Keresés

chat

2014. szeptember 7., vasárnap 14:41
Nekem nagyon bejön az UHD, órákig tudnám bámulni az üzletben, annyira lenyűgöző! Objektívabban állok hozzá, mert nincs technikám, amit le kellene cserélnem rá, így nem anyagias szempontból tekintek rá. Praktikussági okból viszont otthonra nem ruháznék be rá, hiszen a CRT tévémet is csak hébe-hóba nézem, az esti egy-két sorozatepizódhoz luxus lenne ilyet tartani. Ha hozzámvágna valaki egy ilyet, természetesen nem hajolnék el előle, mivel el kellismernem, hogy ami jó, az jó!
Valóban ugyanaz a fanyalgás megy most, mint annak idején a BD megjelenésekor (én is károgtam ellene), csak a szereplők cserélődtek ki. :)
most posts by TM
0
2014. szeptember 5., péntek 16:38
Minden sarokra ilyet kellene telepíteni.:)

0
2014. szeptember 5., péntek 12:17
Talán van ilyen mondás: Buddha is azt mondta. Ha lemondunk róla, boldogok leszünk.
0
2014. szeptember 5., péntek 11:32
Árulnak könyvet is. Azt nem mondtam, hogy könyvet nem veszek. :)
most posts by TM
0
2014. szeptember 5., péntek 11:30
Ugyan! Senki nem látta a gyűjteményemet, egyben még én sem, pontosan nem is tudom, hogy mi van, mi nincs, mert sosem írtam össze. Most is ez az a része a dolognak, ami irritál, utálok adminisztrálni, hülye száraz dolog. Rossz náci lettem volna, nem szeretek összeírni. Talán majd megkérek valakit.
Nem akarok újabb kollekciót. Tágas nappalit szeretnék szellős polcokkal, levegős szekrényekkel, pakolható ágyneműtartókkal. Olyan kérót, ahonnan ha elköltöznék, akkor a cuccaim elférjenek max. egy személyautóban, nem pedig kamionban. Van az a mondás, hogy akinek semmije sincs, az a leggazdagabb, vagy valami ilyesmi. Nem voltak hülyék azok a régi bölcselkedők.
most posts by TM
0
2014. szeptember 5., péntek 11:19
Ha jól értem egy filmeket árusító webshop oldalán jelented be, hogy soha többé nem veszel filmeket? :D
0
2014. szeptember 5., péntek 11:06
Egyik szemem sír, míg  a másik nevet.

Mint gyűjtögető sajnálok egy impozáns kollekciót megszűnni, de mint már korosabb ember, tudom, hogy vannak az ember életében forduló pontok és jó érzés néha átlépni egy régebbi önmagunkon. Azt már megfigyeltem, hogy aki egyszer a hosszú haját levágatta, az még egyszer már nem növeszti meg újra akkorára, szóval az újra felépített kollekció gondolatát felejtsd el. Arról nem beszélve, hogy lassan nem hogy új, de használt (ami a Te igényességedet ismerve én kizárnám) kiadványok sem lesznek elérhetőek.
0
2014. szeptember 5., péntek 10:06
Ez nagyon jól hangzik!
0
2014. szeptember 5., péntek 7:38
Átteszem ide, ahová egyébként is szoktam írni. Itt könnyebben megtalálom később.

"Tavasz végével kezdődően megismerkedtem sok új baráttal, mindannyian Balatoni kötődésűek. Némelyikük odavalósi, mások - hozzám hasonlóan - hétvégi odajárók. Kialakult egy jó közösség, aminek a mozgatórugója a tó iránti közös vonzalom, a természet szeretete, a növény- és állatvilághoz való közelség, hajnalig tartó dumálások, szalonnasütések, néha retro disco, sör pálinka almafröccs (utóbbi vasárnaponként főleg) és két hónap után tűnt fel, hogy soha még csak egy filmcím egy apró mozis utalás sem jött elő a bandán belül, anélkül is tök jól elvagyok/vagyunk. Rosszul éreztem magam, amikor néha kimaradt egy közös hétvége, annyira egy hullámhosszra kerültünk. Már most a közös balatoni szilvesztert tervezzük, pedig csak szeptember eleje van. :)
A gyűjteményemet eddig se nézegettem, hangrendszerem, okostévém, de még BD-lejátszóm sincs, s eddig is nyomasztott, hogy ezekre beruházni rengeteg pénz. Ezek után már biztos hogy nem ilyesmire verem el a forintjaimat, sőt, inkább azzal gyarapítom azokat, hogy megszabadulok a porfogó kolonctól.
Jobb a közérzetem, többet vagyok levegőn, valamennyit fogytam is és most már találtam célt a diétához is: szeretnék sokat tengózni, biciklizni, vitorlázni meg ilyenek. Szóval most jól érzem magam.
A mozizásról továbbra sem fogok lemondani, imádom, szeretem a 3D-t is, de azt az egész ottani élményt már nem akarom két kézzel hazacipelni. Az ott és akkor elég. Ha úgy alakul később majd, hogy mégsem, akkor majd újratervezek. :)"
most posts by TM
0
2014. augusztus 10., vasárnap 23:20
Hiába Index, akkor is vannak frankó cikkek!
http://index.hu/index2/#bloghu/iddqd/2014/08/10/hetvegi_jatekcsja_eliza_dushku
:)
0
2014. augusztus 8., péntek 20:09
Ha valaki finanszírozza, én szívesen tesztelek. :)
0
2014. augusztus 8., péntek 15:45
Egyrészt fuck, másrészt zsindex, mit is várunk...
0
2014. augusztus 8., péntek 15:06
Pedig télre kinézhetnél valamilyen déli kontinenses hintaparkot. :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 8., péntek 15:03
Belinkeltem volna egy index-cikket, amely arról szól, hogy pénzügyi okokra hivatkozva levették az USA moziforgalmazói tabellájáról a Green Inferno című Eli Roth-kannibálfilmet, de a cikk az előző, Roth közreműködésével készült film (Utórengés) főszereplőnőjére Osváth Andreaként utal, ezért egy fél kattintást nem ér, szóval a lényeg az, hogy pénzügyi okokra hivatkozva levették az USA moziforgalmazói tabellájáról a Green Inferno című Eli Roth-kannibálfilmet.

Reméljük, azért előbb-utóbb bemutatást nyer.
0
2014. augusztus 8., péntek 1:09
Az se mindegy, milyen gyorsan forog körbe, és hányszor. Ráadásul volt olyan, hogy az új beszállóknál megállítják a menetet és lehet, Téged pont 66 méteren ér a megállás. :)

Egyébként sajnos ez évre vége a túráknak, jövőre folytatom.
0
2014. augusztus 8., péntek 0:27
Nekem a szezonjában fejtenem kellett. Szép és elegáns poén volt :)
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:37
Kicsit paráztam is rajta, pedig az csak körbe forog, semmi kunszt. :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:36
Gömb alakúból nincsen olyan sok.
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:25
Sok helyen volt Imax, 4D, sőt 5D mozi is, de egyszerűen nincs rá idő - a vasút jobban érdekel. A 66 méter már nem rossz. :)
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:19
Elsőre azt hittem, hogy az a gömb egy Dome Imax mozi. Az is nagy élmény! :)

Jut eszembe, utánanéztem a párizsi óriáskeréknek "La Grande Roue", 66 méter magas.
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:12
A heti/havi adrenalinfröccs:

Wiener Prater,(Bécs,Ausztria)

http://filmforum.hungarianforum.com/t85-wiener-prater-ausztria

0
2014. augusztus 7., csütörtök 22:42
Most esett le. Szégyellem magam.
0
2014. augusztus 7., csütörtök 22:28
Városi gyerekek nem értik. ;)
most posts by TM
0
2014. augusztus 7., csütörtök 22:06
XD
0
2014. augusztus 7., csütörtök 22:00
Hát, én valami extrább csavarra számítottam a sztori végére, ez így sajnos elég középszerű lett. Igazából hiába van érhetően levezetve a főhős vágya és cselekedetének indoka, a borsó motívuma számomra nehezen feldolgozható.
0