Keresés

chat

2014. október 1., szerda 1:11
Második mekkora feelgood életkép! :D
0
2014. október 1., szerda 1:04

most posts by TM
0
2014. szeptember 30., kedd 22:18
Hát igen mit tagadjam először csak nézem és ha tetszik amit látok beleszeretek. Addig bele sem gondolok, hogy maga a kivitelezés sem lenne egyszerű. Mit tegyek elragadnak az érzelmek :)
De arról szó se lehetne, hogy használhatatnak legyen a masina vagy, hogy alákerül oszt nem néz ki elég jól mert pont még lehet vele menni és az ront az összképbe.
És igen még a gumi és kérdéses. Nem jó aármilyen koton a nagy felni, széles felni kombinációra. Meg a sárvédőbe se frankó ha belekap a kerék, akkor a fordulókör se lesz jó, rosszabodik a komfort érzés. Ezek hétköznapi kocsinál nem vonzó tulajdonságok.
0
2014. szeptember 30., kedd 22:12
Hát nem sok mindent lehet mondjuk valóban találni róla http://japanracing.eu/index.php?kat=29&lang=en
Hidd el engem is zavarna azért, hogy eltörhet mint egy ropi. De az sem biztos, hogy nem csak úgy menet közben történne meg gyilkolás nélkül. Az kellemetlen lenne számomra.
Gyári felniknek nem áll jól a kék szerintem vagy csak még nem tudom úgy elképzelni. Viszont szépek ez tagadhatatlan.

Áá még nem tartok ott sajnos. A jogsit szereztem meg még múlt héten azt még intézem az okmányirodában és rendben is lesz. Ez és pár másik dolog kicsit szétzilált anyagilag. Össze kell szedjem magam. Vlmit majdcsak kitalálok.
Jó lenne egy J, de olyan árakban mozognak, hogy nem valószínű hacsak nem történik vlmi csoda :)
Szóval a H-kat is nézegetem. Szerintem annak is tudnék örülni. Főleg, hogy látom, kint áll az udvaron és eszembe jut egy film amit épp vetít a városi mozi és hopp van autó be tudok ülni és el tudok menni megnézni, nem probléma a busz lekésése sem, szólni meg lehet am sem tudok senkinek mert nem érnek rá vagy nem is akarnának jönni, hogy bevigyenek. De lenne AUTÓ és tudnék menni mindentől és mindenkitől függetlenül. Veszek egy nagy levegőt. Jó érzés lenne.
Szép OPC-t tettél be, jól sikerült a J széria, gyönyörűre rajzolták a mérnökök! Csak dögnehéz a gép.
0
2014. szeptember 29., hétfő 23:41
Ő, s még egy észrevétel.
Ezek a felnik jól mutatnak (japán felnik)..

De!

Kontextusában kell vizsgálni a kérdést, mert a marketinggépezet 110%-on dolgozik, főleg itt (kísértetiesen hasonlít a gyári motoros csípsz tuningra).

Bőven nem fog úgy állni a kocsidon, mint ahogy az a galériában található képek sugallják.
Először is az ültetés hiányzik (arányok is, pl. eleje jobban ül), majd csak utána jön a passzoló ET szám (ami jól mutat, de nem ér bele a sárvédőbe, még nagy kátyúnál sem), gumiméret váltóméretnek megfelelően, felniszélesség, kerékdőlés (azt mennyire döntöd negatívba).

Ez sok-sok számolás, s ha igazán patent módon hozod össze, van egy utcára használhatatlan autód.
Én is ültetnék még 3 cm-t a BMW-n s vágnék alá full race coilover-t. Látványra is dobna rajta, nem kicsit, csak akkor ott lennék mint a Hondánál - csókolom, merre van a versenypálya bejárata.

Szóval máshogy mutat egy ilyen felni egy egyébként full gyári autón vagy egy szénné tuningolt vason.

Pl. nekem az Eibach ültető szettel egy a gyári ET-nél kisebb felni már beleérne a sárvédőbe, ilyeneket ha akarnék, se tudnék nagyon betenni már a kocsim alá.
0
2014. szeptember 29., hétfő 23:30
Tudomásom szerint kínai. De rákerestem, 5 perc után feladtam, nem találtam gyártó országot. Szerintem ez mindent elárult erről a márkáról.. :)

Nézd, én az ilyenekben nem bízok, igaz nagyon extrém körülmények között jöhetnek ki az anyagbeli különbségből adódó eltérések, de maga a tudat, hogy könnyebben kiflibe hajlik, mint egy full mezei gyári felni, az zavarna.

Miért nem nézel gyári felnit? OPC-knek szerintem szépek is a görgőik, s sokkal nagyobbat üt egy hozzáértő szemében - szerintem.

Arról nem beszélve tartósabb is, nem csak az ár tekintetében.

Meg lett a vas egyébként? :)
0
2014. szeptember 29., hétfő 22:24
Szóval akkor a Rota-k gány felnik. Japan Racing-ről hallottál vlmi negatív kritikát MrHat? Mert ez a 6 küllős stílus most eléggé bejön. A JR3-as típusa a márkának pedig hasonlít a Rota Grid Drift felnire meg a Volk TE34-re. Csak szintén barátibb az ára.

Ez a felni egy szép fehér Astra alá sötétkékben!
0
2014. szeptember 29., hétfő 21:26
Nem igazán akartam venni. Van nekem itthon hasonló vitrin már készen össze szerelve. Egy ideje lent áll a garázsban. Arra gondoltam. De azért kösz a tanácsot.
0
2014. szeptember 28., vasárnap 16:41
Simán egyszerűen csapd fel a polcra:) A vitrines móka 16000ft/vitrin abból tudsz venni még egy két kiadványt.(Mondom én akinek volt 20dv vitrin)Mikor megvetem az ikeában őket átkoztam mire mindet össze raktam. Aztán meg eladni volt szép, tetemes buktával.
0
2014. szeptember 27., szombat 12:00
Ez olyan furin hangzik, mint feltámasztani a dinoszauruszokat.
Fizikai filmes adathordozót gyűjteni?!
Az a hajó nemhogy elment, hanem egyenesen elsüllyedt.
Megvan ez valamiféle újmódi hagyományőrzés.:)
0
2014. szeptember 27., szombat 9:27
Rendben. Köszönöm a tanácsot. Ez a vitrines tároló jól hangzik. Alkalmazni fogom.
0
2014. szeptember 27., szombat 3:24
Mindenképpen párától és melegtől védett helyen. Ne ott, ahol ruhát szárítasz, vagy ahol sokat szellőztetsz, pláne most esős időben, és ne is a legfelső polcon vagy szekrény tetején, mert ugyebár a meleg levegő felfelé mozog, emiatt minden helyiségnek a felső része a legmelegebb. Mondjuk egy vitrines tárolóval mindezt kivédheted.
most posts by TM
0
2014. szeptember 27., szombat 3:19
Tetszik, érdekes! Köszi!
most posts by TM
0
2014. szeptember 26., péntek 22:45
Rendben. Köszönöm a segítséget.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:16
:D :D ne már, lefordulok a székről a nevetéstől.
0
2014. szeptember 26., péntek 22:02
1. Minek simogatod a fákat?? Csúnya fadofil!!
2. Mi a f@sznak annyi levegőt venni? Tessék megtanulni ritkábban lélgezni!
3. Jó ismerőseid vannak...

:))))))))))))))))9
0
2014. szeptember 26., péntek 22:00
Ezt a topikot böngészd:

http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=6198&VID=R21889333741750150
0
2014. szeptember 26., péntek 21:54
Plusz vegyük figyelembe, hogy nem ebben a kátrányrengetegben laksz. Valamelyik nap végigsimítottam egy fa levelét az Andrássy úton és vastag, ragadós, kátrányszagú lepedék volt rajta. Na ez megy itt a tüdőbe és a levegő útján a lemezek felületére is nyilván. Van egy patológus ismerősöm ő említette egyszer, hogy persze az is megállapítható egy tüdőről dohányzott-e valaki de az, hogy Pesten lakott-e vagy nem az biztosan.
0
2014. szeptember 26., péntek 21:53
Rendben. Köszönöm a gyors választ. Erről a ragacsosodásról még nem hallottam. Mit jelent?
0
2014. szeptember 26., péntek 21:45
Részemről semmi extra. Simán a nappaliban, semmi szabályozott körülmény. Por, télen fűtés, nyáron napsugár - semminek semmi baja. Még csak a sokat emlegetett ragacsosodás sem.
0
2014. szeptember 26., péntek 21:15
Még új vagyok a DVD/Blu-Ray gyűjtésben, nem rég kezdtem. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen körülmények lennének a legalkalmasabbak az elhelyezésére. Gondolok én ez alatt arra, hogy a lemezeknek úgy hallottam nem tesz jót a meleg, nagy páratartalom stb... Szeretném őket a lehető legtovább "életben tartani". A nagy gyűjtők akiknek már eléggé tekintélyt parancsoló gyűjteményük van hol tárolják a filmjeiket? Milyen körülmények között? Mit tudtok ajánlani ezzel kapcsolatban?
0
2014. szeptember 24., szerda 11:53
Már mint a linken lévő képen kell kettőt kattintani és le is lehet menteni, aztán lehet a szobába tapétát csináltatni.:)
0
2014. szeptember 24., szerda 11:51
Sci-fi őrülteknek!

filmes űrhajók méretazonos plakát (4 268 px × 5 690 px, 4 602,17 KB)

http://dirkloechel.deviantart.com/art/Size-Comparison-Science-Fiction-Spaceships-398790051

2* kattintani a nagyítóra
0
2014. szeptember 22., hétfő 0:34
Én zárás előtt fél órával már eleve be se merek menni vendéglátó helyekre. :) Legfeljebb csak akkor, ha elvitelre vinnék valamit gyorsan. Volt már, hogy az elvitel ellenére sem szolgáltak ki ilyenkor. És nem akadtam ki, megértettem, sőt, legközelebb vissza is mentem hozzájuk, mert jól főznek. Azért biztos akadnak normális vendégek is. :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 0:08
Én semmit, mert nem konkrétan nekem mondták...

Ha maga ez a stílus nem is mindennapos, a viselkedés, felsőbbrendűség, tahóság, önzőség, nagyképűség igen. Ez van, ilyen világot élünk, ilyeneket kell lenyelni. És ez nem kocsma.

Mondjuk egy kocsmában lehet, szájon vágták volna. :)

0