Ilyet az egyik itteni srác csinált mikor újjáépült a gyorsulási motorja. A frissen festett nappaliban még a laminált padló lerakása előtt a betonon égette a gumit. Mutatta ezt a táblagépén a nyáron mikor a céges Caddy-t vittük a gumishoz.
0
2013. december 6., péntek 16:35
8260
Ez hülye. :)
Amúgy volt egy rockkocsmán a 90-es évek közepén, ott csináltak ehhez hasonlót. Kismotorral ugyan, de a MadMax karikát felrajzolták a padlóra... :)
0
2013. december 6., péntek 16:00
6403
Artu ilyen menü mikor lesz nálad?
Ilyen lehet, mikor eldurran az agyad az iparitanulóktól.:))
0
2013. december 6., péntek 14:09
8977
Na, te is szereted? Bár ezt a muzsikát nehéz nem szeretni!
0
2013. december 6., péntek 13:42
6403
Utoljára gimis osztálykiránduláson mentem végig a Rám-szakadékon.
Itt viszont pár éve voltam, Rám hegy, Ferenczy-szikla.
Olyan képet válassz, amelyiken mindketten rajta vagytok, mehet a "vállald a fejed" topikba, az pont azért van.
most posts by TM
0
2013. december 6., péntek 10:30
5528
Az lenne. De mélre se lenne fair mondjuk. Bár az nem nyìlt én meg nem szoktam visszaélni mások adataival. Ha bátor vagy nosza sandorzsolt.p@gmail.com :))
Raknék fel róla képet, hogy magad is meggyőződhess róla, de asszem pofátlanság lenne a tudta nélkül képeket pakolnom fel róla egy nyílt fórumra... :D
0
2013. december 4., szerda 18:55
5528
Akkor viharban nem mehettek sétálni. De ugyan a sovànykával sincsen semmi baj. Ha szép. No nem gonoszkodok. Nekem jó a vékony meg jó a masszívabb is. Ha szép. Most komolyan befejeztem.
0
2013. december 4., szerda 18:41
2738
Vagy már megszoktam a vékony csajokat a barátnőm mellett, aki vasággyal 40 kilo. :)
0
2013. december 4., szerda 18:35
5528
De finnyásak vagyunk! Pedig egy bírkózónő faszául megmaszírozna menten elaludnál. A fájdalomtól. Egyébként meg dalmos csajok közt is sok szép és nőies (olyan bögyös faros hogy levegőt is elfelejtesz venni) példány van.
0
2013. december 4., szerda 18:26
2738
Dalmos? Ezért nem fogok összejönni egy 2 méteres svéd birkozónővel. :D
0
2013. december 4., szerda 17:59
5528
Ezért kell szép dalmos barátnő/asszony, Ő majd simán felkapja az embert a vàllára és ágyba teszi.
0
2013. december 4., szerda 17:42
6403
Én már tudom, hogy felnőttem, hála a sok szar filmnek.
0
2013. december 4., szerda 2:52
52685
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 10:46
7721
A fotelek valóban jók. Én nem magát a gyűjteményt tartom szépnek, alig látszik pár cím, hanem azt a lehetőséget, ami adva van külföldön. Kimegy a helyi nagy bevásárlóközpontba és olyan extra kiadásokat vesz, amilyet csak akar.+ A színes-szagos (csak) dvd és blu-ray boltok, ahol nézelődhet és ténylegesen vásárolhat. Nekem ez hiányzik, egy mm vagy az online vásárlás nem az igazi, bármennyire is megkönnyíti az életem.
A felvétel a Felvonulási téren rendezett "Viszlát Iván" fesztiválon készült. Erről a tribünről integettek jóságos vezetőink a feléjük kötelezően integető felvonulóknak. Ezután a rendezvény után már nem sokáig állt a betonkolosszus, még abban az évben lebontották. 2006 óta az 1956-os "vaskefe" emlékmű áll a helyén. Az 1956-os forradalomig ugyanezen a helyen állt az a hatalmas Sztálin szobor, amit akkor ledöntöttek. S amelyiknek féltve őrzött testrészét Purábl Kúnó mutogatta a mit sem sejtő hölgyeknek, ugyebár. :)
most posts by TM
0
2013. december 3., kedd 0:58
52685
Mennyivel jobb nézni ezt az építményt ezekkel a szereplőkkel! S akkor még csak külföldi sztár sem kellett ahhoz, hogy megteljen a placc.
most posts by TM
0
2013. december 2., hétfő 15:32
6403
:) Tettünk egy kört, de legalább beszélgettünk. -Hogy vagy? :D
Van egy vállalkozó ismerősöm, az Ő mondása: "-Mindegy, hogy jön a pénz vagy megy, az a lényeg, hogy forogjon!"
(amúgy nagyon rossz üzletember):)
0
2013. december 2., hétfő 13:41
1277
Szerintem az oldalon nincs lehetőség "privát" levelezésre. A termékek adatlapján, a termékleírás alatt tudsz kérdezni az eladótól, illetve akkor tudsz majd priviben emailezni, ha az üzlet létrejött az oldalon, és az eladó/vevő elküldte az e-mail címét. A béta oldallal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
0
2013. december 2., hétfő 10:32
6403
Vatera mágusokhoz lenne kérdésem, észrevételem. Kerestem egy dolgot, de csak a béta oldalon találtam, ott kérdeztem az eladótól. A fiókomban nem találok olyat, hogy levelezés, erre az e-mail fiókomba jött a válasz az eladótól, rendesen az Ő e-mail címéről. Ez hogy? Így simán felvehetem vele a kapcsolatot a vatera kihagyásával. Ez egyben kérdés is volt.
0
2013. december 2., hétfő 9:12
52685
Írtam, hogy megjelent, csak a tördelés nem egy QuarkXpress. Talán kapitálisan jobb: