Keresés

chat

2013. november 17., vasárnap 17:15
Nem. Angolul a cool. Got it?
0
2013. november 17., vasárnap 17:14
Névnappal egybekötve (nov. 30.) a következők (mindegyik Blu-ray steelbook):
- F&F 6,
- Jack Reacher,
- Feledés,
- Alien (német MediaMarkt exkluzív),
- Aliens (német MediaMarkt exkluzív),
- Gladiátor (németből, a remastered transfer-ű magyar egy lemezes itthonról bele),
- Die Hard Zavvi Exclusive UK-ből,
- JFK DC,
- Star Trek: sötétségben,
- Fight Club,
- Pacific Rim.
0
2013. november 17., vasárnap 17:14
Oldboy, Elysium, Farkas, Tűzgyűrű + pár Harry Potter rész BD-n.
0
2013. november 17., vasárnap 16:45
ez még belefér, lottó nem :D

0
2013. november 17., vasárnap 16:18
Miért nem lehet "kívánságlistát" írni? Magyarul nem menő?
0
2013. november 17., vasárnap 16:15
hoppá
0
2013. november 17., vasárnap 16:15
Idén még mindenképpen megveszem őket...
dvd:Napos oldal, Mielőtt éjfélt üt az óra
blu-ray:Oldboy, A szökevény
xbox 360:Splinter Cell Blacklist
A többi az akcióktól és a pillanatnyi helyzettől függ.
0
2013. november 17., vasárnap 16:11
filmes kiadványokra van szűkítve a kérdés :)
0
2013. november 17., vasárnap 16:02
Lottó 5-ös, vagy 6-os esetleg 7-es találat, ez egész jó kis ajándék lenne.
0
2013. november 17., vasárnap 15:56
Mindjért itt a karácsony.... kinek milyen kiadványok szerepelnek a wishlistjén? :)
0
2013. november 17., vasárnap 2:59
Talán már volt róla szó, de a dolog szaporodása miatt mégis megemlítem újra vagy először, nem tudom: mi a nyavalyát kell csinálni akkor, amikor azt az üzenetet kapom, hogy az "x" e-mail cím (nem ember, fiú-lány-herma) követni akarja az én e-mail címemet. Nem engemet, hanem a címemet. Mondanom se kell legtöbbször az ilyen levelezési címek abszolút nem juttatják eszembe, hogy ki is állhat mögötte, milyen személyt takar. Az biztos, hogy aki ilyet küld, azt udja a címemet, tehát akár egy személyesebb hangvételű valamit is küldhetne, amiben teljes névvel ellátva érdeklődik a hogylétem felől. Nekem mindenesetre többet érne, mint ez a (fél?)automata megoldás, aminek ráadásul a működését, a technikai részét sem értem. Épp ezért nem raktam fel magamról túl sok dolgot a facebookra, csak azért ne írjon senki motorikus módon, mert a rendszer megüzente neki, hogy engem most kell köszönteni. Az ilyet kutassa ki, aztán tartsa fejben az, akinek igazán fontos, nekem ennyi bőven elég, nem kell üzenőfal, meg badoo, meg bökögetés, van címem, telefonszámom, oszt ennyi. De hogy ez a követés-izé megint mi? :
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 18:35
Régebben nekem is működött még így is, de újabban a Youtube ezt valamiért blokkolja. Legalábbis nálam sajna nem működik!
0
2013. november 16., szombat 15:27
Pedig mintha nekem is ez lenne fent a gépen, és a Firefoxba beépülve a YouTube oldalak beágyazás részénél (közvetlen a video ablak alatt) megjelenik egy letöltés gomb.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 16., szombat 15:02
Nagyon köszönöm, ígérem nem fogod megbánni, hogy megadtad! :-)
Máris megy a levélke!
0
2013. november 16., szombat 14:47
Jaj de jó, szuper! Közben melóba jöttem, de majd otthon kipróbálom, köszi! :)
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 14:37
Nem szívesen írom ide az elérhetőségem. De mivel szépen kérted.
sandorzsolt.p@gmail.com
0
2013. november 16., szombat 14:35
Közben megpróbáltam Youtube videókra is, de arra meg valami miatt már nem jó ez! Ott viszont a keepvid.com tökéletesen működik, szóval ha 2 külön módszerrel is, de megoldható minden! :)
0
2013. november 16., szombat 14:32
Sőt! Van egy sokkal jobb ötletem, amit már én is használok, csak most ugrott be! :)

FVD Video Downloader nevű progit letöltöd, az beépül a böngésződbe, majd a címsor mellett lesz egy ikonod, ami mindig megmutatja, azt adott oldalon van -e letölthető videó és ha van, akkor egyből szedheted is a Download-ra kattintva!
Most próbáltam, videa.hu-nál is tökéletesen működik!
0
2013. november 16., szombat 14:28
www.keepvid.com

Ez nekem bevált! Nem kell program sem hozzá, próbáld ki!
0
2013. november 16., szombat 14:20
Ok, köszönöm.

Melyeket keresed német lentikulárisból?
0
2013. november 16., szombat 14:11
Letöltöttem a realPlayer programot, de a nyüves csak IE-rel hajlandó működni, az meg nekem nincs.
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 13:35
Videa.hu-val próbáltam ki.
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 13:32
Nekem rögtön az első próbálkozásnál az "error downloading video" felirat jelent meg.
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 13:25
Köszi szépen! :) Láma kérdés: ez elvileg bármelyik oldalról való mentésre alkalmas?
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 13:22
Például ezzel:
http://mp3fiber.com/
Alul az mp4-et kell kipipálni, majd ahol mutatja, oda bemásolni a video címsorbeli elérési útját.
0