Hát nem sok mindent lehet mondjuk valóban találni róla
http://japanracing.eu/index.php?kat=29&lang=enHidd el engem is zavarna azért, hogy eltörhet mint egy ropi. De az sem biztos, hogy nem csak úgy menet közben történne meg gyilkolás nélkül. Az kellemetlen lenne számomra.
Gyári felniknek nem áll jól a kék szerintem vagy csak még nem tudom úgy elképzelni. Viszont szépek ez tagadhatatlan.
Áá még nem tartok ott sajnos. A jogsit szereztem meg még múlt héten azt még intézem az okmányirodában és rendben is lesz. Ez és pár másik dolog kicsit szétzilált anyagilag. Össze kell szedjem magam. Vlmit majdcsak kitalálok.
Jó lenne egy J, de olyan árakban mozognak, hogy nem valószínű hacsak nem történik vlmi csoda :)
Szóval a H-kat is nézegetem. Szerintem annak is tudnék örülni. Főleg, hogy látom, kint áll az udvaron és eszembe jut egy film amit épp vetít a városi mozi és hopp van autó be tudok ülni és el tudok menni megnézni, nem probléma a busz lekésése sem, szólni meg lehet am sem tudok senkinek mert nem érnek rá vagy nem is akarnának jönni, hogy bevigyenek. De lenne AUTÓ és tudnék menni mindentől és mindenkitől függetlenül. Veszek egy nagy levegőt. Jó érzés lenne.
Szép OPC-t tettél be, jól sikerült a J széria, gyönyörűre rajzolták a mérnökök! Csak dögnehéz a gép.