Mivel a film angliai változata már megjelent és ők sem kaptak DTS hangot, tulajdonképpen kizárt, hogy a kelet-európai változatra feltennék.
0
2001. december 2., vasárnap 21:41
18
Jó lenne tudni, hogy DTS hangsáv lesz-e rajta?
0
2001. december 2., vasárnap 18:11
Moderátor
7449
Híresztelések nincsenek, de nehéz elképzelni, hogy ne kerülne rá a szinkron, hiszen anélkül eladhatatlan. A DreamWorks általában felteszi a szinkront, viszont gyanítom, hogy legfeljebb egy surroundra leszünk jók. Extrák tekintetében minden bizonnyal megegyezik majd a többi európai kiadással. Biztos információt a DreamWorks lemezekről sajnos a hazai képviselet is csak akkor tud mondani, amikor már megérkeztek a korongok és saját szemükkel, fülükkel győződtek meg a specifikációkról, a filmeket ugyanis a DreamWorks a helyi képviseletek közreműködése nélkül készíti a DVD-ket és az előre küldött specifikációs táblázataik gyakran nem pontosak.
0
2001. december 2., vasárnap 17:12
417
Xpress: Milyen híresztelések vannak a szinkronnal és az extrákkal kapcsolatban?
0
2001. december 2., vasárnap 11:02
Moderátor
7449
A Shrek magyar változata még nem készült el, úgyhogy vagy tévedésről, vagy import lemezről van szó, magyar szinkron nélkül. A kiadó szerint jövő év elején várhetó a DVD-változat megjelenése.
0
2001. december 1., szombat 18:59
1
A Cora áruházban hirdetik a Shrek dvd-t 6790.-ft -ért. Ezen kivül én még M.o.-n sehol máshol nem láttam, nem hallottam róla.Tudje-e valaki, hogy milyen a hangja, és szinkron van-e alatta?