Pontosan ez jutott eszembe. Tanulóautónak tökéletes. Egyszerű a javítás, alkatrészbeszerzés.
0
2015. augusztus 17., hétfő 15:52
7074
Suzuki Swift. Komolyan.
0
2015. augusztus 17., hétfő 15:24
6056
Biztos nem segít senki de mivel nagyon ráérek ezért írok :)
Szeretnék valami kocsit venni, életem első autója lenne, kb arra, hogy megtanuljak vezetni... Olyan 400.000,- forintig... Valami jó ötlet, hogy merre induljak? Márka, típus, gyártó ország akármi...
0
2015. augusztus 8., szombat 21:06
52685
Félelmetes! Legalábbis nekem. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 8., szombat 21:06
52685
Félelmetes! Legalábbis nekem. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 8., szombat 14:50
8260
Azért ez vélhetően nem akkora újdonság - mert viszonylag közel van és gondolom többen voltatok már -, de ültem Európa legmagasabb csúzdáján.
A Captain Spacemaker Jesoloban van, és 42 méter magasról indul. Ha nem kellett volna fél órát sorban állni rá, meg a négyszemélyes csónakot kézben felcibálni olyan magasra, szerintem egész nap csak ezen mentem volna... :)
Köszi, hosszas élménybeszámolò is jöhet. Az én egyik nagy álmom is, hogy ott sörözzek.
0
2015. augusztus 5., szerda 15:19
16099
Bocs, Green Dragon Inn. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 5., szerda 15:19
16099
Szia!
Rendben, fogok feltenni majd. Amúgy mielőtt hazaindultam, elmentem Hobbitonba. :) Nagyszerű volt! Ahogy a filmben is látható. :) És ittam egy gyömbérsört a Dragon Inn-ben. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 5., szerda 12:59
3448
Üdv újra itt! Pár képet szívesen megnéznék ama csodálatos vidékről. :)
0
2015. július 20., hétfő 2:15
8260
4 nap, 2500 km. 28 óra vezetés, 20 óra vidámparkozás.
Fizetős lett sajnos az imagesack, én is azt használtam. Most ezt kezdtem el használni: http://www.kephost.com/ Nagyon egyszerű a használata és nem törlődnek össze-vissza a képek mint a képfeltöltésről.
0
2015. július 10., péntek 9:02
3448
Bár napi szinten minden reggelemet az xpress fòrum felkeresésével kezdem, pár napja már csak olvasgatom és nem ìrok. Mondjuk a minimális életben tartáshoz lehet, hogy ìrni is kellene valamit.
Egyébként tetszik a Predator ost és örülök, hogy ilyen ritkaság meglett. :)
Én szomorù lennék ha teljesen kifulladna a fòrum mert mégiscsak évek òta ezzel kelek. Na majd ma én is teszek fel pár friss beszerzést.
0
2015. július 10., péntek 0:38
52685
Neked írtam, csak olyan régen jártam itt, hogy elfelejtettem, hogy válaszerrézni kell.:) Egyébként keveset vagyok itt, most a szabadban vagyok legtöbbet. Na meg a mi-miért-hogyan-mennyiért jelent meg/nem jelent meg tartalmú hozzászólásokat már ignorálom. Ha már itt vagyok és szóba hoztad, gratula a filmzene CD-k beszerzéséhez, így tovább! :) Raktam volna már be képet én is de az eddig használt imageshack oldal asszem fizetős lett, így új képbeillesztő oldalt kellene keresnem.
most posts by TM
0
2015. július 9., csütörtök 23:46
6056
Van ez így, ezen ne rágódj :) Nyitott szemmel kell járni a városban :)
0
2015. július 9., csütörtök 20:15
286
Szerintem nem azt kellett volna kiírni, hogy "Utolsó darabok akciója", hanem "Utolsó darabok kiárusítása".
Most látom, hogy a Battle of the Year - Az év csatája itt két és félszer annyiba kerül akciósan, mint az említett webáruházban. Hol itt a logika?
0
2015. július 9., csütörtök 20:05
286
Mit szóltok a Blu-rayeknél az "Utolsó darabok akciója" akcióhoz? Csodálkozunk, hogy Magyarországon nem fogy a Blu-ray film. Nem tudom, hogy az Xpress-nél ki kalkulálja az árakat, de némelyik film ára már a "nevetséges" kategórián is túl van.
Pár hete az egyik webáruházban például 2990 forint volt a 2 kaliber fémdobozos változata (Az elnök végveszélyben fémdobozzal egyetemben), szemben az itteni "akciós" 5990 forintos árral. Tegnapelőtt A Föld után steelbook volt 2490 forint ugyanebben a webáruházban. Egy másik webáruházban A Mars szelleme 2990 forintba kerül az itteni 4990 forintos árral szemben. Az Ultraviola 7000 forintos áráról már ne is beszéljünk.
Az Xpress belenget egy ilyen "Utolsó darabok" akciót és az Xpress-hez kézzel-lábbal ragaszkodók még talán meg is vesznek filmeket ilyen árakon. Én is szoktam innen filmeket venni, de az utóbbi időben az árak miatt kénytelen vagyok más helyekről is vásárolni. Manapság már nem 6-7 ezer forintért kellene akciózni szimpla Blu-ray kiadványokat!
0
2015. július 9., csütörtök 19:26
6056
Tudom, csak általánosítottam egyet :)
0
2015. július 9., csütörtök 19:23
8260
Én is láttam őket, de én nem erről beszéltem. :)
0
2015. július 9., csütörtök 19:13
6056
Na hát néztem most két dán filmet, a Q ügyosztály filmjeit, nem volt rossz, de nem egy maradandó élmény... Olyan Film+-ra való dolog, takarításhoz, főzéshez, háttérzajnak...
0
2015. július 9., csütörtök 19:00
8260
Hát, szerintem a MM4-nél meg a FF7-nél mind jobb. :P
Jó szívvel csak a Minyonokat merem ajánlani, én sem James Bondot, sem MI-t nem nézek, rühellem mindkettőt. SW ügyben ugye nem mérvadó, amit mondok - ettől függetlenül kismillió kiváló film kering a világban, csak meg kell őket találni.
Mint pl. a Második esély című dán filmet a közelmúltból.
0
2015. július 9., csütörtök 18:13
6056
Ősszel gondolod jobb lesz? Maximum te leszel itt, de te most is itt vagy... :D Egyébként kinek írtad amit írtál? :D
0
2015. július 9., csütörtök 18:11
52685
Nyár van. Majd ősszel beszélgetünk.:)
most posts by TM
0
2015. július 9., csütörtök 17:56
6056
Ezeket láttam idén, MOZIBAN: Kódjátszma Végre otthon! FF7 Bosszúállók Mad Max Törtetők
Néhány magyar film, meg amiket otthon néztem.... Egyszerűen ezek amik idén mennek a moziban, nem érdekelnek... Nem érdekel az új SW, a Batman vs Superman (ezeket a címeket azért hoztam, mert anno imádtam a korábbi filmeket)... Kurva unalmas már az egész... Az Ultron egy akkora szar, hogy másfél kiló steak megevése után se tudnék nagyobbat kitolni... Vagy a Jurassic Park... Minek fizessek 2.000-2.500 forintot (kajával....) egy ilyen szarért? Teljesen felesleges. Elszabadul egy dinó, meghalnak páran, a végén legyőzik és kész. Gondolom nagyjából eltaláltam... Persze azok se nagyon döngöltek földbe amiket megnéztem, egyedül a Törtetők. Ott csapkodtam a térdem. A FF7 is nagyon tetszett, de az lassan paródia lesz, szerintem több részt abból se kérek. Mad Max? Mocskos nagy száguldás volt meg veretés, de nem nézném újra. Semmi olyat nem adott ami maradandó lenne... Valamit kihagytam? :D
Ráadásul az a durva, hogy idén már van SZÉP kártyám, a szórakozás zsebben havi 3-4 mozi ára van és képtelen vagyok kihasználni mert egyszerűen kidobott pénz az ablakon a filmek 99%-a...
Megnéztem neked mi jön még idén, hogy nézek meg ESETLEG. Az új M:I filmet, az U.N.C.L.E. embere, Spectre, és a Star Wars. De ezek se biztos, ha nagy faszságnak néznek ki ahogy közeledik a premier, akkor jegelős bármelyik... Nem igazán vagyok egyikre se úgy rákattanva, hogy hű meg há.. Talán a Bond az ami a legkisebb csalódásra adhat okot... De a Craig-es filmekből is a Skyfall volt az ami maradandó élmény, a többi az csak úgy jó, nagyjából... A régieket kenterbe veri az biztos... Ennyi.... Ajánl valamit ha úgy érzed :)