Átteszem ide, ahová egyébként is szoktam írni. Itt könnyebben megtalálom később.
"Tavasz végével kezdődően megismerkedtem sok új baráttal, mindannyian Balatoni kötődésűek. Némelyikük odavalósi, mások - hozzám hasonlóan - hétvégi odajárók. Kialakult egy jó közösség, aminek a mozgatórugója a tó iránti közös vonzalom, a természet szeretete, a növény- és állatvilághoz való közelség, hajnalig tartó dumálások, szalonnasütések, néha retro disco, sör pálinka almafröccs (utóbbi vasárnaponként főleg) és két hónap után tűnt fel, hogy soha még csak egy filmcím egy apró mozis utalás sem jött elő a bandán belül, anélkül is tök jól elvagyok/vagyunk. Rosszul éreztem magam, amikor néha kimaradt egy közös hétvége, annyira egy hullámhosszra kerültünk. Már most a közös balatoni szilvesztert tervezzük, pedig csak szeptember eleje van. :)
A gyűjteményemet eddig se nézegettem, hangrendszerem, okostévém, de még BD-lejátszóm sincs, s eddig is nyomasztott, hogy ezekre beruházni rengeteg pénz. Ezek után már biztos hogy nem ilyesmire verem el a forintjaimat, sőt, inkább azzal gyarapítom azokat, hogy megszabadulok a porfogó kolonctól.
Jobb a közérzetem, többet vagyok levegőn, valamennyit fogytam is és most már találtam célt a diétához is: szeretnék sokat tengózni, biciklizni, vitorlázni meg ilyenek. Szóval most jól érzem magam.
A mozizásról továbbra sem fogok lemondani, imádom, szeretem a 3D-t is, de azt az egész ottani élményt már nem akarom két kézzel hazacipelni. Az ott és akkor elég. Ha úgy alakul később majd, hogy mégsem, akkor majd újratervezek. :)"