Keresés

chat

2014. november 18., kedd 9:30
Ott lennék, csak ahogy a linkben olvasható, minden jegy elkelt. 18-án A38-on fogunk találkozni, de ott más lesz az apropó. Legfeljebb majd akkor megkérdezem tőle, hogy mikor tart még egy ilyen jellegű előadást. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 8:51
És ott leszel? Amúgy érdemes elmenni mert többet meg lehet tudni az adott témában. Ez a rövidke kiragadott részlet elég sablonosnak, túlzónak akár hatásvadásznak hangozhat de szerintem a célt eléri és felkelti talán a "muglik" érdeklődését is. Egyszer beszélgettem vele érintőlegesen a témáról, az első kettő mondatban talán jobban benne van az esszenciája a fogalomnak. Sajnos manapság a szeretetről csak mint érzelmi indukcióról hajlamosak vélekedni, pedig sokkal több. Szinte minden. Egy indiai bölcs fogalmazott ragyogóan mikor a hit mibenlétéről vélekedett: "Csak egyetlen vallás létezik, a Szeretet vallása".
0
2014. november 18., kedd 2:30
InterstelLaár

http://laarandras.hu/jegy/laar-andras-szeretet-2014-12-04/
most posts by TM
0
2014. november 13., csütörtök 10:00
Íme itt az új AC/DC klip, az október elején Londonban forgatott Play Ball!

A 11 dalt tartalmazó új AC/DC album, a "Rock Or Bust" Európa legtöbb részén november 28-án jelenik meg, az USA-ban pár nappal később.

Malcolm Young gitáros a demenciája (aggkori szenilitása) miatt már az új lemez munkálataiban sem tudott részt venni, Phil Rudd dobos pedig a nem hivatalos hírek szerint halaszthatatlan családi ügyei miatt nem lehetett ott az október elején lezajlott forgatáson, amikor is két dalhoz, a lemez címadójához és az elsőként közzétett Play Ball-hoz készített klipet a legendás csapat. A helyére Bob Richards ugrott be, aki korábban a Shogunban játszott, de zenélt Adrian Smith (Iron Maiden) oldalán.

Angus mellett az unokaöccse, az AC/DC-ben már a  80-as évek második felében is kisegítő Stevie Young látható, aki az új albumon Malcolm helyett játszott és aki a 2015-re tervezett turnén is részt vesz majd.
most posts by TM
0
2014. november 10., hétfő 19:49
:)

Na meg aki annyira lelkiismeretesen akarja folytatni az üzleti tevékenységet, az a tartozásai közepette nem borkereskedésbe vág bele abból a pénzből, ami nem is az övé, nem focicsapatot vásárol, stb. stb. Ráadásul még ezekben az új bizniszeiben is szélhámoskodik. Csak egy példa: Lovasi mesélte, hogy az orfűi fesztivál hivatalos borszállítójának bejelentkezett Matyi, mutatott is valami finomabb nedűt, majd miután megegyeztek, leszállított valami csapnivaló lőrét, ami miatt aztán  Lovasinak égett a pofája a plénum előtt. Ez persze a milliókhoz, milliárdokhoz képest csak csepp a tengerben, de jól jellemzi az ilyen ember mindenhez, mindenkihez való hozzáállását.
most posts by TM
0
2014. november 10., hétfő 19:22
Pedig ezt nem is olvastam, de én is így csináltam volna... :)
0
2014. november 10., hétfő 19:18
Úgy-úgy.

Ahogy szoktad írni :), bővebben itt:

http://www.bama.hu/baranya/kozelet/trukkos-harc-matyi-birodalmaert-568109
most posts by TM
0
2014. november 10., hétfő 19:09
Céges tartozást csak céges vagyon terhére lehet érvényesíteni, ha nincs céges vagyon, mindenki bukik a körben.

Okosan csinálva pedig nincs céges vagyon. És csődbüntett sincs.
0
2014. november 10., hétfő 19:08
Annyira nem ismerem a hátterét, meséld el légy szíves, érdekel!
0
2014. november 10., hétfő 19:05
Az összeg közelít az anyagárhoz, de még így is esélyes, hogy az illető nyakán marad...
most posts by TM
0
2014. november 10., hétfő 19:02
Nincs az bajban, azok vannak bajban, akiket beszopatott a régóta folytatott tudatos csalással. Teljes vagyonelkobzás esetén lehetne szó "bajról", kíváncsian várom, hogy szorulni fog-e a hurok, vagy van-e az a kapcsolati tőke, amivel még ilyen mértékű simlit is el lehet mismásolni.
most posts by TM
0
2014. november 10., hétfő 18:54
Kis konkurencia infó, még nagyobb bajban az Alexandra:

http://index.hu/gazdasag/2014/11/10/felkerult_a_nav_szegyenlistajara_a_milliardos_cege/
0
2014. október 6., hétfő 15:36
Eladó e 103 darabból álló DVD gyűjtemény gyűjtőtől, megkímélt állapotban. A legtöbb lejátszóban sem volt. Vételár: 20.000.- forint /remélem nem voltam off/
https://pbs.twimg.com/media/BynCO0uCEAAnmKl.jpg:large
0
2014. október 4., szombat 19:49
Ja,jó ötlet :D
0
2014. október 4., szombat 19:47
Berakhatná a cuccodat a nagyszülei következő csomagjába.
0
2014. október 4., szombat 18:28
Ez már milyen poén, írok ebay-en egy eladónak el tudná-e küldeni a cuccot Magyarországra, stb. Magyarul válaszol :)))) Kiderült a nagyszülei budapestiek.
0
2014. október 2., csütörtök 20:16
Jó kis cumó lenne, klassz kis vasak ezek. Lehetne off-road-ozni vele. Vihetné a barátnőket vele strandra bikiniben :D
A reflektorok helyett mondjuk inkább a kornak megfelelő fényhíd kellene, ami iszonyat módon világít és dögös is tőle az autó.
0
2014. október 2., csütörtök 15:13
Amúgy ha nagyon megrohan nekem, gondolkoztam azon már, hogy egy ilyet vennénk közösen a barátnőmmel, neki.

Imádja a dinókat s a dzsippeket is. :D

0
2014. október 2., csütörtök 15:08
Ja-ja! :D
Bár az enyém gyorsabb szekér, mint a Jeep (igaz el is akadnék vele, ott ahol a filmben az vígan ment :)
0
2014. október 2., csütörtök 14:40
Legfeljebb megtámad egy T-Rex az útközben eldobod neki és elmenekülsz.
0
2014. október 2., csütörtök 14:02
Tegnap vettem át a Walmart-tól.

Nagy a boldogság (de remélem soha nem kell használni, előzőt sajnos kellett 3 hete baleset miatt).
0
2014. október 1., szerda 19:47
"Októberben 6%-kal csökkentettük a lázadók számát, és 3,8%-kal az ewokokét" :).
0
2014. október 1., szerda 15:26
Jó! :))))))))))

De nem az 501-esben élek... :(
0
2014. október 1., szerda 15:19
TAMÁSNAK!

http://trollfesz.cc/fun/268182
0
2014. október 1., szerda 1:17
35 fokos melegben árnyékos kikötői teraszon, Balaton-felvidéki panorámával és hideg Krusovicével. :)

"Xpress télen-nyáron"
most posts by TM
0