Ja igen hogy csak szeretnéd pardon! A hegytető nem rossz ötlet mert ha viszonylag rövid ideig kell kibírni az ott tartózkodást akkor csak az esetleges de mindenbizonnyal bekövetkező vihar (oka) l kell megküzdened, a hideg, a villámveszély, kőomlás ilyesmi nem komoly dolgok. Am meg csak az új SW-k készüljenek el, hogy még meg tudd azokat nézni a többivel meg ne foglalkozz.
0
2014. február 2., vasárnap 12:45
8260
Mondom: szeretném. :)
Esetleg egy hegytetőről, vagy valami...
0
2014. február 2., vasárnap 12:30
5528
Hogy? Lehet épp bele esel a szórásba.
0
2014. február 2., vasárnap 12:09
8260
"Viszont ez felveti a kérdést mivé válunk, akár eljöhet egy filmbéli elzombisodás korszaka is? Vagy az élelmezési gondok miatt újabb háborúk következnek? Vajon megérjük ezeket a világvége jövendöléseket?"
Az emberiség megérett a pusztulásra - mindegy, milyen módon. Lehet háború, természeti kataszófa, satöbbi... Az élet gondoskodik majd az egyensúlyról.
Én mindenestre szeretném végignézni, aztán utána meghalni. :)
0
2014. február 2., vasárnap 10:52
5528
Elgondolkodtató? Ijesztő. Még jobban kell sietnem hogy még időben elérjem amit szeretnék. A polotika pedig azért ilyen nagy hatalom merts sokan inkább nem mennek bele.
0
2014. február 2., vasárnap 10:15
2288
Egy barátom előadásán voltam és felhívta a figyelmemet egy adatra. Hányadik lakosa vagy a Földnek? Egy internetes alkalmazás segítségével megnézhető. Természetesen becsült adat, - igaz az állandó népszámlálások alkalmával frissítik a rendszert - de mégis nagyjából megközelítő. Megnézve kiderült én a 3 milliárd 492 millió 618 ezer 208-ik vagyok. Ez több okból is elgondolkodtató. Születésem előtt akkor ennyien éltek a bolygón. Azon röpke néhány évtized alatt mióta élek a bolygó lakossága megduplázódott. Előzetes becslések alapján már 2017-18 körül komoly élelmezési gondok lehetnek a Földön. Nem is csodálkozom tehát azon, hogy míg gyermekként jó ízű zöldségeket, gyümölcsöket, teljes tápértékű húsokat ehettem, mára minden puffasztott, génkezelt, futószalagon gyártott élelmiszer. Orvosi tanulmányok sora foglalkozik vele, az elmúlt időszakban mennyire kezdett átalakulni a sok vegyszer hatására a született gyermekek testfelépítése. Persze itt ne gondoljunk hitelen, nagy változásokra, de pl. a máj ami a méregtelenítésért nagyban felelős 2-3 %-al nagyobb a most születő csecsemőknél. Próbál a természet kompenzálni szép lassan. Viszont ez felveti a kérdést mivé válunk, akár eljöhet egy filmbéli elzombisodás korszaka is? Vagy az élelmezési gondok miatt újabb háborúk következnek? Vajon megérjük ezeket a világvége jövendöléseket? Ugyanakkor itt vagyunk mi magyarok. Népességünk nem növekszik ilyen mértékben, országunk adottsága is meglenne ahhoz, hogy egészségesen megtermelt élelmiszerben ellássuk magunkat. Mégse tesszük… de ez már politika és ezekre a vizekre nem eveznék.
Szerintem tedd fel 0,99 fontos licitre. Az ingyenes és ha elviszik, max. kerestél a postadíjon felül 370 Ft-ot darabjáért :) Ha meg nem ráérsz kukázni.
0
2014. január 29., szerda 11:28
1394
van egy rakás használati utasításom videóhoz, dvdhez, elektronikai cuccokhoz... szerintetek el eleht őket adni pár forintért ebayen, vagy kukázzam őket?
0
2014. január 28., kedd 1:08
5528
Atyaég! Ez ott van a szeren. De ha gondolod én összedobok egy ilyen moziszobát neked :)
De még nyugger korom előtt eljutok oda - utána már elég hülyén néznék ki a hullámvasutakon.... :)
Bár láttam már olyat is.
0
2014. január 24., péntek 23:20
19957
én is voltam már ott. elkocsikáztunk az ex-nejemmel oda. hihetetlen élmény volt, ne hagyd ki semmiképp :)
0
2014. január 24., péntek 22:43
8260
Honnan tudod, mit csinál a kezével? Lehet, pont foglalt... :)
0
2014. január 24., péntek 21:22
2288
Akkor jó lenne ha a kezét is aktiválná :)
0
2014. január 24., péntek 21:08
8260
TM köszöni szépen jól van, figyelő szeme a Fórumon van. :)
0
2014. január 20., hétfő 16:38
8260
Tudom, ismerem a parkot, de még (sajnos)nem jártam ott, elrobogni oda csak úgy az túl költséges. De tervezem, hisz ott van Európa második és harmadik leggyorsabb- illetve a legmagasabb hullámvasútja.
Videokat persze láttam róluk, a TPR-es srácok anyagait szoktam megrendelni DVD-n, de a youtube is tele van ilyenekkel. :)
0
2014. január 20., hétfő 15:10
473
Szia! Salou-ban (Spanyolország) jártál már? Ott van egy PortAventura nevű vidámpark. Kétszer jártam ott, és nekem nagyon bejött.
0
2014. január 20., hétfő 0:41
8260
Köszi!
Még van pár cím, azokat már csak azért is megírom, hogy egy helyen legyen az összes. :)