Keresés

A sötét lovag - Felemelkedés (BLU-RAY)

2012. október 15., hétfő 20:48
Most légyszíves poénból a másik éned is írja le ugyanezt! Plíííz!
0
2012. október 15., hétfő 20:46
Ismét egy élmény volt, uram... :-))
0
2012. október 15., hétfő 20:38
Ez téged felvidított? Pfff... Szerintem meg az ilyen alpári stílusban megnyilvánuló hozzászólókat is nyugodtan lehetne banolni... Az ilyen hozzászólásoknak még inkább nincs semmi keresnivalója itt.
0
2012. október 15., hétfő 20:30
lassan már csak a te hozzászólásaid miatt olvasom a fórumot :)) vajon a ennek ( ***********) a helyén mi szerepelhetett? :)) köszi hogy felvidítottál ;) király vagy purple!
0
2012. október 15., hétfő 19:03
Téged egyszer Joe Pesci fog eljátszani. :-)))
0
2012. október 15., hétfő 18:55
Purple rain for moderator! :))
most posts by TM
0
2012. október 15., hétfő 18:45
A szívem megszakad, hogy a mai piacgazdaság nem teszi lehetővé, hogy a magadfajta habzószájú degenerált büdös gecit kibassza egy életre a bolt Xpress-ről. Feljövök az egyik legkedvesebb filmem adatlapjára, hogy vajon mit írhatnak róla, erre ezt a mocskos geci fröcsögést kell olvasnom???? Normális vagy te basszájba???? Ez egy BOLT bazdmeg, egy BOLT, vásároljál, meséld el milyen a film és kész. Ha nem akkor kussoljál és takarodjál a **************ba. Nem értem hol élnek egyes emberek......... Szüntessétek már meg ezt a rohadt fórumot... Sok arctalan lelki beteg fasz, tök felesleges egy mondat erejéig is betévedni ide.... Neked maradna egy kötél a nyakadon öcsém!
0
2012. október 15., hétfő 18:05
A Sötét Lovag is ennyibe került amikor megjelent Blu Ray-en. A Bosszúállók meg csak 1 lemezes volt.
0
2012. október 15., hétfő 17:57
Na ennyit a jó áras Blu-ray lemezekről. Nyolc ropiért szerintem nagyon gáz. A Bosszúállók lemezből nem kevés fogyott. Itt az Xpressen és a boltokban is hiány volt. Ez megint a vásárlok lehúzásáról szól. Maguk a kiadok hajszolják bele a letöltésbe és a külföldről megrendelésbe a vásárlókat. Miért kell ennyit keresni ezen a lemezen. Miért nem elég annyi mint a többin. 5-6 ezer forintnál többet kérni nagyon nagy bátorság. És szerintem botorság is. Maradjon a nyakatokon!!!!
0
2012. október 4., csütörtök 23:57
Steelbook változatot kapunk ebből a filmből? Most néztem külföldi oldalon és nagyon jól néz ki. Sokkal jobb mint ez a borító.
0
2012. október 3., szerda 21:09
Köszönöm a választ.
0
2012. október 3., szerda 10:26
Magam is hasonlóról tudok beszámolni, A sötét lovag duplalemezes kiadásának extra lemezén helyet foglaló extrák, hiába tettek ki két óra hosszát,
rémunalmasak voltak (ott voltak a kamuhíradóadások valami negyven percig. kinek?). Ezért vettem meg később a BD-t, mert a film lemezén a fókuszpontok, azaz összesen 65 percnyi interjú- és werkrészletek sokkal izgalmasabb tartalmat ígértek. Mondjuk odáig még nem jutottam el, hogy beléjük lessek, de látatlanul is bizalmat szavazok nekik.

Egy másik Nolan-mozi, az Eredet esetében ugyanez a helyzet - a duplalemezes kiadások bónusz lemeze tartalmilag itt is sovány: a totálisan kihagyható, előzményül szolgáló animált képregény mellett Gordon-Levitt faggat néhány álomkutatót. Ez utóbbi jópofa lehetne, ha a filmhez lenne némi köze, ugyanakkor az első lemezen a fókuszpontok összesen 45 percnyi érdekességet nyújtanak az ötletek, a forgatókönyv megszületése, az előkészületek, az egyes jelenetek és trükkök készítése, stb. terén, bár hátrányuk, hogy a szereplők alig szólalnak meg: DiCaprio összesen kétszer fél percre látható, és az egyik 4-5 perces szösszenetet Gordon-Levitt viszi a hátán, lévén, a forgó hotelfolyosóról van szó, de az összes többi esetben a háttérstáb tagjai viszik a gondolatokat. Viszont még így is messze érdekesebb, mint a második lemez.
0
2012. október 3., szerda 10:19
Trilógiapakkról valamit tudni? Csak sima 5 lemez egy vastag tokban, vagy lesz valami limitált szobros változat?
0
2012. október 2., kedd 21:46
Meg fog, írták a napokban a DVD Extrás hírekben.5 lemezes lesz a trilógiapakk.
0
2012. október 2., kedd 21:30
Itthon nem fog megjelenni a trilógia bd-n? Mert úgy lenne az igazi.
0
2012. október 1., hétfő 23:19
Nem tudom, engem szórakoztattak. Olyanokra emlékszem mint az üldözéses jelenetben a Tank kicsinyített mása egy szintén kisebbkukáskocsi modellt nyom bele az aluljáró a betonfödémjébe.
Illetve, hogy a megépített króház ablakainak nagyrészét a jelenet leforgatása előtti estén lopták ki.
Vagy hogy a kamion pörgetős jelentet 5 kameraállásból rögzítették pedig csak kettőt mutattak amit én keveseltem is.
Nem mostamában láttam ezeket.
0
2012. október 1., hétfő 22:55
Emlékszem, a 2. rész extráit elkezdtem nézni. Valami pszichiáterek pofáztak Batman lelki világáról, ugyanazt a blődséget okádták mindannyian. Elkezdtem a fegyverekről szóló extrákat, kb fél perc után kilőttem a fenébe. Most megnéztem ezen is mi van és arra gondoltam.... Érdekelnek ezek bárkit is?

A GYU bővített első részének végignyomtam a 2 extra lemezét, és nem hazudok 4-5 dolognál többet fel nem tudnék sorolni belőle... Sajnálom, hogy ilyen barom vagyok, persze ettől függetlenül a legfullosabb van meg mindenből, de ilyenkor elgondolkodom, hogy az aki élvezi, az mit élvezhet benne igazán....
0
2012. július 24., kedd 0:22
Fű, váó! Azt, hogy decemberben jelenik meg, már tavaly decemberben is tudni lehetett. :)
0
2012. július 24., kedd 0:06
Simán lesz karácsony előtt úgy 2-3 héttel.
0
2012. július 23., hétfő 23:51
Bocs nem nyitottam meg a film adatlapját.
Akkor még bármi lehet... :)
0
2012. július 23., hétfő 23:46
Nincs meg. Olvasd el az apró betűs részt is.
most posts by TM
0
2012. július 23., hétfő 23:43
Úgy tűnik az idén Batman-mentes lesz a karácsony ( december 31. )
0
2012. július 23., hétfő 23:38
Ez gyors volt!
Még az itthoni mozik el sem kezdték játszani, de már a megjelenési dátum megvan.
Lehet előrendelni... :)
0