Keresés

chat

2016. szeptember 22., csütörtök 21:29
Itt az idő, hogy aktivizálja magát mindenki! A Bontonfilm fb oldalán kommentben lehet szavazni, hogy a jövő évi Oscar gálára melyik nagy filmklasszikust jelentessék meg. A lehetőség adott, mindig sírunk, hogy ez vagy az nem elérhető, most van lehetőség beleszólni. Nyilván egy előre szűkített listáról van szó, de mindegyik filmcsemege. Simán elgondolkodtató a dolog, én fogok szavazni gondos mérlegelés után. Itt pedig a felhívás:

Most beleszólhattok abba, milyen film jelenjen meg nálunk: szavazzatok, melyik klasszikust szeretnétek a polcotokon látni!
A következő évi Oscar-díj átadás környékére a Bontonfilm Magyarország különleges megjelenéssel készül, amelynek kapcsán most a Ti segítségeteket szeretnénk kérni. A kérdésünk az: melyik Oscar-díjra jelölt, vagy az arany szobrocskát bezsebelő filmek megjelenésének örülnétek a legjobban? A hollywoodi mozigyártás egyik legnagyobb alakjától, William Wylertől négy filmet is figyelmetekbe ajánlunk. A Zsákutca (1937) New York külvárosának fojtogató légkörű sikátoraiba kalauzol, a kiválóan alakító gyerekszínészek mellett Humprhey Bogart tűnik fel gengszterszerepben. A kis rókák (1941) egy kérges lelkű gazdag család életébe enged bepillantást – Bette Davis lúdbőröztetően gonosz. Emily Brontë klasszikusa, az Üvöltő szelek 1939-es feldolgozásában a színészlegenda Sir Laurence Olivier bújik Heathcliff szerepébe. A legjobb film Oscar-díját bezsebelő Életünk legszebb évei (1946) letaglózó erejű háborús dráma. De nem csak Wylertől ajánlunk filmeket, lehet szavazni Joseph L. Mankiewitz Macsók és Macák (1955) című alkotására is, amelyben maga a Keresztapa fakad dalra – Marlon Brando mellett Jean Simmons és Frank Sinatra csillogtatja meg tánc- és énektudását. A püspök felesége (1947) alkalmat ad Cary Grantnek, hogy megvillantsa angyali oldalát, az 1952-es Charles Vidor film, a Hans Christian Andersen pedig a világhírű mesemondó elképzelt élettörténetébe enged bepillantást.
Elismerjük, nem könnyű ilyen filmcsemegék közül választani, de kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: melyik klasszikus megjelenésére voksoltok? Írjátok meg kommentben!

0
2016. szeptember 22., csütörtök 20:10
Egy-két évet leszámítva nem voltam túl aktív a fórumon, de folyamatosan olvasom a mai napig is a hozzászólásokat. Szerintem sokan vagyunk így. Az év eleji filmes listát azért évek óta elküldöm.
0
2016. szeptember 22., csütörtök 20:04
Tavasz óta engem se láttak dvd bolt közelében... valahogy nincs meg az az élmény, mint régen. Biztos a migránsok tehetnek erről is.
Hamarosan jövök újabb egy percre.
most posts by TM
0
2016. szeptember 22., csütörtök 19:54
..á nem az, csak nem hat a szenvedélybetegségre szedett gyógyszer.
most
jövő hónapban lesz új
azért rendben vagyok, idén csak 3 filmet vettem, abból 2 a gyerekeké..
0
2016. szeptember 22., csütörtök 18:24
Az 5 kedvenc rendezőm-topik? Azt én is végigolvastam. Vannak, akik eltűntek, de vannak, akik csak nevet változtattak - ezt sosem értettem, hogy mire jó - meg vannak a mazochisták. :)
most posts by TM
0
2016. szeptember 22., csütörtök 18:22
Nem kell, tchabee jelentkezett be. Ahogyan a múlt hónapban, meg azelőtt is - ebbe a halottnak nyilvánított fórumba. Tényleg, ez nem nekrofília? :))
most posts by TM
0
2016. szeptember 22., csütörtök 17:39
jelen
0
2016. szeptember 22., csütörtök 16:44
:)

Most be kell jelentkezi?? :P

0
2016. szeptember 22., csütörtök 16:33
Valamelyik nap egy régi topickban visszalapoztam sok évre.
Nosztalgiáztam egy jót.

Mivel  2 3 évvel ezelőtt halottnak nyilvánítottam ezen oldal fórumát, de a mai napig rendszeresen benézek kíváncsi vagyok,hogy az általam aranykornak számító 2005 és 2010 évek közötti időszakból van még így itt valaki.
0
2016. szeptember 22., csütörtök 14:42
Ezt a Guillermo röhögést (1:45) kimentem csengőhangnak :)

https://www.youtube.com/watch?v=OIDbCLEEP0M
0
2016. szeptember 8., csütörtök 15:41
A mai napra, 18.20-tól a MOM Parkba van 1 db ingyen belépőm a SULLY - Csoda a Hudson folyón című filmre.

Ingyen = én vettem, de nem tudok elmenni rá és nincs is időm visszaváltani.

Akit érdekel, az írjon e-mailt és átküldöm az e-ticket (barcode) jegyet neki.

orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 6., kedd 22:46
Apple Martin le sem tagadhatná ki az anyja:

https://www.youtube.com/watch?v=Lr2d-Nj9Yw0
0
2016. szeptember 5., hétfő 21:08
Igaz, hát majd meglátjuk mi sül ki belőle, de az tuti, hogy akkor legyen is értelme a végeredménynek. Két sótlan epizód nagy égés lenne így, ekkora fizucsekk után. :D
0
2016. szeptember 5., hétfő 19:17
Mintha azt olvastam volna, hogy a fizikai strapát bírja egyre nehezebben. Először jön a gyúrás a külsőre, aztán meg forgatás alatt széthajtják az egyre intenzívebb akciójelenetekben. Naná, hogy inkább Shakespeare-t játszana. Csak arra nem kérik fel, pláne nem ennyi pénzzel.
most posts by TM
0
2016. szeptember 5., hétfő 17:32
Az oké, de amikor egy színész érzi, hogy ennyi volt, akkor nagyon szar érzés, hogy csak a pénz miatt tér vissza. Még, ha ez a kész produkción nem is érződik, de akkor is. Én kicsit most sajnálom.

Amúgy a Spectre lezárása olyan, hogy tökéletes búcsú. Ezért nem is értem, hogy miért nem lehet színészcsere.
0
2016. szeptember 5., hétfő 17:30
Egy kappan Bond meg igazán érdekes lenne. Még lehet a főcímdalt is elénekelhetné. :D
0
2016. szeptember 5., hétfő 17:03
Amennyire nem bírtam az első két filmben Craig Bondját, most már én is azt szeretném, hogy maradjon. Egy féldollárossal megtoldom a stúdió által kínált gázsit, hátha ez kell, ahhoz hogy rábólintson. Mondjuk ez már akkora tétel, hogyha erre nemet mond Bond, akkor otthon Rachel letépi a tökeit. :)
most posts by TM
0
2016. szeptember 5., hétfő 16:44
Azt nem olvastad a hírben, hogy egyedül Craiggel mentek egymilliárd fölé vagy valami ilyesmi?
0
2016. szeptember 5., hétfő 14:58
Most olvastam, hogy a stúdió mégsem szeretné Daniel Craig Bondját nyugdíjazni és 150 millió dollárt ajánlottak fel neki a következő 2 Bond mozira. Most ugye Craig már nyilatkozta, hogy neki ennyi elég volt, de azt nem értem, hogy a stúdió is miért nem szerződtet mást? Aki mondjuk olcsóbb is lenne, plusz ideje a váltásnak. Saját maguk ellenségei?

Értem, hogy még nem tudtak dönteni az új színészről, de azért szerintem ha nagyon akarnának, találhatnának új Bondot simán. Eddig is sikerült.
0
2016. augusztus 30., kedd 21:58
* nem is

ahhh... ma már időben fekszek :)
0
2016. augusztus 30., kedd 21:56
:)

S mindez eltörpül amellett, hogy Guy Pearce-nek fia született, ráadásul nemi is akárkitől :)
http://www.smh.com.au/lifestyle/celebrity/guy-pearce-and-game-of-thrones-carice-van-houten-announce-birth-of-son-monte-20160829-gr4366.html
0
2016. augusztus 30., kedd 21:23
"jesszus, ma két fogalmazásgátlóval többet vettem be :)" -Én pedig "fogamzásgátló"-nak olvastam elsőre a szót... :D

0
2016. augusztus 30., kedd 19:37
Tényleg nem mond semmit egyik név se, de majd rákeresek. :)
most posts by TM
0
2016. augusztus 30., kedd 15:52
* nekem

jesszus, ma két fogalmazásgátlóval többet vettem be :)
0
2016. augusztus 30., kedd 15:38
Ezek szerint csak nem tűnik úgy, hogy a csapból is ő folyik :D :)
0