Keresés

chat

2013. november 29., péntek 12:39
Ennyire nem komplikált, csak egy szó az egész. :)
most posts by TM
0
2013. november 29., péntek 12:36
de egyébként ahogy jobban elmerengek a képen, kezd kikristályosodni a jelentése, üzenete: a tékozlás és kiüresedett élet. Egy bőséges gazdagság rajzolódik ki előttünk, de hősünk számára már semmi sem bír értékkel: a pici csúszda már nem vidítja fel, sem a rég oly kedves kerékpárban sem leli már örömét. A drága autó, melyért a legtöbbet fizetett hajdanán rengeteg munkával, annyira érdektelen lett számára, hogy a képre is alig fért fel. Egyetlen reménye a kitörésre a kép előterében a figyelem központját elfoglaló csalogató hitvesi szőrös muff, de csalódott tekintetét, kiüresedett tekintetét már semmi nem tudja felrázni. A kép atmoszféráját jelentősen erősíti a képnek keretet adó kerítés, elzártság, mint a börtön nagyon elegáns szinonímája s, mely az esetleges kitöréssel is csak egy újabb akadályt jelentene hősünknek. A kép igazi mondanivalója egy ember utolsó sikolya villanó kamerának, ám senki sem hallja meg segélykérését. Reménytelenség, kiüresedés.

Persze, lehet, hogy az előző hsz-em jobban fején találta a szöget :D
0
2013. november 29., péntek 12:17
Gyulus tudni fogja!
most posts by TM
0
2013. november 29., péntek 12:11
"faxt bámulsz te köcsög?" ?
0
2013. november 29., péntek 11:43
He nem ismernélek személyesen, akkor azt mondanám, ez Te vagy, valami Atkins-diéta után...

De így fogalmam sincs. :)
0
2013. november 29., péntek 11:23
Törpe alkesz éppen Cioran nihilista filozófiáján töpreng, és hogy ez hogy egyeztethető össze az általa vélt idő ciklikusságával...
0
2013. november 29., péntek 11:21
Fizikai képtelenség, egyben aljas megtévesztés.

Kizárt, hogy az a fakerítés hosszútávon megtartsa a hanyagul, csupán a kormány gumijának élével odatámasztott biciklit. Biztos vagyok benne, hogy valaki dróttal kikötözte a szomszéd padhoz. A lédi, akinek paróka nőtt a lába között, tuti benne van.
0
2013. november 29., péntek 11:00
Mivel eddig senki sem tippelt...

Eladtátok az egyik helyi kocsmának azt a fellépőt, amit a feleséged használt régebben, hogy meg tudjon csókolni.Azt nem írom, hogy hol, melyik részeden(az arányokkal nem vagyok tisztában), de szerintem így is sikerült lerántanom a leplet erről a dologról.
Jöhet a következő kép!
0
2013. november 29., péntek 3:22
Na, mi ez?

most posts by TM
0
2013. november 27., szerda 10:12
Szerintem semmi extra... :D Annyi, hogy odamegy és megmondja nekik, hogy világrekordot szeretne felállítani cicifogásból :D A lányok nagyrésze szereti az ilyen kihívásokat és szeret részt venni ilyen programokban :D
0
2013. november 27., szerda 10:09
Vajon milyen dumával ment oda?
0
2013. november 27., szerda 0:08
Ezt soha. :) Kíváncsi lennék mi lenne ha holnap nekiállnék próbálkozni az utcán. Szerintem egy rendőrségi fogdában végezném piros arccal és törött csontokkal... :D
0
2013. november 26., kedd 23:52
Hányadiknál untad volna meg?

https://www.youtube.com/watch?v=_AT7V0jxXWI
most posts by TM
0
2013. november 25., hétfő 19:13
Fantasztikus, nem találok szavakat!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. november 24., vasárnap 18:37
S még kettő, mert jó. :)
Az elsőt aki lusta végignézni, ajánlom a 4:00-nál kezdődő részt, zseniális!

Ez az utolsó meg szembemegy mindennel, amit eddig ilyen rézfúvós-ütős zenekartól várna az emeber. Kiváló feldolgozás, igazán jót mulattam rajta!

most posts by TM
0
2013. november 24., vasárnap 18:28
Ohióban máskor is érdemes a pályán lenni, íme egy másik filmes vonatkozású show:

most posts by TM
0
2013. november 24., vasárnap 18:02
A Gyűrű és a HP között Szauron szeme elsőre nem jött le, de a zene alapján összeraktam.
Legjobb a pasit megevő, majd a sapkáját kiköpő dinó. :)
most posts by TM
0
2013. november 24., vasárnap 17:33
Ez állati jó!
0
2013. november 24., vasárnap 14:27
Az emberi alkotókészség, kifejezési forma olykor ámulatba ejtő.

most posts by TM
0
2013. november 23., szombat 13:41
Rákerestem a fotójára, igen, ő nagyon unszimpatikus volt, nem tetszett a stílusa és ezt nem csak az éneklésre értem.
most posts by TM
0
2013. november 23., szombat 12:59
A tépetthajú liba (utána kell néznem, annyira eltűnt, aszongyahogy Szakos Andrea) szájából hangzott el.
0
2013. november 23., szombat 12:40
Csak ez a duma maradt meg a fejemben, már nem emlékszem, hogy ki volt az, akinek a szájából elhangzott. Talán Tolvai Renáta? Ő jött messziről.
most posts by TM
0
2013. november 23., szombat 10:15
Anya is rendkívül jól szórakozik rajta, sőt, nem úszom meg, hogy ne legyek a tévé elé rángatva a legjobban sikerült transzformálások során.
Látom, nem békéltél meg azzal a tépett hajú libával. Bár nem követtem végig már azt a szériát, a végére nekem is sok volt, amit láttam belőle, túlnőtt magán a kislány. :/
0
2013. november 23., szombat 10:04
0
2013. november 23., szombat 10:04
Hogy érzékeltessem a különbséget, most szépen letakarítottam, a kosz jól összekarcolta a tokot kívül-belül, merthogy a kosz-homok-por a műanyag és a borító közé is jutott bőven, de legalább így már nem úgy néz ki, mintha a Négy Tigrisnél vettem volna.
0