Egy film/dvd/bd témátol független kérdés.,remèlem nem gond ha felteszem mert az neten keresetem választ a problémámra de sehol se találtam megoldást esetleg gondoltam itt valaki tud segiteni.
A gond hogy van egy tabetett(a márkájátt most hadjuk also kategoria) a gond az vele hogy nincs a töltön de akkor is azt jelzi hogy töltés alatt van amivel nem lenne gondom csak hogy az usbnél màr egy idő után olyan meleg a hátlapja hogy félek elöbb utobb kigyulad(jo az azért gondolom nem fog),lemeritettem majdnem teljesen az aksitt majdfelraktam a töltőre ugy meg kb fél oráig nem csinált mást mint ki-be kapcsolt a töltést jelző csik.
Lehet ezzel kezdeni valamitt vagy inkább vigyem vissza ahol vettem.
(amugy ironikus de most van egy honapja hogy megvettem)
Bár milyen segitségett köszönök.
A gond hogy van egy tabetett(a márkájátt most hadjuk also kategoria) a gond az vele hogy nincs a töltön de akkor is azt jelzi hogy töltés alatt van amivel nem lenne gondom csak hogy az usbnél màr egy idő után olyan meleg a hátlapja hogy félek elöbb utobb kigyulad(jo az azért gondolom nem fog),lemeritettem majdnem teljesen az aksitt majdfelraktam a töltőre ugy meg kb fél oráig nem csinált mást mint ki-be kapcsolt a töltést jelző csik.
Lehet ezzel kezdeni valamitt vagy inkább vigyem vissza ahol vettem.
(amugy ironikus de most van egy honapja hogy megvettem)
Bár milyen segitségett köszönök.
0