Keresés

chat

2015. március 26., csütörtök 13:28
Valaki mondja meg, legyen szíves, mi az a asinus lingens maximus...

Köszi!
0
2015. március 26., csütörtök 11:12
:DDDDDDDDDDDDDD Anyám :DDDD
0
2015. március 26., csütörtök 9:44
Csak hogy ösztönzőleg hasson. Lám, már Te is sokkal hosszabbat írtál az átlagodnál. :)
Egyébként írtam már ide egyszavasakat is, de akkor meg valakinek az nem tetszett, pedig a legkedvesebb családtagja volt a tárgy. Vannak emberek, akiknek semmi se jó. :)
most posts by TM
0
2015. március 26., csütörtök 8:07
Ez annyira szép, mély és megindító volt, hogy vécépapírra kéne nyomtatni esküszöm... :)

Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy élőben, társaságban is ilyen bő lére ereszted a 3 szavas mondandóid, felduzzasztva mindenféle érzelemgazdag kifejezéssel, hogy olyan igazán személyesnek hasson?

0
2015. március 26., csütörtök 8:02
Jajjj kicsikém, megbüfiztesselek? :)
0
2015. március 26., csütörtök 0:04
Ugye milyen behízelgő ez a purple rain? :D

Komolyra fordítva a szót, örülök, hogy sikerült számodra is kellemes perceket szerezniük ezeknek a kedves embereknek, akikkel jól ismerjük egymást, s akikkel magam is szívesen beszélgetek filmekről meg bármi másról, akár itt, akár személyesen, jó társaságban, miközben a közelünkben megforduló, csak felszínesen ott levő és az értékes gondolatainkat igazán meg sem érdemlő éppen arra járó többiek sugárban hánynak.
most posts by TM
0
2015. március 24., kedd 18:13
Na végre, sikerült azt elérni, hogy a fórumra lépéskor elkapjon a hányinger a Moziajánló topikban éktelenkedő ordas asinus lingens maximust olvasva :) Gtaulálok!
0
2015. március 18., szerda 10:43
Az offline áruházak, amennyiben szabadulni akarnak a beragadt készlettől, leértékelik a terméket, töredékáron, kiárusításként kínálva, mely eképp nagy eséllyel el is fogy.

Az Xpressnél ugyanez úgy néz ki, hogy itt megjelenéskori áron tartják a lejárt jogú termékek messze többségét, azt gondolva, gyűjtői fejjel biztosan felértékelődik azok piaci ára, ha megjelenik a banner, hogy az adott termék esetleg többé nem lesz kapható. Biztosan bevált ez a marketingstratégia és csak úgy potyog ilyenkor a készlet kifelé, mondjuk olyannyira, hogy két karácsonnyal korábban ingyen beragadt filmeket választhattál a rendelésedhez.
Nem is oly rég a SeIect kiadású Játsz/ma kapcsán érdeklődtem, az eddigi és mindenkori 999.- Ft-os ár helyett hogy lett hirtelen 2990.- Ft, mire a Help azt válaszolta, kifutó termékről van szó, mindössze néhány példánnyal, így természetesen nem kötelező itt megvenni, ám ez egy ajánlat a vásárlók felé, hogy amennyiben valaki szeretné, itt (még) megveheti. Aztán három-négy hét múlva a SeIect újabb vaskos szállítmányt rendelt a filmből, amely ismét ellepte a multikat 999.-ért, bizonyos fórumozókkal meg azóta is ezen a gáláns ajánlaton röhögünk.

(Most így visszanézve elég moderálás-gyanús ez a hozzászólás, tele van iróniával. Ejnye-ejnye.)
0
2015. március 18., szerda 10:02
Úgy örülök, hogy nem vagyok benne semmilyen formában mint cég a dvd-bd bizniszben.
Ez az sphe akció, hát mit mondjak, amit lehetett már kapni 2-3 éve, azokat akkor nagyjából 500.- Ft körüli áron vettem meg a hülyéknél. Most is van ilyen turis kosaruk 990-es áron (dvd).
Akkor nem mentek el a filmek, most miért is gondolja valaki, hogy ezek ára felértékelődik, mert nem adnak ki Magyarországon dízni db-t?!
Bár máshol is azt veszem észre, hogy az online forgalmazás csak egy felület semmi készlet nélkül, "igazi" készlet vásárlós kereskedelem meg csak a bótban van. Ott van akció, ha nem fogy, ha tele a raktár. Mondjuk nem is sírnak, rinyálnak, hanem akár kipostázzák ingyen is az akciós 600.- Ft-os dvd-t is.
De, lehet a kiadók akkora spílerek, hogy azt csesznek át a palánkon akit csak akarnak?!
0
2015. március 5., csütörtök 17:07
Jó hírnek mindig örülünk.
0
2015. március 5., csütörtök 16:55
Ne csak sírás legyen, van itt örömhír is.

http://www.newjsag.hu/2015/03/05/tizszer-annyian-jarnak-moziba-a-digitalis-atallas-ota/
0
2015. március 2., hétfő 15:57
Több megjelenés volt annak idején, mint most, pedig lejátszó nem nagyon volt hozzá.:))
0
2015. március 2., hétfő 15:56
Romantikázva keresgélve, jó ára van most egy ilyen Gusztáv tekercsnek (ha el is viszik ennyiért) ami 157 forint volt anno 40 éve.:)
http://www.antikregiseg.hu/kereses.php?keres=guszt%E1v&tipus=1
0
2015. március 2., hétfő 12:15
Ejha! Fémdoboz, slipcover...
0
2015. március 2., hétfő 11:22
0
2015. március 2., hétfő 11:21
És megtaláltam a super8-as gépet és az akkori filmgyűjteményünket.

Ezek az igazi fémdobozosok.:)

[url] alt="image hosting">[img] border="0">
0
2015. március 2., hétfő 11:12
Hétvégén elővettem a kamra polcról, lefújtam a kb. 35 éves port, bedugtam a konnektorba, szalag volt rajta, kb. félig lecsévélve, rögtön indult, tekeredtek az orsók és megszólalt az annak idején tv-ből felvett Who együttes koncertje.
Működött mind a 4 sáv, semmi recsegés, dadogás, tökéletes, no az adott technikai szintnek, de  megfelelően tette a dolgát.
Mágneses adatrögzítés letesztelten 40 évig biztosan jó.:)
0
2015. március 1., vasárnap 22:34
Ezt már valaki belinkelte itt néhány hónappal ezelőtt. Korábban mint az itt megjelölt youtube listázás. Nekem már nagyon tetszett akkor is :)
0
2015. március 1., vasárnap 21:51
FERONIA.... rövidfilm....

Én pedig igyekszek kis nézettséget csiholni neki :)

https://www.youtube.com/watch?v=j8iU-gNc1KA
0
2015. február 25., szerda 21:29
Már a topikok címei se látszanak a fórumban. Remek...
most posts by TM
0
2015. február 24., kedd 23:26
Hülye telefon... hülye batár ujjam :D igen, Empire magazinra gondoltam :) jó lenne idehaza megvenni :)
0
2015. február 24., kedd 23:02
Empure-t még nem láttam sehol :), de ha Empire magazinra gondolsz akkor régebben én az Inmedio hálózatban vettem párszor, Total Filmmel együtt.
Hogy mostanság mi a helyzet, passz.
0
2015. február 24., kedd 21:43
Lenne egy fontos kérdésem :) idehaza vajh lehet kapni friss Empure magazint? Az áprilusi számban, ami holnapután jelenik meg, lesz valami Jurassic World-ös forgatási látogatásról írás, meg kellene venni :P
0
2015. február 17., kedd 23:14
A Fantasy Filmes ismerősöm se tudott rá válaszolni, csak azt, hogy: majd.
most posts by TM
0
2015. február 17., kedd 21:04
Köszi :(
Mostanában eléggé el vagyok havazva melóval is meg mással is, nem igazán gépezek esténként. Jó ha már nem látom a monitort.
0