Keresés

Blade Runner - Szárnyas fejvadász - 30 éves jubileumi limitált gyűjtői kiadás (3 BD) (BLU-RAY)

2012. december 20., csütörtök 11:09
Mikor kapunk érdemi reakciót az összeolvasztott limitált gyűjtői "díszdobozok" kapcsán?
0
2012. november 24., szombat 10:32
Mindenki lapít, mint szamóca a fűben.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 24., szombat 9:59
Lehet... De én speciel nem azért a néhány négyzetcentiméternyi műanyagért vagyok felháborodva, hanem az eljárás miatt. Amúgy az xpress-t sem értem, miért nem reagál semmire, pedig hetek óta címlapon van ez a topic is...
0
2012. november 24., szombat 9:57
Aztán ha nem kapom vissza a pénzem, mit csinálok a másikkal? (költői kérdés költői válasza: megtarthatom és örök mementóként emlékeztethet az etikátlan kereskedés farkastörvényeire...)
0
2012. november 23., péntek 23:51
Lehet, hogy az volt az ötvenből az egyetlen.
most posts by TM
0
2012. november 23., péntek 23:46
Miért nem vetted meg újra? A selejtet visszaküldhetted volna a ProVideónak.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 23., péntek 22:55
A kezembe fogtam, semmi baja sem volt annak a példánynak. De bosszúsan ott hagytam, hiszen egyszer már megvettem :-(
0
2012. november 23., péntek 21:52
Lehet, hogy messziről láttad. Ma én két olyan boltban is voltam, öt különböző példányt fogtam a kezembe, és mindnek összeégették a csomagolását, némelyikét annyira, hogy az ablakként funkcionáló, kiálló, összezsugorítottműanyag rész körül még a doboz kartonja is 3-4 helyen megtört. Akár még rá is ülhetett volna valaki, rondább már nem lett volna.
most posts by TM
0
2012. november 23., péntek 19:44
Ma láttam abban a bizonyos "nem hülye" boltban, tökéletes állapotban. Úgy látszik, tanultak belőle, mert az már nem volt újracsomagolva. Ott nyilván senki sem venné meg. De mi látatlanba plusz futárköltséggel kaphatjuk az exkluzív selejtet 20 ezerért! Tényleg érdemes volt előrendelni :-( Ha nem cserélik ki, akkor soha nem veszek így semmilyen díszdobozt, az tuti, csak személyesen!
0
2012. november 23., péntek 18:36
hát Xpress tényleg reagálhatna végre valamit
0
2012. november 23., péntek 18:28
Ezért jó, hogy csak 5 napig lehet eltenni. Nincs infó, nem tudja az ember visszamondani ( olvasva a hozzászólásokat ) és megkapja a selejtet. Kapitalizmus, kérem szépen, a vadabb fajtából.
0
2012. november 23., péntek 9:58
Miért provideo? Én xpress-től vásároltam/vásárolok, így Tőle várnám a megoldást... de legalább valami reakciót!!!

Ráadásul nem egyedi probléma, így nyugodtan kézbe vehetné a dolgokat az xpress.
0
2012. november 23., péntek 9:37
Mivel megcsonkították a terméket, meg is kellene tenniük.
most posts by TM
0
2012. november 23., péntek 8:23
Én a helyetekben elárasztanám a ProVideo-t email-ekkel,de nagyon és kérném a cserét!!!!
0
2012. november 23., péntek 8:22
mert bele rakják a magyar csomagolású BD filmeket.
0
2012. november 23., péntek 1:18
Ez  a provideo meg egy elég szánalmas bagázs....
0
2012. november 23., péntek 1:16
csak azt nem értem minek kellett újracsomagolni?
0
2012. november 22., csütörtök 23:07
Ma átvettem. Sajnos a lentebb említett doboz megnyomorítás valóban az újracsomagolásnak tudható be, egyértelműen megolvadt a műanyag. :( Bosszantó. A forgalmazót (Pro video) nem ismerem, de egy régi, nagynevű forgalmazónál szerintem egy ilyenért kirúgás jár...
Egyébként a doboz tartalma teljesen rendben van, a kis könyvecske fantasztikus, jópofa az autó és a hologrammos egérpadszerűség is.
Összességében én örülök, hogy végül mégis hozzájutottam!
0
2012. november 20., kedd 14:47
Talán azért, mert az az eredeti, amit még nem barmoltak szét. (Ugye a magyar kiadást bele is kell tenni a dobozba, a bibi ekkor következhetett be!)
0
2012. november 20., kedd 11:39
És tök jó, hogy kapunk az xpress-től reakciót!

Bezzeg a videón hibátlan a kiadvány...
0
2012. november 20., kedd 9:37
Csodák csodája ma jött egy értesítés, hogy megjött az előjegyzett termék. :) Ezek szerint jöhetett még egy kontingens. Ez jó!
Csakhát olvasom ezt a zsugorfólia témát... Hihetetlen ez az ország. :(((((

Még jó, hogy a tartalom kárpótol.
0
2012. november 19., hétfő 22:13
Köszi. Mindig tanul az ember. :)
0
2012. november 19., hétfő 13:32
Elkezdtem nézegetni a különböző változatokat. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a rendezői változatot láttam először jó tíz évvel ezelőtt, de azért ez a narrátoros, buzis végű "eredeti" noiros koncepció még mindig nagyon kiábrándító. Lehet, hogy jobban megmagyarázza az összefüggéseket, de az egész film hangulatán nagyon sokat változtat. Úgyhogy tök jó, hogy végre lehet válogatni a különféle verziók között. Nekem talán a rendezői változat kicsit jobban tetszik, mind Ridley Final Cutja. Igaz, hogy a felújítás csodálatos lett, de nekem néha kicsit túl sok ez a zöldes-kékes képi világ.
0
2012. november 19., hétfő 13:14
A csalódás hangja. :)
0
2012. november 19., hétfő 12:55
Nem tudom, rá tudnám magam szánni még egyszer...
Mi az a meh ?
0