Vazze, ne ezt a szart nézd, hanem autós műsorokat. :D
0
2014. március 11., kedd 14:02
5528
Nézem ezt a kupon zsonglőrös műsort a TLCn és nem is lehet szavakat találni arra hogy egyik szereplő összeszed 6000 dollárnyi árút a marketben és egy baszott kötegnyi kupon felhasználással kohozza 0-ra a kifizetendő összeget!!! Na ez kuponozás nem a Tesco-s parasztvakítás.
0
2014. március 6., csütörtök 22:12
16099
OFF!
Valakinek nem kell valami a filmarena.cz oldalról? Dömi most egy darabig nem fog rendelni, nekem viszont félig-meddig SOS-ben kellene pár film, és a 4000 forintos postaköltséget jó lenne szétosztani... Persze én rendelném meg a filmeket!
Esetleg ha valakit érdekel, akkor írjon nekem: orgadam@gmail.com
OFF VÉGE!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. március 4., kedd 1:31
961
:D :D :D
0
2014. március 4., kedd 0:41
5528
Szegény. Már a Titanic miatt meg kellett volna kapja azt a kis nyamvadt szobrot.
0
2014. március 4., kedd 0:35
2738
0
2014. március 4., kedd 0:05
961
:D
0
2014. március 3., hétfő 12:28
8260
Talán a Mielőtt meghaltamnak...
0
2014. március 3., hétfő 12:20
961
Legjobb filmet melyiknek adtad volna?
0
2014. március 3., hétfő 12:19
8260
Gyakorlatilag minden érzésem bejött: az Akadémia öregjei megint egy USA történelmébe merengő filmnek adták a díjat, pedig volt jobb is. Szerencsére McCounaghey-t nem merték nem díjazni, mint ahogy Jared Leto-t sem. A Gravitáció technikai díjai magától értetődőek - a BD extra megtekintése után ez nem is lehetett kérdés. Külön örülök a hangkeverés és hangvágás díjnak, azt nagyon megérdemli, s ha csupán azt a munkát nézem, amivel a Gravitációt összerakta Cuaron, ahogy az elképzelését megvalósította, akkor valóban jogos a legjobb rendezői díj is.
Szóval szerintem összességében korrekt. :)
0
2014. március 3., hétfő 8:35
627
Rendben! Ezt megbeszéltük.
0
2014. március 3., hétfő 8:20
961
Kár, hogy kimaradtál belőle. Jövőre is itt leszünk! :)
0
2014. március 3., hétfő 8:12
627
Basszus, ha tudtam volna hogy itt lesz a chat az eseményekről én is jöttem volna. Pedig kerestem/vártam 2 napja hogy valaki fórumot nyit neki. Amúgy egész jó show volt idén, örülök a Gravity-nek.
0
2014. március 3., hétfő 7:49
6697
Minden évben megy a sírás-rívás egy-egy filmért, bár DiCaprio mellőzése tényleg kezd nagyon látványos lenni. Most egy ideig úgy sem filmez majd, remélhetőleg végre egy Oscar-díjas szerepet is kap :)
Mindenképp csak BD-n esélyes nálam a Gravitáció, és még a felirat orbitális hibái ellenére is nagyon kíváncsi vagyok az extrákra, főképp ilyen Oscar-szórás után :) Bár azt nagyon sajnálom, hogy a Smaug pusztasága sem nyert egy árva Oscar-t se a Váratlan utazáshoz hasonlóan :( És a Star Trek is csak egy Oscar-t nyert mindössze, pedig már 12 filmből lehet válogatni (azt az egyet is a 2009-es remake kapta a Maszk kategóriában), igaz idén a Gravitáció ellen nem is volt esélye egyik filmnek sem a Vizuális Effektek között.
0
2014. március 3., hétfő 7:36
961
Most benéztem az HBO Facebook oldalára is, mégis HBO-n keresztül néztem a bulit, kíváncsi vagyok mit írtak oda. Index.hu kategória, sajnos (mért nem Leo nyert, meg Gravitáció szar jellegű hozzászólások..). :/
Javaslom egyébként a Gravitáció majd 3 órás extráinak megtekintését is (csak Blu-ray-en van rajta).
0
2014. március 3., hétfő 7:30
6697
Oda nem néztem be, reklámok alatt gyorsan kisurrantam egy-egy cigire, a show alatt meg többnyire azt néztem, vagy itt a fórumot :)
Mindenképpen, mindjárt rendelem is meg innen :) Úgy sem én nyertem az Xpress csomagot :D
0
2014. március 3., hétfő 7:23
961
Hát igen, az már megváltozott, bár nekem fel se tűnt most a show nézése alatt.
Szerintem is jól sikerült összességében. S annak is örülök, hogy értelmes eszmecserét folytattunk. Index.hu fórumán ez nem jött volna össze, csak olvass bele a kommentekbe.
Azért majd írd meg, hogy hogy tetszett a 7 Oscar díja Gravitáció!
Jövőre ugyanitt, ahogy mondod! :)
0
2014. március 3., hétfő 7:18
6697
Nem volt egy rossz ceremónia ez, bár kétségtelen, maga a show lehetett volna jobb is. Hiába kérnek fel egy Ellent vagy egy Seth-et, úgy sem adhatják igazán magukat, főleg utóbbi. A hősös montázsokat is elhagyhatták volna.
Jellemző, hogy ami az elmúlt években a legjobb újítás volt, azt már nem alkalmazzák. Nevezetesen azt, hogy a színész kategóriákat ill. a rendező és film kategóriát 1-1 ismert, nagy színész konferálja fel, de úgy, hogy mind az öten a színpadon vannak.
A Gravitáció 7 Oscar-jának látatlanba is örülök, de úgy hiszem, a 12 év rabszolgaság is végül is megérdemelten nyert. A színészi kategóriákban pedig minden győztesnek nagyon örülök, nem volt ez rossz este, mondom én. Jövőre ugyanitt :)
0
2014. március 3., hétfő 7:02
961
86. Oscar díjátadás
Nyertesek listája
Legjobb film: 12 Years a Slave (Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Steve McQueen and Anthony Katagas, Producers)
Legjobb rendező: Gravity (Alfonso Cuarón)
Legjobb férfi főszereplő: Dallas Buyers Club (Matthew McConaughey)
Legjobb női főszereplő: Blue Jasmine (Cate Blanchett)
Legjobb férfi mellékszereplő: Dallas Buyers Club (Jared Leto)
Legjobb női mellékszereplő: 12 Years a Slave (Lupita Nyong o)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Her (Spike Jonze)
Legjobb adaptált forgatókönyv: 12 Years a Slave (John Ridley)
Legjobb vágás: Gravity (Alfonso Cuarón and Mark Sanger)
Legjobb operatőr: Gravity (Emmanuel Lubezki)
Legjobb díszlet: The Great Gatsby (Catherine Martin (Production Design); Beverley Dunn (Set Decoration))
Legjobb vizuális effektek: Gravity (Tim Webber, Chris Lawrence, David Shirk and Neil Corbould)
Legjobb jelmez: The Great Gatsby (Catherine Martin)
Legjobb maszk: Dallas Buyers Club (Adruitha Lee and Robin Mathews)
Legjobb zene: Gravity (Steven Price)
Legjobb betétdal: Frozen - "Let It Go" (Music and Lyric by Kristen Anderson-Lopez and Robert Lopez)
Legjobb hangkeverés: Gravity (Skip Lievsay, Niv Adiri, Christopher Benstead and Chris Munro)
Legjobb hangvágás: Gravity (Glenn Freemantle)
Legjobb animációs film: Frozen (Chris Buck, Jennifer Lee and Peter Del Vecho)
Legjobb animációs rövidfilm: Mr. Hublot (Laurent Witz and Alexandre Espigares)
Legjobb rövidfilm: Helium (Anders Walter and Kim Magnusson)
Legjobb dokumentumfilm: 20 Feet from Stardom (Morgan Neville, Gil Friesen and Caitrin Rogers)
Legjobb rövid dokumentumfilm: The Lady in Number 6: Music Saved My Life (Malcolm Clarke and Nicholas Reed)
Legjobb külföldi film: The Great Beauty (Italy)
0
2014. március 3., hétfő 7:02
961
Ezt én sem értem. De most minőségi javulást érzek a korábbi díjazásokhoz képest.
Dallas Buyers Club fórumába már be is írtam. :D
0
2014. március 3., hétfő 6:58
6697
Nem tudom mi mostanság ez a Legjobb Filmet nem a Legjobb Rendező nyeri séma, de furcsának találom. Ridley jogosan fakadt ki még 2001-ben a Gladiátornál. Oké, hogy kompenzálni kell, de nem így.
0
2014. március 3., hétfő 6:57
961
Na erre nem számítottam. :/
0
2014. március 3., hétfő 6:55
6697
Hoppá! 12 év rabszolgaság, na ez számomra hatalmas meglepetés, az igen! Brad Pitt Oscar-díjas lett :D