Keresés

chat

2015. február 17., kedd 20:45
Talán, mikor legközelebb erre jársz... ;)

De nem, semmi. :(
0
2015. február 17., kedd 20:44
A Fehér Isten megjelenéséről esetleg valami hír?
0
2015. február 15., vasárnap 23:36

rájcsel :D
0
2015. február 15., vasárnap 23:35

most olvastam tovább a cikkben és a "juan" Gruffudd se helytálló, az angolok inkább a "joan" változatot használják. és mivel ő is és a szülei is angolok...
0
2015. február 15., vasárnap 23:30

kíváncsi voltam néhányra, amit még soha nem hallottam kiejtve (Chiwetel Ejiofor pl), de az hogy az angol Ralph Fiennest "rajf finz" kiejtéssel halljam angoltól, eléggé esélytelen, ráadásul ezt semmiféle kiejtési szabály vagy dialektus nem indikálja. egész egyszerűen a "relf fájnsz" változatot használják, ami adott, a leírását nézve, úgyhogy kíváncsi lennék a cikk írója ezt honnan szedi, hol hallotta...

emellett még a "szigfred" olyan amit nehezen hiszek el.
0
2015. február 15., vasárnap 19:21
Miközben itthon az utolsó elismert hiba az Eredet DVD-é volt (köszi, Gyulus!), kinn rendszeres a hibás lemezek cseréje. Mert igen, ott is vannak hibák, amennyi megjelenés van, nem is csodálom - viszont nem kell könyörögni a javításért.

Most épp az Időhurok hangproblémái miatt...

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-news/filme/78839-tiberius-startet-umtauschaktion-fuer-predestination-ethan-hawke-mit-tonproblemen-auf-blu-ray-disc
0
2015. február 15., vasárnap 18:43
Érdekes cikk, köszi! :)
most posts by TM
0
2015. február 15., vasárnap 12:49
Sztárok nevének helyes kiejtése:

http://index.hu/index2/#bloghu/filmkockasag/2015/02/14/dzsilenhol_vagy_jilenhulehe

Nekem volt jópár név amit eddig rosszul mondtam.
0
2015. február 8., vasárnap 16:00
https://www.youtube.com/watch?v=kAd7vfNQo4A

Nekem egy ilyen masina kellene, csak pirosban. Ha valaki tudna egy ilyen Sharp QT-12-t (fontos a szín és a matricázás!) kérem, hogy jelezze!

Köszi! :)
most posts by TM
0
2015. február 8., vasárnap 15:47
Nálunk nővéremnek volt ilyen magnója. Kölökként azzal szórakoztam, hogy egyszerre indítottam el a két különböző hangsávot, ami miatt mindig megkergetett. :)
Apósoméknak meg még most is üzemel a szalagos magnó, múltkor hallgattuk azt a kordokumentumnak számító felvételt, amelyen feleségem az élete első szavait megformálja. Nagyon furcsa élmény volt, de hála a technikának, rögzítve lett. :)
most posts by TM
0
2015. február 8., vasárnap 15:38
Lejárt az érthetetlen emberekkel folytatott, sehová sem vezető, felesleges társalgásra fordított időkeretem, úgyhogy innentől kezdve mást kell túráztatnod.
most posts by TM
0
2015. február 8., vasárnap 14:02
Ha már együttérzés, nem látom a hozzászólásod az együttérzésedről adott topikban megemlített, eltávozott több rendező, színész, színésznőnél sem. Hogyan lehetséges ez?
0
2015. február 8., vasárnap 11:28
Együttérzésnek hívják ezt, hogy másnak is fontos volt az adott személy, nem pedig vállveregetésről. Egyéb kötözködnivaló? Esetleg írj valamit Bitskey Tiborról, ha már ennyit foglalkoztat a téma.
most posts by TM
0
2015. február 8., vasárnap 9:30
Nekrológot jó érzésű ember nem azért készít, ír, hogy cserébe bármit: hozzászólást, vagy böffenést várjon el.
0
2015. február 7., szombat 22:40
Vagy csak azért nem írt, mert úgy érzi, hogy korábban többször is feleslegesen állított össze alapossággal készült nekrológokat, mivel volt, hogy azokra még egy böffenés sem érkezett, így a számára kedves alkotó eltávozását magában fájlalta inkább. Nagy tesztelésre se volt szüksége az illetőnek, nem jött elő a mélyből a topik, így látszott, hogy nem írt bele senki. Nevess ezen is egy kicsit!
most posts by TM
0
2015. február 7., szombat 22:29
Ez jó! :)
most posts by TM
0
2015. február 7., szombat 20:57
Bár ezek szerint magadra vetted, de tőled pont nem olvastam semmilyen fentebb említett tesztelgetősdit.
0
2015. február 7., szombat 20:20
Örülök, hogy egy kis vidámságot csempésztem az életedbe.
0
2015. február 7., szombat 20:00
Nagyon bírom, mikor a Halottaink topikban egy-egy névhez kellő számú "RIP, nyugodjonbékébenámen" és hasonlók hiányában az első hozzászólóról kiderül, hogy ő eddig csak azért nem írt semmit, mert tesztelgeti a többieket, és persze csak kíváncsi volt, hogy érkezik-e hozzászólás, megemlékezés... nyilván ez az oka... :D
0
2015. január 31., szombat 1:25
A youtube a barátod... :)

Van fönn jó pár ilyen maszkolós video: sima WC papír, felragasztva a bőrre és kiszínezve. Hatásos.
0
2015. január 31., szombat 1:03
Szobafestő-mázoló zombi még úgysem volt egyik filmben sem :) .
És miből lettek a bőrcafrangok, már ha nem szakmai titok? Megmaradt előző napról egy kis sültcsirke-bőr :) ?
0
2015. január 31., szombat 0:38
Jók lettek a vörös szemek! :)
0
2015. január 30., péntek 22:40
Best make-up awards. :)
most posts by TM
0
2015. január 30., péntek 22:33
:)

Ma farsang volt a suliban - a gyerekek pedig kollektívan zombik voltak. Szóval hajnali fél hétkor zombimaszkot kellett csinálnom...

Nos, ahhoz képest, hogy alig láttam ki a fejemből, életemben először volt púderecset a kezemben, életem első, fél óra alatt elkésztett maszkja nem is lett olyan rossz. Kicsit talán feketébb lett a fiam arca, mint terveztem - de ez a zombi lehet, épp valami tűz közelében járt.

0
2015. január 26., hétfő 22:54
Nektek ennyire elvonási tüneteitek vannak :D :D ?!

0