkluzív volt?
0
2012. november 3., szombat 9:56
Akkor csak én vagyok tudatlan :-( !
0
2012. november 3., szombat 8:26
:)
0