Én általában ezekben a kategóriákban csak cím alapján próbálom eltalálni a nyertest :D Na jó, az Act of Killing-ről már sokat hallottam, meglepő, hogy végül most nem nyerte meg a dokufilmet. Őszintén szólva, ezek azok a kategóriák, amelyeket nyugodt szívvel ki tudnám hagyni a showból.
Seth magához képest visszafogott volt tavaly, de sajnálom, hogy nem ő vezeti idén, de Ellent is szeretem, úgyhogy rossz szavam nem lehet :D
0
2014. március 3., hétfő 4:35
961
Már megijedtem, hogy csak magammal kell majd egész végig beszélgetnem. :)
Nálam is hagyomány az Oscar éjszakázás, már 5 éve. :)
Rövid- és dokufilmek nekem teljesen homály, egyiket sem láttam. :/
A házigazda, Ellen DeGeneres elég unalmas. A tavalyi izgalmasabb volt Sethel. :D
0
2014. március 3., hétfő 4:31
961
Legjobb rövidfilm: Helium.
Legjobb jelmez: The Great Gatsby.
Utóbbinál szerintem az American Hustlenek kellett volna nyernie.
0
2014. március 3., hétfő 4:31
6697
Én is itt vagyok :) Írják sok helyen, hogy unalmas a show, az elmúlt években sem volt szerintem izgalmasabb :D Én nekem ez már régi hagyomány, és évente egyszer áldozok rá egy éjszakát :) És szerintem egyáltalán nem baj, hogy pl. a jelölt betétdalokat előadják.
Eddiga 7 kategóriából kettőt nem jól tippeltem meg, a rövid- és dokufilmek kategóriákon mindig elcsúszok :/
0
2014. március 3., hétfő 4:26
961
Legjobb animációs film: Frozen Legjobb animációs rövidfilm: Mr. Hublot
Véleményem nincs, mert egyiket sem láttam. Animációsok esetében én a Madagaszkárnál leragadtam.. :)
0
2014. március 3., hétfő 4:24
961
Piff, Gravity első Oscar.
Legjobb vizuális effektek kategóriában, teljesen joggal, iszonyat kemény melót végeztek vele (ajánlom a BD közel 3 órás extráját ahol ezt kivesézik).
Lesz még Oscar ennek a filmnek szerintem.
Rangsorom: 1. Gravity 2. Star Trek Into Darkness 3. Iron Man 3 4. The Lone Ranger
The Hobbit: The Desolation of Smaug kimarad, mert nem láttam még..
0
2014. március 3., hétfő 4:12
961
Legjobb maszk
Adruitha Lee and Robin Mathews (Dallas Buyers Club)
Az én rangsorom (kezdve a legjobbal):
1. Jackass Presents: Bad Grandpa 2. Dallas Buyers Club 3. Lone Ranger
Idióta Knoxville maszkja azért keményen ott volt. :)
0
2014. március 3., hétfő 4:01
961
Harrison Ford Indiana Jones betétdalára vonul be. :D :D
Dallas Buyers Club pedig immáron két Oscar díjas film!
0
2014. március 3., hétfő 3:51
961
Legjobb férfi mellékszereplő
Jared Leto (Dallas Buyers Club)
Abszolút egyetértek vele, igen erős alakítást nyújtott Leto a filmben (egyben szégyen, hogy nálunk nem jön BD-n ez a film, na de ez most nem tartozik ide).
Az én rangsorom (kezdve a legjobbal):
1. Leto 2. Fassbender 3. Cooper 4. Hill 5. Abdi
0
2014. március 3., hétfő 3:37
961
No, pár perccel korábban elkezdődött a 86. Oscar díjátadó gála.
A Red Carpetot is végignéztem, hozta a szokásos formáját. Egy baki is becsúszott, az egyik riporter le Jessicázta Julia Robertset, igaz javította egyből. :)
Nézi innét még valaki most élőben?
0
2014. március 2., vasárnap 21:00
1212
Csak egy kicsit kellett volna türelmesebbnek lennem. Találtam magyar hírt is.
Idén tényleg nem lesz új Pixar film??? Belebotlottam egy angol nyelvű hírbe, miszerint az idei Jó Dinoszaurusz átcsúszik jövőre. A Finding Dory pedig 2016-ra. Magyarul nem találtam semmi infót eddig, gondoltam megkérdem itt, hátha valaki jól informált.
0
2014. március 1., szombat 17:40
5528
Pont akartam mutatni egy szép verdát MrHat, de eltűnt. Pedig nagyon baráti ára volt. Ennek a teljes vételárának a harmada és fekete http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/nova/chevrolet_nova-7466606 Te nem vetted meg véletlen? Csak mert kevesebbe volt mint egy új Suzuki és lehet hírtelen elcsábultál...
0
2014. február 21., péntek 12:39
961
Egyébként valóságshow-hoz kapcsolódóan erősen ajánlom ezt a filmet nektek: