Keresés

Donnie Darko

2020. március 30., hétfő 14:06
Az időutazás filozófiája. - DONNIE DARKO kritika:

https://filmekapolcrol.blog.hu/2020/03/30/donnie_darko_957
0
2017. október 2., hétfő 12:56
Sziasztok!
Donnie és Frank találkozásának évfordulója alkalmából cserére kínálok egy példányt a film rendezői változatának 1 lemezes kiadásából.

Érd.: farkasv90@gmail.com
0
2010. május 19., szerda 17:37
szerintem cameron elég jó volt a szerepében, nem volt semmi hiányérzetem a film után etekintetben
0
2010. május 19., szerda 15:58
A dobozt ma tervezem megnézni, bár így látatlanban Cameront inkább Drew-ra cseréltem volna. De majd meglátjuk.
0
2010. május 19., szerda 15:57
Nekem ez a film a kedvencem ;-) Talán főképp a hasonló kor miatt (Donnie kb 2 évvel lenne idősebb, mint én, és Richard Kelly úgy 3/4 évvel született előttem). Meg... Hát na, jó film ez :-)
Amúgy lentebb, a 188. hsz-ben találsz válaszokat. De egy kicsit agyalj rajta :p
0
2010. május 19., szerda 15:41
nagyon jó film, bár amikor pár éve megvettem akkor nagyon nem ez volt a véleményem
vasárnap néztem meg másodjára több év után és ennek hatására megvettem a dobozt ami már elsőre nagyon tetszett
0
2010. május 19., szerda 15:35
De amúgy épp ezért jó film. Több értelmezés lehetséges.
0
2010. május 19., szerda 15:34
Nézd meg a rendező kommentárját :-)
Abban elmondja, ami még a kimaradt jelenetek tekintetében sem teljesen világos :-)
0
2010. május 19., szerda 15:32
kérnék egy kis segítséget mert valami nem tiszta a film végén számomra:

spoiler:

a film végén ugye donnie barátunk a halált választja, de miért? ez nem tiszta nekem: most az egészet csak álmodta vagy visszaidőutazott a történet elejére? bár végülis így is-úgy is tudta hogy mi fog történni de akkor is jó lenne tisztán látni a dolgokat
0
2008. december 8., hétfő 8:50
Csak külön.
0
2008. december 8., hétfő 2:29
A kivágott jelenetekkel tulajdonképpen megkapjuk a rendezői változatot ?
Ezet beillesztve a filmbe is meg lehet nézni vagy csak külön ?
0
2008. június 26., csütörtök 11:40
Nem, sajnos nem.
0
2008. június 26., csütörtök 11:38
Tessékmondani ! Az ujrakiadáshoz is jár booklet?
0
2008. június 26., csütörtök 9:17
S. Darko címmel forog Los Angelesben a Donnie Darko 2, amiben Donnie húga, Samantha Darko (Daveigh Chase) lesz a főszereplő. A lány hét évvel bátyja halála után, nagykorúvá válva elindul a barátnőjével (Briana Evigan) Hollywoodba, hogy karriert csinálhasson. A sivatag közepén viszont lerobban az autójuk, és a közelben becsapódó meteor miatt legalább olyan bizarr látomásaik lesznek, mint amikor Donnie a saját gyomrából kijövő időcsápot nézegette, és egy gyilkos nyúllal társalgott. A második részt Richard Kelly helyett Chris Fisher rendezi, aki korábban olyan közepes horrorokat készített, mint a Nightstalker és a Dirty. A film jövőre kerül a mozikba. (via cinemablend)

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2008/06/25/gyorshirek_tarantino_ingloriousbastards/
0
2008. május 13., kedd 14:46
Ugye ez csak egy rossz vicc????
0
2008. május 13., kedd 7:49
Nem találtam infót róla az imdbn... Ez elképesztő... Ekkora hülyeséget.
0
2008. május 12., hétfő 10:45
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2008/05/09/donnie_darko_2_hogy_frank_zavarna_meg_almotokat_minden_ejjel/
0
2008. május 12., hétfő 10:35
Ez meg mi?
0
2008. május 12., hétfő 0:35

0
2007. november 8., csütörtök 13:11
Má megen nem gyütt el a világ vége.:-)

http://magazin.utazas.origo.hu/20071108-repulobaleset-felszallas-leszakadt-hajtomu-boeing-737.html

Leszakadt a hajtóműve egy felszálló Boeingnek
2007. november 8., csütörtök, 9:53

Felszállás közben "elvesztette" egyik hajtóművét egy dél-afrikai utasszállító repülőgép a fokvárosi repülőtéren. A gép épségben leszállt.
Senki sem sérült meg a kizárólag belföldi járatok üzemeltető Nationwide légitársaság Boeing 737-esének ezt követő kényszerleszállásában.
A jobb hajtómű leválása után a légi jármű egy ideig körözött a reptér térsége felett, és megszabadult üzemanyagának nagy részétől, mielőtt hozzáfogott volna a kényszerleszálláshoz több mint száz fővel a fedélzetén. Ez idő alatt a reptéri személyzetnek sikerült megtisztítania a kifutó- és leszállópályát a hajtómű roncsaitól.
A repülő egyik utasa a SAPA dél-afrikai hírügynökségnek elmondta, hogy közvetlenül a szárny melletti sorban ült és alig akart hinni a szemének, amikor egy nagy csattanás kíséretében az egyik hajtómű egyszerűen eltűnt. A repülő enyhén megrázkódott, de különösebb esemény nem történt. A legnagyszerűbb mégis az volt, hogy senki sem esett pánikba, minden utas nyugodt maradt. Leszállás után a kapitány kijött az utastérbe és hatalmas tapsot kapott - tette hozzá.

(MTI)
0
2007. június 22., péntek 0:25
Szép a booklet, érdekes, hogy nekem a régi kiadás van meg, de nem kaptam hozzá füzetet. Nem értem miért nem. :S Mondjuk most már mind1, mert nem is tudtam, hogy van hozzá csak egyszer valaki említette. Lehet, hogy kimaradt volna véletlenül a csomagoláskor?
0
2007. június 21., csütörtök 19:05
én már csak azt nem értem, hogy hogy kerül a film elején oda a hajtómű? miért kell, hogy kialakuljon a tangens univerzum? ki akarta ezt? nem értem, hogy alapvetően ki/mi indukálta az eseményeket?
0
2007. május 21., hétfő 17:24

Koszi szepen.
0
2007. május 21., hétfő 16:18
Volt bizony. Tudom ajánlani az amerikai Director s Cut kiadást! Gyönyörű papírfekni, sok-sok extra...meg ugye ott a rendezői változat, ami szerintem kiváló.
0
2007. május 21., hétfő 16:02
A régi kiadásnak volt belső borítója? :( Azt hittem, hogy "csak" egy booklettel lettünk szegényebbek...
Nembaj, már az is nagy dolog, hogy újra kiadták. Viszont mostmár elgondolkodtam, hogy a hazai mellé beszerzek vmi szép külföldi kiadást is, annyira jó ez a film...
0