Én nem veszek zokon semmit, inkább csak sajnálom... Jó volt itt régen pofázgatni. Én 2006 óta vagyok itt, akkortájt még kérdeztem valamit és 2 percre rá 5 ember válaszolt. Szerettem, hogy bár biztos sokáig tartott meg sok ember agyára mentem, de megszokták a stílusom, hogy sokat primitívkedtem, zsidóztam, cigányoztam. Persze sose kellett komolyan venni és szerintem az röhögött velem, akinek leesett... Abban teljesen egyetértek, hogy a kiadványok megjelenésének elmaradása, csökkenése jelentősen hozzájárul a fórum haldoklásához, ahogy talán az is, hogy eltelt 6-8 év és mindenki felnőtt, barátnő, család, gyerek a prioritás nem a fórum... Persze meg lehetne oldani ha nagyon akarná az ember, de az igazság az, hogy én is kifogytam a mondanivalóból... Anno írtam a Popcorn and Soda online magazinba, felkért a főszerkesztő srác... Lelkes voltam... Manapság ott tartok, hogy megnéztem egy Mad Max Fury Road-ot vagy egy FF7-et, azt mondom, hogy lehet idén nem sok jobb filmet látok náluk ennek ellenére 3 mondatot nem tudok írni... Ha valaki megkérdezné miért ajánlom, hát nem tudnám megmondani... Kiégtem :) Látod, most is azt csináljuk amit a legjobban utálok, beszélünk a semmiről... :D