Egy kicsit off, de mivel itt témázunk róla, hát ide írom:
Az egész "itt van, ott nincs", "csak ott van", "csak itt van" dolog azért dühít egy kicsit. Én általában itt vásárolok filmeket, nagy ritkán offline (kb. azokat a címeket, amik már itt nem kaphatóak). Nagyjából elfogadom, hogy ami itt nincs (új megjelenés esetén), az nem valószínű, hogy máshol egyáltalán lesz. A kiadó állandóan hőbörög, hogy nem fogynak a cuccok. Szerintem ez az egész terjesztési logika hibás. Miért nekem kell keresnem a kiadó kiadványait? Nem úgy lenne logikus, hogy "itt van, vigyétek"? Idáig nem nagyon fordult elő velem, de az utóbbi időben többször is írtam már kiadónak, hogy XY film megjelenik-e XY formában és ha igen, akkor hol... Abszolút rossz eljárás, meg felesleges időtöltés az ott dolgozóknak (biztos lenne mit csinálniuk) egyesével válaszolgatni a vásárlók kérdésére (tuti nem csak én írogatok nekik).
Utána pedig megy a szöveg, hogy nem fogyott és ezért a következőkben csak kevesebb darabszámban jön, stb...
A baj ott van, hogy kicsit kezd elegem lenni az egészből, mert jómagam és még a fórumozók többsége próbál legálisan hozzájutni a filmekhez. Erre mit kapnak!? Keresd meg, hogy kapható a kiadvány. Ha kapható (egyáltalán), akkor legyél gyors, mert csak 50 db érkezik az országba. Ha sikerült megszerezned a filmet, izgulj, hogy minden jó legyen, mert ha nem, akkor megint mehet a levelezgetés a kiadóval, hogy szar a tok, karcos a lemez...
Ennek tényleg így kell mennie?
És hogy ON is legyek: a fémdoboz most azért nem érdekel ennél a filmnél (habár megérdemli és jó, hogy lesz belőle), mert a diszdobozban reménykedem, illetve az első két részt normál tokos változatban vásároltam meg.