Már 14-e van és a futárnak még se hare, se hamva, a boltban már szombaton megvehettem volna, és akkor lett volna egy szuper hétvégém. Hát, ez van, már nagyon várom a futárt!!!
0
2004. december 14., kedd 14:07
1
Most, 2004/12/14 van 13:05 A XIII. kerületben lakom a belvároshoz közelebbi részen. Futárnak semmi híre.... Ahoz képest, hogy szinte a megrendelhetőség lehetősége után azonnal előrendeltem (tehát hónapokkal ezelőtt...) A boltokban meg simán már vasárnap megvehettem volna.... Na mindegy, türelmessen várok!!! De azért ma lejár a megszabott határidő....
0
2004. december 13., hétfő 20:57
Moderátor
7449
Mondom: a film pénteken érkezett Magyarországra a kiadóhoz. Pénteken postáztuk. Kétlem, hogy a pénteken Franciaországban postázott csomag hamarabb megérkezik, mert a szűk keresztmetszet a Magyar Posta, amin mindkét csomag keresztülmegy. Ez nem lelkiismereti kérdés, ezek a tények.
0
2004. december 13., hétfő 20:50
4
Igazad van. De ennyi idő alatt a haverom megkapta Franciaországból a rendelt árut. Azt meg hogy mikor lett feladva a lelkiismeretére bízom a Nagy Internetes Csomagküldő Szellemnek. Csá
0
2004. december 13., hétfő 20:46
4
A filmmel semmi baj csak nagyon nagy ez az ország és a futár már múlt csütörtök óta érkezik... az utolsó xpresstől rendelt dvd-t hozza.
0
2004. december 13., hétfő 20:44
Moderátor
7449
kran: nem futárral, hanem postával rendelted, és mivel a film nem is volt még az országban, csak péntek délelőtt ért be, a péntek délutáni postával indult el a csomagod, együtt több száz másik rendeléssel. A fizikailag lehetséges legkorábbi időpont ma volt, amikor a posta kézbesíthette a csomagot - a visszajelzések alapján az ország legtávolabbi pontjaiba is megérkezett. Érdeklődj a postásnál, hogy mi tart ennyi ideig, különösen annak fényében, hogy Budapesten adtuk fel, és Te is budapesti vagy. Érzem a cinizmust a soraidból, de ha nem tudod elfogadni, hogy még nem találták fel a feladás pillanatában megérkező csomagküldési módszert, az internetes rendelést nem neked találták ki :)
0
2004. december 13., hétfő 20:34
4
A filmmel semmi baj csak nagyon nagy ez az ország és a futár már múlt csütörtök óta érkezik... az utolsó xpresstől rendelt dvd-t hozza.
0
2004. december 11., szombat 12:24
46
Szerintem semmi baj nincs azzal, h egy 6 éves gyerek szereti a Gyűrűk Urát. Tudok olyan gyerekről, aki óvodás korú és nagy rajongó, a kis képes GYU könyvek a mesekönyvei, csodálatos és érdekes fantáziája van a gyereknek, szereti a Harry Potter filmeket (pedig az is korhatáros már), az óvónénivel a homlokára rajzoltatta egyszer a sebhelyet is. És ezzel nincs egyedül. Mindenki minden korban máshoz érett. Még mindig jobb, mintha puskát vinne a suliba,v egész nap a szám.gépes lövöldözős játékokat püffölné.
0
2004. december 1., szerda 13:12
5
Sziasztok, Nekem az a véleményem, hogy egy film sikerét nem az határozza meg, hogy mennyi Oscar-t kapott, hanem, hogy mennyien mentek el a mozikba megnézni. Az Oscar "csak" a szakma elismerése. A filmek viszont a nézőknek készülnek elsősorban. Pl.: a MoziNet magazin oldalán 3-szor annyian szavaztak a Király visszatérre mint az év legjobb filmje, mint a Kill Bill 2-re és négyszer annyian, mint a Karib tenger kalózaira vagy 11-szer annyian, mint a Matrix 3-ra. Ez csak egy példa és nem von le semmit a többi film sikeréből, de mint mondtam ez számít, nem a film akadémia "öregembereinek" a véleménye. Persze szép teljesítmény a 11 Oscar, de valóban ez a "trilógiáért" járt. Egyébként a film engem letaglózott a moziban. Fantasztikusan megcsinálták és nem utolsósorban a történet is igazán kerek volt. Egy szó mint száz, nekem a leg ez a film a maga kategóriájában.
0
2004. december 1., szerda 12:50
61
Üdv Hegyirabló! Igazad van abban hogy tiszteletben kell tartanunk egymás véleményét, és kíváncsian várom hogy mit reagálsz az enyémre. Nekem nagyon bejön ez a film, illetve az egész trilógia. Egyszerűen fantasztikus, lenyűgöző minden téren. Viszont: A király visszatér megkapta a maga 11 Oscar-díját, de szerintem nem fair minden ilyen vitában ezt felhozni, (szinte minden vitában előjön ez a 11) mert az igaz hogy ez a 11 Oscar nem semmi, mindenképp dícséretes, és az is igaz hogy mindet a ROTK kapta, de valahogy mégsem egyedül nyerte ezt meg. Az nyílt titok hogy a trilógia összhatására kapta meg ezt a bizonyos 11-et. Ha ez egy önálló film lenne akkor soha nem kapott volna ennyit. Kinek tettszik, kinek nem, ez van.
0
2004. november 24., szerda 22:39
2
moordavid, tudod, erre szokás azt mondani, hogy:
"Véleménye és végbélnyílás mindenkinek van."
Remélem érted. Neked ez a véleményed, nekem (És talán másoknak) meg az, hogy EZ a világ legjobb filmje. Tartsd ezt kérlek tiszteletben, és ne próbálj kioktatni, hogy milyen filmeket említe(tünk)k egy lapon egymással. Ha megfigyeled, a szakma sem úgy értékel filmeket, hogy külön fantasy, külön dráma. Mert akkor nem biztos, hogy lenne 11 Oscar-díja ROTK-nak. Mellesleg Én el tudom dönteni két különböző műfajú filmről, hogy melyik tetszik jobban, műfajtól függetlenül. Talán elképzelhetetlen, hogy egy vígjáték jobban tetszen, mint egy dráma?