Keresés

Freddy vs. Jason

2006. június 5., hétfő 23:14
http://www.intercom.hu/?page=5&nid=15091

Régi hír de elképzelhető. Hallot-e valaki már esteleg uj fejleményt a  folytatásról?
0
2006. április 14., péntek 21:56
Köszi. ez is jó lesz.
0
2006. április 14., péntek 19:27
JUBEI:

http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2416
0
2006. január 23., hétfő 16:57
"A film egyáltalán nem veszi magát komolyan"
Akkor ez most a Horrora Akadva 4???Mert simán annak éreztem:)
0
2004. december 4., szombat 9:56
Sot, ha ugy vesszuk a masodik-harmadik resztol kezdve nem a klasszikus ertelemben vett horror hanem belengi egyfajta humor (Dream masterben a strandolo, napszemuveges Freddy, stb...). A Freddy sorozat sokkal inkabb onironikus volt mint a Jason nevevel femjelzett Pentek 13 sorozat. Ez a humor/ironia vonal egyre inkabb erosodott ahogy Freddy kult-figurava kezdett valni.
A Freddy vs Jason se lett klasszikus ertelemben vett horror, inkabb amolyan tisztelges a ket sorozat hoseinek. (Mint az Alien vs Predator csak eppen ez jol sikerult az AvP meg nem)
0
2004. december 3., péntek 16:02
Csak nézd meg a Freddy 6-ot és látni fogod: jól elbaszták a tökéletes álmatlanéjszakátgyártó kisiparos imidzsét!

Tök vicces az egész! Pl.: amikor ugráltatja a drogos kiscsávót, mintha nintendózna! Dajn, dajn, dajn... még fábrynál is viccesebb!
0
2004. december 3., péntek 15:38
Ebben a filmben nem is az ijesztés a lényeg, hanem a morbid humor. A film egyáltalán nem veszi magát komolyan. Ezt hivják trash-nek a horror kategoriáján belül asszem. Abban nem értek egyet, hogy a vérengzések nem lettek volna elég ötletesek. Nekem egyedül az idegesítő tinikkel volt bajom.
0
2004. december 3., péntek 2:27
Szervusztok.
Most láttam először ezt a "filmet" és azt kell,hogy mondjam(írjam) nem sikerült valami jóra.Reménykedtem benne,hogy a két horror ikont összeeresztő filmet jobban megírják,de nem így lett.Tudom,hogy ez egy "tinihorror" de semmi feszültség nincs benne.Egy X-akták epizód is idegtépőbb(és ezt elismeréssel írom az X-aktákról)!És ha már horrorról van szó azért elég light-osan vannak vágva a mészárlások,és elég fantáziátlanok is.Ajánlom inkább ehelyett a film helyett mindenkinek a Holtak hajnalát!!Na az horror!!
0