Nagyon tévedsz! Igenis létezik a hosszabbnál is hosszabb változat! Peter Jackson ezzel a figyelmességgel kedveskedett az évekig mellette robotoló színészeknek és stábtagoknak! Lehet, hogy az utolsó "vízhordók" nem kaptak belőle, de számos kópia készült. S hogy miért nincs az interneten a verzió? Nos, azért, mert egy ilyen összekovácsolódott kompániánál még nem veszett ki az a fogalom: TISZTESSÉG!
most posts by TM
0
2006. január 19., csütörtök 21:25
38
Én nem tudom! Nem igazán figyeltem a neten, hogy van-e ilyen! Szerintem is elég valószínűtlen, de én csak azt mondom, amit hallottam!
0
2006. január 19., csütörtök 21:21
5042
Olyan hogy vágatlan nyersanyag minden filmhez több akár több száz órányi van. Mivel minden jelenetet legalább 20 változatban vesznek fel, főleg egy ilyen szintű filmben.
Hogy a stábtahgok 5 órás változatot kaptak volna? Nem hinném, én is halottam róla. Ha ez tényleg igaz, akkor elég hülyén nézhetnek ki a filmben a bevágott félkész jelenetek. Nemhinném hogy Jackson csak azért ráköltött volna milliókat az utómunkálatokra hogy a stábtagok örüljenek, aztán meg valamelyik feldobja az internetre... És mivel ilyet nem találni az interneten, az a legjobb bizonyíték arra hogy nem is létezik.
0
2006. január 19., csütörtök 21:13
38
Mit értesz az alatt, hogy "vágatlan nyersanyag", mert én úgy tudom (ha jól emlékszem a bővített változatok extrái között mondják el), hogy előfordul olyan jelenet, amit 20 órányi felvételből vágtak össze.
A 6 órás változathoz annyit, hogy A király visszatér bővített változatának megjelenésekor hallottam valahol, hogy a stábtagok között mindenki egy-egy 5 vagy 5 és fél órás változatot kapott.
0
2006. január 19., csütörtök 19:51
17
Dylan!
A 360 perces változat tényleg létezik, bár ezt egy angol fórumon olvastam, csak sajnos már nem tudom a címét. Persze ez a 6 óra val.színű csak a vágatlan nyersanyag, de ebből még azért rendesen lehet berakni a filmbe új részeket.
A megye megtisztítását egyébként úgy, ahogy van tényleg leforgatták, de már számomra is fárasztó lett volna, ha a moziváltozatba beleteszik.
A filmről pedig - Lucas eredeti Star Wars trilógiájához hasonlóan - biztos vagyok benne, hogy lehúznak még egy-két bőrt - pl. további kihagyott jelenetek - , de szerintem 10-12 éven belül ez nem várható.
0
2006. január 17., kedd 17:33
5042
Doug!
Mégis milyen 360 perces változatról beszélsz? Ezek a bővített változatok.
Igen... Voltak pletykák hogy állítólag van még a Király vissztérhez kb 50 percnyi jelenet - A megye tisztogatása - De szerintem nem fogja Jackson megint átvágni a filmjét... Akkor már rosszabb lenne mint Lucas... Talán a HD-DVD-n fent lesznek a kivágott jelenetek... Ha egyáltalán léteznek....
360 perces változat... :-)))
0
2005. március 19., szombat 10:25
4201
Azaz £35.
0
2005. március 19., szombat 10:25
4201
De mégis inkább £36.
0
2005. március 19., szombat 10:24
4201
Az angliai ajánlott fogyasztói ár £3, ami decemberben sem volt kevesebb, mint 12,000 forint.
0
2005. január 11., kedd 18:14
75
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy megvettem a trilógiát szép díszdobozba, viszont a Király Vissztérhez kiadott plusz korong nagyon kell, és szerintem így megrendelem majd a bővített 5 lemezest szobrostúl. Kérdésem, hogy esetleg van-e, aki átvenni a Király vissztért tőlem mondjuk 12e-ért és megkapná hozzá az ajándék szobrot is. Ha van ilyen, kérem ide írjon: kmaate@freemail.hu
0
2004. december 16., csütörtök 22:21
6
Xpress: Köszönöm, akkor megrendelem. A Keresztapa trilógia remélem hamarosan újra szerepelni fog a kínálatban. Üdv.!
0
2004. december 16., csütörtök 22:10
Moderátor
7449
persze, ha eltűnt a csomag, újra ugyanazon az áron küldünk mindent, amin eredetileg rendelted.
0
2004. december 16., csütörtök 22:04
6
Xpress: az ármodosítás vonatkozik a többi termékre is ilyen esetben?
0
2004. december 16., csütörtök 21:05
Moderátor
7449
stepboy: ha a múlt csütörtökön kaptad az értesítőt, akkor inkább rendeld meg újra. A többség hétfőn és kedden már megkapta a csomagot, aki nem vette át, azt már vissza is hozta azóta nekünk a posta. Ha a hét elején kaptad az értesítőt holnapig még érdemes várni, de utána rendeld meg újra gyorsan, és írd be a megjegyzés rovatba, hogy csomag pótlása, így az árát is módosítjuk majd.
0
2004. december 16., csütörtök 20:31
6
Hello mindenkinek! Nekem sajnos még ma sem jött meg; postával rendeltem és az elöbb érdeklődtem: azt mondták, hogy még várjak 1-2 napot... Xpress szerintetek érdemes még várnom, vagy arra már ne is számítsak, h megérkezik?
0
2004. december 16., csütörtök 10:11
39
Megjött, csodálatos!
:))))
0
2004. december 15., szerda 16:05
39
Nekem se jött még meg a csomag, pedig hétfőn "kezdték" szállítani... Nem sürgetem, végüls ráér péntekig, úgyis csak vasárnap tudom megnézni. :D
Üdv!
0
2004. december 15., szerda 15:36
487
"Es megkaptam a lebazast a futartol, hogy miert nem voltam itthon eddig 2x... Amikor mondtam, hogy 11-14h-ig mindig itthon voltam, jott azzal, hogy huje idot adtam meg, eddig mindig maskor volt itt (megjegyzem, ma 10h-kor erkezett). Most kerdem en, akkor miert adunk meg idopontot, ha ugyis akkor jon a futar, amikor neki tetszik?"
Ez erdekes. Engem ha nem a megadott idopontban jonne a futar akkor alt. felhiv telefonon, hogy ott vagyok-e a cimen vagy hozza mashova... (pl mult penteken feltetelezte, hogy 6kor mar nem vagyok az irodaban, stb...)
0
2004. december 15., szerda 15:29
6
Már 15-e van, elmúlt 13 óra, ezek szerint ma sem kapom meg a filmet. :o((( Már teljesen el vayok keseredve. Nekem mindíg ugyanaz volt a megadott időintervallumom, a címem is, itt is voltam mindíg. Anno a Star Wars trilógia már megjött ennyi idő alatt, sőt arra csak két napot vártam. Mi a fene van? Már elnézést!
0
2004. december 15., szerda 15:12
2
Nyah, ma reggel megjott... Es megkaptam a lebazast a futartol, hogy miert nem voltam itthon eddig 2x... Amikor mondtam, hogy 11-14h-ig mindig itthon voltam, jott azzal, hogy huje idot adtam meg, eddig mindig maskor volt itt (megjegyzem, ma 10h-kor erkezett). Most kerdem en, akkor miert adunk meg idopontot, ha ugyis akkor jon a futar, amikor neki tetszik?
0
2004. december 15., szerda 12:28
2
a film státusza: A csomag úton van. Mikorra várható? Mert már 4 napja ez a státuszom?
0
2004. december 15., szerda 11:56
2
a film státusza: A csomag úton van. Mikorra várható? Mert már 4 napja ez a státuszom?
0
2004. december 14., kedd 19:21
2
Futar meg sehol... :( Szept. 29-en feladott rendeles, Budapest, majdnem belvaros... Kezdek 1 picit csalodott lenni :(((
0
2004. december 14., kedd 17:54
487
Azert nagy megjelenesekkor (LOTR, SW, stb...) elo-elo szokott fordulni, hogy a futar nem aznap erkezik hanem csak masnap delelott. De ez imho rendben is van, mert nem 1-2 cim jut ilyen esetekben egy-egy futarra (+ hozzajon a tortenethez a kicsit "erdekes" bpi forgalom is)
0
2004. december 14., kedd 17:34
213
Nekem sem. (Pedig, bár kézbesítö nélkül mindíg utálkozva néznek rám a postán, lementem, hátha csak a zöldruhások felejtettek el megint értesítreni, de nem...) Rühellem a postát. Ha én ilyen szarul dolgoznék határidöre, a fönökeim szétrugnák a fenekemet.