21:00 meg 22:00 között volt pont mikor írtam. 3:30kor ismétlik. De hogy aztán mikor lesz megint emberi időben már nem tudom.
0
2014. március 22., szombat 0:10
961
Igen? Zsír, várom.
0
2014. március 21., péntek 22:07
5528
Új részekkel fut az Amcsi benzinfalók!
0
2014. március 21., péntek 9:57
6403
.... decibelben mérnék?
Amikor feleségem kismama volt egyszer ott kellett hagynunk filmet mert az embrió nem bírta a hagokat.:)
0
2014. március 20., csütörtök 22:56
5528
Ezért üvöltött úgy a Thor! Az első pár perc után feltűnt mintha hangosabb lenne a kelleténél.
0
2014. március 20., csütörtök 21:49
13392
Ó, "az én időmben" nemcsak a selejt(=töredékárú) kínai izzó használata okozott gondot nálunk, hanem egyes termekben az élvezhetetlenségig hihetetlen hulk hangerő, és persze a szarul, dilettánsok által kikevert térnemhangzás is. Így utólag újra és újra rácsodálkozom, meddig voltam képes eltűrni ezt a lehánynivaló színvonalat, amit a kecskeméti Malom Mozi nyújtott, ez a három és fél év inkább engem minősít már. Na mindegy, hogy on is legyek, egyik Cinema City moziban sem akadt gondom a hangerővel - mivel a termek akusztikája kiváló, a belőtt hangszín nemkülönben, mindig állati mód élveztem, amikor a mozgalmasabb jelenetek a hangszórókból is életre keltek. Tulajdonképpen nem is nagyon értem, miként lehet az ilyesmi valaki számára zavaró - annyira azért nem tud hangos lenni.
0
2014. március 20., csütörtök 21:11
14599
Ehhez csak gratulálni tudok. Érdekes módon párom is rettentően érzékeny arra, ha valami hangos, mégsem panaszkodik mozi után, hogy fülrepesztő volt a megnézett alkotás. Otthon jóval durvább hangerőt tudok csiholni a rendszerből, mint moziban, pedig még csak nem is HD-erősítő van a rendszerben. Erről ennyit...
Meghiszem! És ezen kijelentés miatt egy csöppet sem húzódik mosolyra a szám. Olyan mint egy nagyon szép nő. Ez az ezüst különösen jól áll neki, elegáns :) Nem egy 10ezres Nova, komoly szintre hozták fel. Pont a konyhában néztem a notebook-on apu meg mögöttem a fotelben is csak nézte ,, Jó lenne egy ilyen kocsi" kijelentéssel. Aztán megláttam az áràt és mondtam, Ő meg csak lesett :)))
0
2014. március 20., csütörtök 18:15
961
Édes Istenem, szerelmes vagyok.. :)
@Corvinus Ajánlom a csatornát is a figyelmedbe, most bukkantam rá s nagyon finom popok vannak rajta. :D
0
2014. március 18., kedd 12:08
6403
Nézte hétvégén valaki az m1-en a nagyon beharangozott A galamb papné című magyar filmet?
3 nővel néztem, de a 10 percben elhangzott az alábbi beszélgetés a kanapén. -Remélem a végén csak megöli a nőt? - Mi? Én meg remélem most azonnal és a bírósági tárgyalásról szól hogyan mentik föl a papot. :)))) Én csendben voltam.:) 15 perc után kikapcsoltuk, nem bírtuk idegekkel. Ez egy max 2 perces rádió kabaréba jó poén, de ennyi időn át kínszenvedés.
0
2014. március 13., csütörtök 1:00
1212
Gyulus meg kiabálja majd, hogy "get to the choppaaa"! :)
0
2014. március 13., csütörtök 0:56
5528
Én meg helikopáterről integetek majd nektek és keverem rátok friss levegőt.
0
2014. március 13., csütörtök 0:18
4596
Viszek popcorn-t.
0
2014. március 12., szerda 21:16
8260
Foglalok helyet. Leszünk páran. :)
0
2014. március 12., szerda 21:03
2288
A rendszer berendezkedésével velejáró hozadékok a "fejlett" országokban nagyrészt. De majd mikor nézzük a világvégét a hegytetőről... :)
0
2014. március 12., szerda 20:50
8260
Természetesen minden éremnek két oldala van, de az utóbbi időben borzasztóan elharapódzott az emberi önzés és nagyépűség. Meg a rohanás, s most már nem csak az étterem rovásásra, hanem egymás rovására is.
Órákat tudnék mesélni erről... :)
0
2014. március 12., szerda 20:38
2288
Látom, tapasztalom vendégként is mikor étteremben vagyok a környező asztalok vendégeit, valóban történik nem egy érdekes eset. Nagyrészt a leírtakban szereplőek. De mint mindennek ennek az éremnek is kettő oldala van, a flegma pincérektől kezdve, a ki ha én nem étterem tulajdonoson át a néha elképesztő körülményekig. Még un. menő, felkapott helyeken is. Persze hozzáteszem ezen negatív meglátások nagyrészt Budapestre vonatkoztathatóak. Vidéki éttermekben - főleg a családias környezetűekben - igen ritkán tapasztaltam.