Keresés

chat

2013. december 7., szombat 12:47
"hőmérséklet is olyan, mint a Marson"

A John Carterben kifejezetten meleg volt... Így megenyhült nálatok is?
0
2013. december 7., szombat 11:43
Ja a 3 reklám egy műsorban valóban irritáló. És mi tagadás mondanak furcsaságokat is rendesen meg azért a félrefordítások is...
De egy szóval sem mondtam, hogy innen szedem az autós kúltúrát. Viszont akkor is szórakoztat.
0
2013. december 7., szombat 11:39
Akkor jó. Itt most fúj a szél 6km/h-val, 2C körüli a hőmérséklet süt a Nap és szép kék az ég.
0
2013. december 7., szombat 11:24
Hogy bírod nézni azt a csatornát?
Engem kiborít, 1 óra műsorból kb. 10-15 perc a nettó tartalom, a többi reklám beharangozó, az eddig látottak sulykolása.
A tényleges tartalomnak pedig valljuk be, erősen megkérdőjelezhető a valóság tartalma. Ez az autós műsorokra is maradéktalanul igaz.
Nem bántásból, de innen összeszedni az autós kultúrát, hááát hogy is mondjam jó tanácsként, -Ne kérkedj vele!
0
2013. december 7., szombat 11:15
Élek!

Hogy milyenek a megérzéseim: a hajnali utolsó írásom után egy perccel elment az áram.
Most már nyugi van, szép fehér a táj, süt a nap és a hőmérséklet is olyan, mint a Marson.
most posts by TM
0
2013. december 7., szombat 11:14
Legközelebb -biztos, ami biztos- csatold mellé a végrendele.ted is! :D
0
2013. december 7., szombat 9:39
Elcsesződik az időjárás is.  Jövőre én tornádó vadász leszek.
Túl élted?
0
2013. december 7., szombat 9:33
Fluxuskondenzátor a hiperhajtóműbe? Delorean Enterprise-t építesz? :)
Egyébként ez komoly lenne pillanatok alatt bárhová.
Az nem számít míért, csak az hogy szórakoztat.
0
2013. december 7., szombat 4:52
Eddigi életemben nem emlékszem olyanra, hogy a szakadó hóesést villámlás és mennydörgés kísérte volna, hát, most ez is megtörtént. Szokásos éjszakai kanapénelalvásomból iszonyatos robaj ébresztett fel. Az ablakon kinézve vastag hótakarót láttam és vízszintesen száguldó hókristályokat, melyeket a legalább 70 km/órás szél repít. Mindeközben olyan fény- és hangorgia van, amilyen nagy nyári viharok idején szokott lenni.
Egyszerre csodálatos és félelmetes!

http://cam.idokep.hu/kamerazongora.php?user=peter78

A linkre kattintva bejövő oldalon a 03:00 idősávban kezdjétek el húzni a kurzort, a 9-10. percpöttynél vagyis 3ó10p környékén kifhéredik az éjszakai kép, azóta tart a jelenség. Na, most is dördült egy rohadt nagyot!

Gondoltam, hogy ezt még megosztom, ki tudja, hogy később mivé fajul a dolog.

TM, a krónikás
most posts by TM
0
2013. december 6., péntek 23:37
Nálam telefonon is látszik, de szerintem ezt az oprendszer (WP8) teszi ki, mert a saját videolejátszója is pontosan így néz ki.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 6., péntek 23:26
Hát én is élvezem ezeket a műsorokat, csak mondjuk így, hogy nem értek a kocsikhoz, érdemben sem tudok egy-két dologhoz hozzászólni. Pl. a Wheeler Dealers szerelős részei számomra olyanok, mintha valami sci-fit néznék. "És akkor most a fluxuskondenzátort bekötjük a hiperhajtóműbe..." kb. ennyit értek az egészből. Ettől függetlenül nézem, bár nem tudom, miért. :D
0
2013. december 6., péntek 23:19
No mondjuk én nem csak a szereplők miatt nézem. Viszont Richard jófej. És most ez a nagy kedvencem az autós műsorok között.
Nem gondolnám meg 1x sem ha lehetőségem lenne elmenni Texas-ba megnézni a Gas Monkey-t. Biza csak úgy tépnék amcsiba.
0
2013. december 6., péntek 22:29
Nem vagyok nagy kocsi-guru, az ilyen fajta műsorokat is csak a szereplők miatt nézem (mint a Wheeler Dealers-ben az a kicsi gnóm, aki kábé lófaszt sem csinál, csak begyűjti a kocsit meg 1-2 alkatrészt, még a másik szarrá dolgozza magát), ezt is csak a szakállas fazon miatt lesem, de kurva jól el tudok rajta szórakozni. :D
0
2013. december 6., péntek 22:24
Megy az Amcsi benzinfalók a Discovery-n, aki csípi a témát az nézze!
0
2013. december 6., péntek 22:12
Nálam akkor sem látszik. Ez nem baj. Annak is örülök,  hogy tudom használni a netet legalább.  Most látom értelmét az okostelefonnak. Kis szerencsén múlott, hogy a wifi élesítése után adta be a kulcsot a gép.
Jó, hogy nem kell dobálnom ki az ablakon havonta 3600at.
0
2013. december 6., péntek 21:42
Ja, telefonon valóban nem látszik, csak ha megállítod.
0
2013. december 6., péntek 21:34
Ha teljes képernyőre váltok megjelenik a számlálás. Amúgy nem látom. PCn meg nem tudom megnézni mert telibe kapta egy trójai. Hetek óta telefonon netezek, de elég fárasztó már.
0
2013. december 6., péntek 21:10
Ha az alsó sávra gondolsz, ahol a szünet jel van, meg a másik oldalon a beállítás jelek, akkor az nekem PC-n megvan. :P
0
2013. december 6., péntek 21:10
Nálam látszódik.
0
2013. december 6., péntek 21:04
Telefonon nem látom. Azt hittem amiatt van. De akkor PCn sem látszik?
0
2013. december 6., péntek 18:59
Másnál is eltűnt a percszámláló a youtube-os videókról?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 6., péntek 18:14
Az a klíma nem nekem való.:)

0
2013. december 6., péntek 17:43
Dobogókőn már jártam, de csak úgy, hogy átutazóban voltunk, és csak úgy felkocsikáztunk ameddig lehetett és fenn a parkoló környékén sétáltunk egy keveset. Talán ciki, de a Rám-szakadékról meg erről a csakrás izéről ma olvastam először, és nagyon megtetszett. Krétán a Szamária-szurdok megvolt, az sem gyenge terep,

https://www.google.hu/search?q=szam%C3%A1ria+szurdok&rlz=1C1CHNY_huHU422&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=L-6hUvaFCuGyywPc0oCACg&ved=0CDEQsAQ&biw=1024&bih=672

16 kilométer folyamatosan lefelé és lefelé sziklákon, kánikulában.

KÜLSŐ LINK

No, ha Te is ajánlod, akkor ez lesz a következő túránk. Köszi! :)
most posts by TM
0
2013. december 6., péntek 17:10
Szerintem nem engedte neki az asszony:D De ezt azért még összehozta.
Szóval ha hülyeség ha nem én adom a respektet mert ez király!
Én az autóval tenném ezt, de az nem fér be a házba :)))
0
2013. december 6., péntek 16:59
Puding...

A laminált padló lerakása UTÁN kellett volna... :)
0