Keresés

chat

2015. július 9., csütörtök 17:50
Na igen. Az utolsó mondatot az üt :) Én ki is írtam anno a skypeomra azt a Gandhi idézetet jelmondatnak miután állandóan hívott, írt mindenki: "csak akkor beszélj ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani" Na azóta alig kommunikálnak :D De jól is van ez így, ami-aki maradt legalább minőségi beszélgetés.
0
2015. július 9., csütörtök 17:40
",...hogy megnéztem egy Mad Max Fury Road-ot vagy egy FF7-et, azt mondom, hogy lehet idén nem sok jobb filmet látok náluk..."

Mert? Csak ezt a kettőt látod az idén?
0
2015. július 9., csütörtök 17:25
Én nem veszek zokon semmit, inkább csak sajnálom... Jó volt itt régen pofázgatni. Én 2006 óta vagyok itt, akkortájt még kérdeztem valamit és 2 percre rá 5 ember válaszolt. Szerettem, hogy bár biztos sokáig tartott meg sok ember agyára mentem, de megszokták a stílusom, hogy sokat primitívkedtem, zsidóztam, cigányoztam. Persze sose kellett komolyan venni és szerintem az röhögött velem, akinek leesett... Abban teljesen egyetértek, hogy a kiadványok megjelenésének elmaradása, csökkenése jelentősen hozzájárul a fórum haldoklásához, ahogy talán az is, hogy eltelt 6-8 év és mindenki felnőtt, barátnő, család, gyerek a prioritás nem a fórum... Persze meg lehetne oldani ha nagyon akarná az ember, de az igazság az, hogy én is kifogytam a mondanivalóból... Anno írtam a Popcorn and Soda online magazinba, felkért a főszerkesztő srác... Lelkes voltam... Manapság ott tartok, hogy megnéztem egy Mad Max Fury Road-ot vagy egy FF7-et, azt mondom, hogy lehet idén nem sok jobb filmet látok náluk ennek ellenére 3 mondatot nem tudok írni... Ha valaki megkérdezné miért ajánlom, hát nem tudnám megmondani... Kiégtem :) Látod, most is azt csináljuk amit a legjobban utálok, beszélünk a semmiről... :D
0
2015. július 9., csütörtök 17:11
Most kutathatnám az okokat, de igazad lehet. Szarik mindenki... de én azt mondom a hazai készlet és kiadásmennyiség, milyenség megölte az érdeklődést is. Én még megéltem mikor pörgött anno. Jó volt. Igaz az emberi tolerancia és odafigyelés is nagyobb volt. Azt meg a társadalom felépítése, rendszere öli ki az emberiségből...
Visszatérve az OST-re. Magam részéről nem vagyok egy filmzene rajongó. Persze a kiadás szép és odaírhattam volna mert a másik öröme basszus miért ne lenne már fontos! Ennyire én se legyek már egoista. Főleg úgy, hogy éppen ez az egyik metódus amiért szeretek külföldi filmes fórumra járni. A legtöbben örülnek mások sikerének, örömének. Ugyanakkor ha meg zokon veszed, az már elvárás másokkal szemben amin jobb ha dolgozol :D :D - de abbahagyom mert néhány spirituális rávilágításos hozzászólásomba már beletört a bicskám itt. Ezzel más portált kell megkeresnem és jogos, ez itt nem erről szól :)
Egri csillagok DVD témában érdekelt lennék de semmit nem tudok a Mandás kiadásról. Kb. kettő hónapja olvastam egy cikket amiben említették tervbe van véve a felújítása és esetlegesen egy nagyobb kapacitású adathordozóra való elkészítése a műnek, de pénz még nincs rá sajnos.
0
2015. július 9., csütörtök 16:43
A lófaszt vitte el.... Szerintem szarik itt már mindenki mindenre (persze én is...). Sose pörgött igazán, de ott a filmzene fórum... Két napja tettem fel egy képet... Anno legalább 1-2 ember írt, hogy szép, most már senki. PEdig az a Predator OST 3.000 darabos limitált kiadás, a sorszám rajta van a hátsó borítón, a lemez szitázásán és a bookletben is. Szóval kb egyesével nyomták őket. Gondoltam hátha két szóban el tudom mesélni ha érdekel valakit, de nem, semmi... Amúgy meg a szar filmekről is lehet beszélni szerintem.... Vagy egyetértéssel szidnánk, vagy hátha valakinek mégis tetszett és védené... De már a régebbi filmeknél se pörög semmi... Írtam az Egri csillagokhoz is, hogy miben már a Manda kiadvány mint a régi, de senki nem írt... Egerben jártam, vettem egy dvd-t szuvenírnek, gondoltam kiderítem mire számítsak... Hát kiderült, hogy itt semmire :D

De az is igaz, hogy manapság ha szar egy film, az annyira szar tud lenni, hogy az embernek arra sincs ingerenciája, hogy annyit leírjon, hogy szar...
0
2015. július 9., csütörtök 16:36
Lehet elvitte a fórumozókat a tegnapi vihar. De valószínűleg csak a szokásos érdeklődési szint, például tavaly nyáron már volt olyan nap amikor egy hozzászólás sem született. Mondjuk mennyi lehet 20-30 ember megmaradt játéktere ez a fórum? Plusz a hébe-hóba beírók száma még egyszer ennyi.

Amúgy lassan nekem sincs beszélni, írni miről. Éppen a múltkor jutott eszembe az a nem is olyan régi időszak mikor írtad néha, alig van olyan film ami tetszett neked. Na mostanában éppen így vagyok. Nézem, nézem őket de 50 az 1-hez arányban ha valamire azt mondom: na ezt megvenném.
0
2015. július 9., csütörtök 16:15
Ma különösen pörög a fórum, gondoltam beszállok én is :) Főleg a chat topikba, így laza 37 nap után :DDD
0
2015. június 2., kedd 0:44
Ezek állatok:
https://youtu.be/TEktwaAsv_Y
Sorsa pont mint a filmekben. :D
0
2015. május 28., csütörtök 14:25
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/az_etlappal_utotte_le_a_nyulkalo_vendeget
0
2015. május 26., kedd 22:56
Kibírtam volna, de annak mi értelme? :D
0
2015. május 26., kedd 22:52
Nem bírtad ki, hogy ne hagyd ott a védjegyed. :D
0
2015. május 26., kedd 22:49
Na ja! Pár komment, és elfüstölne az újságíró agya :) .
0
2015. május 26., kedd 22:37
Hogy hol? :)
0
2015. május 26., kedd 22:34
Gratulálok. Azért vedd figyelembe kérlek, hogy egy étterem oldalán jársz, nem egy peep-shoban. :)
0
2015. május 26., kedd 22:30
Na láttam facebook-on is a kiírást :))))))
0
2015. május 26., kedd 22:03
"Az ilyenekre amúgy finoman azt szoktam mondani, remélem koporsónak/urnának kellett..."

Kár, hogy ez nem jutott eszembe... de akkor meg lehet, feljelentettek volna emberölésre való gondolásért. :)
0
2015. május 26., kedd 19:37
Akkor biztos a kapu köré rakta a kerítésre, hogy meglegyen a szimmetria visszajött egy másodikért. :P
0
2015. május 26., kedd 19:33
Kettőt!!! Egynél még nem szóltam. :)
0
2015. május 26., kedd 19:24
Hehe, ezt facebookon olvastam, nem tudtam, hogy azt is te szerkeszted. :D
Egyébként nagyon érdekes lehet a lelki világa annak aki egy virágládát lop el.
0
2015. május 26., kedd 19:11
Mert szerinted mi a rossebért tettem volna be??

Csak a helyi média picit kiakadt, hogy nyilvánosan leseggfejeztem a tolvajt. :P
0
2015. május 26., kedd 17:53
Legalább ez a te éttermed? :D
0
2015. május 26., kedd 17:48
Aki egy "seggfej" miatt orrolna meg az étteremre, annak kb. úgyis mindegy. Aki meg virágládáért ment oda, nem enni, annak is.
Lehet, el kéne gondolkodni a profilbővítésen: étterem és virágláda-nagyker.

Az ilyenekre amúgy finoman azt szoktam mondani, remélem koporsónak/urnának kellett...
0
2015. május 26., kedd 17:26
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/ideges_lett_a_godor_etterem

Ugye purple rain, hogy nem is voltam csúnyaszájú... :)
0
2015. május 16., szombat 12:50
Olyan szempontból mindenképp örülök az esküvőnek, hogy így, ha történne velem valami, akkor megy minden az asszonynak most már jogilag teljesen tisztán.
0
2015. május 16., szombat 11:59
Nem is ezt írtam.
0