Az alatta lévő felni egyik nagy kedvencem az amcsi kerekek közül. Ilyen felni és a kasztnin nem is kell sokat változtatni csak rendbe tenni és máris dögös a gép :) A drapp Chevy-t sem bánnám sajátomnak. Ott meg a fekete acél felni bejövős. Jó lenne egy ilyen pick-up szaladgálós autónak. De csak korszerűsítés után, hogy kicsit kevesebbet igyon meg a bio löttyöt is le tudja nyelni.
0
2014. március 27., csütörtök 0:08
5528
Nem, de jó ezeket megtudni! Hát a japánok nem vesznek sok mindent poénra pedáns emberek. Ez az elvekhez ragaszkodás is szimpatikussá teszi őket számomra, értem ezt a Honda esetében a fehér színre. Egyébként az sem volt meg hogy Senna ilyen közel állt az NSX-hez. Viszont a fehér szín jól áll az autóknak erőt sugall. 2012-ben volt a kedvenc tuning szín. Am a fehér szín elég népszerű a megrendelők körében. Klasszak ezek a hegyi szerpentineken dzsaló japókról szóló videók, tudnak ám vezetni a kis sárgák. Kimehetnénk Japánba egy Tokyo driftre.
Mennyire hiányzik a régi Totalcar. Meg is nézem azt az újabb szériát amit tavaly kezdtek, most már van min.
0
2014. március 26., szerda 18:01
961
A fekete mindent visz. :)
0
2014. március 26., szerda 18:01
961
Amúgy nem megdöbbentő.. Én is csak pár hírcsatorna miatt vagyok fent még.
0
2014. március 26., szerda 17:58
961
Az tudtad egyébként, hogy a japán autóknál a fehér szín az a sportosságra utal? Ugyanis a japán versenyautók nemzetközi verseny esetén fehér színűek.
Lásd pl.: - Honda Civic Type R (EK-tól, tehát 6. generációtól felfelé), - Honda Integra Type R, - Honda NSX-R, - Nissan GTR, - Nissan Skyline Tommy Kaira Edition, - Toyota Corolla AE86 (Levin és Trueno).
Ezt annyira komolyan veszik, hogy pl. NSX-R-ből csak fehér színben lehetett rendelni anno.
Egyébként az NSX-et tartják széria sportkocsik közül a mai napig az egyik legjobbnak. Nem csoda, az első generációs fejlesztésében Senna (aki most 21-én lett volna 54 éves) keze is benne volt rendesen.
Na következzen egy pár videó, éljen a 3.0L DOHC V6 VTEC és az alumínium kasztni.
6:31-től kötelező a zenét felismerni. :)
0
2014. március 26., szerda 12:46
94
Mindegy. Feltettem pár más helyre is. Aki valamit akar , megtalálja.
0
2014. március 26., szerda 12:45
14599
Mondjuk azzal az erővel, ahogy a renitenseket kezelik újabban (sehogy), szerintem simán újra lehetne aktiválni az egészet. Ennek a piacnak már mindegy szerintem...
0
2014. március 26., szerda 12:45
94
Köszönöm!
0
2014. március 26., szerda 12:43
14599
Olyannyira, hogy el is lett dózerolva. A helye meg sóval behintve...
0
2014. március 26., szerda 12:42
94
Szevasztok. Nagyon régen jártam itt :). Eladó sorba került jópár filmem. Nem nagyon látom a topikot. Teljesen megszünt a használt adás vétel itt? Üdv, Peti!
0
2014. március 25., kedd 20:58
5528
A legkirályabb a platóajtón lévő márkanevek dombornyomása. Egy egyszerű ajtó is fokokkal szebb lesz tőle. És az eltérő festésével még lehet is rajta fokozni. Ügyes volt aki anno ezt kitalálta. Kezet ráztam volna vele szívesen.
0
2014. március 25., kedd 20:43
5528
Azért gondoltam, hogy nem dobod a bajorcsajt az amcsiért, poén volt :)
Érdekes autó a Hacsi. Ezen a fehéren így elsőre nem is nagyon dolgoznék, elég szép állapotban van. Driftelni meg úgysem fogsz vele szerintem. És kocsikázás közben pedig nem porosodik csak úgy.
Lehet, hogy megdöbbentő, de nincs arckönyvem.
0
2014. március 25., kedd 14:47
961
Amúgy a felsorolt módosítások mellett, még egy nem gyári beszerzés lesz, valamikor talán jövőre, Quaife sper diffi.
0
2014. március 25., kedd 14:42
961
Áh, biztos nem adom el. Marad közlekedésinek, annak tökéletes. Hobbynak viszont tuti nem német lesz, japán vagy amcsi.
Egyébként ezen most nagyon komolyan elgondolkoztam hobby autónak.. Igazából azért nem veszem meg, mert most előrelátható időn belül nem tudok hozzányúlni s csak porosodna.
Vegyél fel facebookon, ott kényelmesebben tudjuk folytatni, Mikola András (sísisakos profilkép).
0
2014. március 24., hétfő 22:54
5528
Ja, csak mondom magamnak miért nem itt Európában? Jól néz ki az biztos. Megcsináltatod a BMW-t aztán mehet eladóba és irány német :) Szívesen segítek azoknak akiket kedvelek!
Igen épp az érzés miatt. Meg szerintem jól lehet vele csajozni. És a platón nem vered be a fejed ha kapisgálod mire gondolok :D
0
2014. március 24., hétfő 22:48
5528
XD
0
2014. március 24., hétfő 22:34
961
Ja, amúgy a filmgyűjtést most mellékvágányra állítottam. Amiket be akartam szerezni, azok ott pihennek már a polcomon. Új címek közül meg nagyon kevés ami érdekel annyira, hogy megvegyem.
0
2014. március 24., hétfő 22:32
961
Hát ez egy jó kérdés! Én se tudom miért nem néztem ott, de az a fehér elég pofás állapotban van, igen jó áron.
Köszi az ajánlást!
A pick-up-ozás nagy feeling, bár "csak" kruzolásra. De annak viszont nagyon meleg pite. :)
0
2014. március 24., hétfő 22:31
961
Jött ma a postás. Csenget, megkér, hogy menjek le segíteni (legfelső emeleten lakom, nincs lift). Volt súlya a két doboznak. :)
Igen, meg elérhetetlenek. Most még. Ha pozitívan gondolkozom.
Nézem. 4.5 ből cakk pakk nem is rossz. Plusz egy SS model ami főképp jó dolog. Szép autó. A fekete meg úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben. Csábító volt a 2.5 ös ár.
Nem aprózod, jó cumók. De ugye sz.ból nem lehet várat...
Hogyne érdekelne! Inkább vagyok autó rajongó mint filmgyűjtögető. Jöhetnek a képek!
0
2014. március 24., hétfő 13:12
5528
Úgy néz ki csütörtökön Need for speed fuck yeah!
0
2014. március 23., vasárnap 21:34
961
Gyönyörűek.
Hahu-n most van egy újan listázott Nova, 4,5M Ft-ért.
Holnap érkezik a H&R stabirúdam, illetve az Eibach rugóm. Végül csak nem bírtam megállni, minimálisan a futóműhöz hozzányúlok, hiába közlekedési autó. Később érkezik az ECS Tuning karbon toronymerevítőm. + PowerFlex szilentek (utcai keménységű) ahová csak lehet tenni.
31-én tolom be az alvázerősítésre (hátsóhíd szakadás) s akkor kerülnek be a fent említett cuccok is, amiket fényképekkel dokumentálok majd szakaszosan. Ha érdekel Téged, szívesen megosztom itt a képeket a munkát követően.