Keresés

chat

2013. november 16., szombat 13:12
Valaki 21. századi, kérem, hogy segítsen abban, hogyan tudok videót lementeni a netről! YouTube és Videa oldalakról szeretnék. Köszönöm!
most posts by TM
0
2013. november 16., szombat 11:22
Corvinus, ha esetleg olvasod: tudnál adni egy elérhetőséget?
0
2013. november 16., szombat 9:37
A Moon-ból németeknél kiadtak egy normál slipcase-s verziót is és az általad említett lentikuláris borítósat. Az ebay-en az előbbiek vannak fent amik hasonlítanak az általad keresettre. Az esetek kilencven százalékában a németek kiírják ha lentikuláris, úgyhogy max. kivárni lehet ameddig egy felkerül. A linkelt MM webshopjában meg elvileg van, de 4-7 napos szállítással. Ami valahol feltételezi, hogy offline sincs belőle mindenhol, viszont Magyarországra nem szállítanak. Ha látok, szólok, én is legalább 5 német kiadás lentikuláris előlapját hajkurászom, de ezek a Saturn és MM exkluzív kiadások (főleg steelbookok) vagy aranyárban vannak, vagy a lentikuláris lapokat nem adják el külön. Nem úgy az amerikaiak akiktől tömegével ki lehet fogni 2-6 dolláros árban ezeket a slipcase-eket.
0
2013. november 16., szombat 2:09
Na eladni, soha nem adtam el eBay-en. Gondolkoztam rajta egy időben, de végül semmi nem lett belőle.

Viszont szeretném egy dologban kérni a segítségedet, amit természetesen honorálok.

Jön nálunk a Moon Blu-ray ugyebár, amit tervezek megvenni innét Xpress-ről.
Viszont a csak műanyagtokos kiadásokat nem szeretem, főleg egy ilyen kedvencnél.

Németeknél a Saturn kiadott ebből egy lentikuláris slipcase-s verziót (magyar vonatkozás nélkül, de engem csak a slipcase érdekel belőle), viszont végignéztem az eBay.de/fr/es/it/co.uk/com.au/com-ot, de egy se volt fent belőle, sehol.
A német eBay-en volt fent egy pár megtévesztésig hasonló slipcase-s verzió, minden egyezik, kivéve a lentikurális borítót.

Adatlap link

http://www.blu-ray.com/movies/Moon-Blu-ray/67474/

Német MM link

KÜLSŐ LINK
0
2013. november 15., péntek 22:39
Jól van, valaki vágja. :)
0
2013. november 15., péntek 21:13
Let s eat grandpa!
Let s eat, grandpa!

Egy vessző megmenthet egy életet.
0
2013. november 15., péntek 19:47
Én ugyanígy írtam volna, mint ahogy te javítottad. Értelmezés szempontjából a második állná meg jobban a helyét véleményem szerint, viszont az egész cikkben nem találok különösebben arra utaló tartalmat, ez a felháborodás mi is valójában, így nehezebb az értelmezés.

A cikk utolsó mondata pedig szintén hibás:
"A magasan képzett képzett munkavállalók..."
0
2013. november 15., péntek 19:37
Megkegyelmezni nem kell kivégezni!
0
2013. november 15., péntek 19:27
Olvasgatok, és ezt találtam:

http://informaciok.eu/index.php/ber/92-berek/2064-kozalkalmazotti-beremeles-2014-komoly-beremeles-johet-2014-tol-a-kozszferaban-ezert-nagy-a-felhaborodas

Na, aki szerint nem fontos a helyesírás, ugyan értelmezze már nekem a címet:
"Közalkalmazotti béremelés 2014, komoly béremelés jöhet 2014-től a közszférában ezért nagy a felháborodás !"

A kérdésem, hogy vajon a közszférában lesz komoly béremelés, vagy a közszférában nagy a felháborodás? Csak egy vessző hiányzik, de csak a címet olvasva nem tudni, honnan. :-)

Az már csak apró szépséghiba, hogy a mondatvégi írásjel előtt hiba szóközt használni.

Én így írtam volna:
"Közalkalmazotti béremelés 2014: komoly béremelés jöhet 2014-től, a közszférában ezért nagy a felháborodás!"
vagy így:
"Közalkalmazotti béremelés 2014: komoly béremelés jöhet 2014-től a közszférában, ezért nagy a felháborodás!"
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 15., péntek 19:11
Köszi! ;-)
most posts by TM
0
2013. november 15., péntek 17:12
Tchabee, az Ingókő, amiről tettél be képet, az létezik, hogy a Balaton-felvidék területén van?
most posts by TM
0
2013. november 15., péntek 13:07
Persze, könnyen csalsz, mint a Tescoban... Alulra beteszel egy nagypárnát, aztán elég csak azt körberakni. :)
0
2013. november 15., péntek 13:03
Egyébként több órányi munka eredménye, hogy úgy nézzen ki, mintha egyetlen nagy mozdulattal lesöpörtem volna mindent a polcokról. Szinte darabonként raktam le őket, figyelve arra, hogy semmi se nyomódjon meg és a borítók is jól látszódjanak. Majd lehet, hogy csinálok egy frissített sorozatot a mostani készletről is, bár nem biztos, hogy minden darabot beleteszek. :)
most posts by TM
0
2013. november 15., péntek 12:07
Ja, ezekre emlékszem. Meg volt valami a fürdőben is, nem? Vagy a konyhában?
0
2013. november 15., péntek 11:29
"Annyira beparázott, hogy elküldte még egyszer." :D
Valóban az ebay-nek szerencsére van egy erős vásárlóvédelmi programja, de azért a dupla küldés elég egyedi eset. Részemről egy-két személyes használati tárgyon kívűl leginkább a filmes területre korlátozódnak a vásárlásaim. Érdekes az évek alatt az ebay-es licitek során nem pusztán az üzletszerűség került csak előtérbe, a filmes téma kapcsán több olyan emberrel is "szorosabb" kapcsolatba kerültem. Filmes témában a mai napig levelezünk egy olasszal, némettel, hollanddal és egy thaiföldi emberkével is már a rendszeren kívűl intézem a filmkiadásokat. Olyan kimagaslóan érdekes sztorim nem nagyon van, de az ebay központot már nekem is fel kellett keresnem hibás szállítás okán mert az eladó nem reagált, de ennek hatására visszautalta az összegem. Mostanában pedig már eladogatni is elkezdtem, az angol piac elég jelentős vásárlóerővel bír...
0
2013. november 15., péntek 11:13
Na, beléptem, megkönnyebbültem.
Köszönöm a segítségedet!

Én most tapasztaltam először ilyen mértékű hibát, pedig naponta ránézek (igaz kb. csak levelezéshez, licithez vagy azonnali megvételhez jelentkezek csak be, termék tallózáshoz nem).

2007 - akkor Te se ma kezdted. :)

Mi volt a legmeredekebb sztorid ott?

Még zöldfülű koromban két vásárlásnál ejtettek át, azóta már kivédem ezeket s visszatudom szedni a pénzemet, ha valami nem ok.
Ehhez kapcsolódik a sztorim, hogy megrendeltem a kocsiba egy cuccot, nem jött 4 héten keresztül, mondtam a srácnak, hogy visszaigényelem a pénzem, határidőt megadva.
Nem válaszolt, a pénzt visszaigényeltem.

Közben megérkezett a termék.

Majd 4 hét múlva meg még egy példány belőle. Annyira beparázott, hogy elküldte még egyszer. :)

A legproblémásabb szállításom amit magam szerveztem az pedig egy kipufogó rendszer volt, ott rengeteget szívtunk. Idegen eladó biztos nem vállalta volna a plusz melót, egy sráctól rendeltem CA, USA-ból, akivel már korábban elkezdtem haverkodni (igaz, ez nem eBay volt).

Főleg autótuningolós korszakomban (amibe hamarosan visszatérek, mert már elvonási tüneteim vannak :)) rendeltem sokat, ma már csak filmeket főleg.
Ekkor kiépültek a kapcsolataim, olyat is be tudok hozni USA-ból, amiket amúgy az eladó nem hajlandó ideszállítani, ez köszönhető egy SC, USA kontaktomnak (hajókonténerezést is tud szervezni).
0
2013. november 15., péntek 10:33
Annak én sem, de remélhetőleg megoldódik. Több szervert használnak, lehet különböző időben térnek magukhoz, indítják újra. Amúgy havi rendszerességgel tapasztalok, ha mást nem is részleges hibákat. Mondjuk ekkora adatbázis mellett elenyésző amit ez jelenthet. 2007, egy évvel fiatalabb vagyok ott :)
0
2013. november 15., péntek 10:25
Akkor valószínűleg adatbázisbeli hiba lesz, bár nekem még mindig nem lép be.

UserID emlékeztetőt kértem a regisztrált email címemre, az nem érkezett meg.

Be akartam jelenteni a hibát, ott a UserID-mat nem ismerte fel, ami amúgy nem változtatható azonosító.

Remélem helyrehozzák, 2006 óta gyűjtőm a feedback-eket, nem lennék boldog, ha elszállna..
0
2013. november 15., péntek 10:19
Reggel szórakozott a rendszer különböző hibaüzenetekkel, de most már megy rendesen.
0
2013. november 15., péntek 9:58
Akinek van eBay regisztrációja, megtudná nézni, hogy betud-e most lépni rendszerbe?
Nekem nem megy, vagy az adatbázisuk halt be, vagy feltörték az account-omat.
0
2013. november 15., péntek 9:38
Kérdeztem tőle mikor múltkor feljött témaként, PC-s felületen fut Mac-en nem.
0
2013. november 15., péntek 9:20
Gyulus programját próbáltad?
most posts by TM
0
2013. november 15., péntek 9:12
Találtam neked egy videót a reklámhoz :)

http://www.youtube.com/watch?v=PjqEagfm26k
0
2013. november 15., péntek 8:00
Szerintem próbáld ki, jópofa! :)
Legjobb, hogy isszonyat gyorsan fel lehet vinni filmet: webkamera elé tartod vonalkódot és kb 1 msp múlva megjelenik gyűjteményedben a film minden adattal, képpel... A külföldi kiadások gond nélkül mennek, a magyaroknál van jópár amit nem vág... de ilyen esetben meg manuálisan hozzá tudod adni, adatokat megadni, sőt ha jó fej vagy a kész adatlapot meg is oszthatod másokkal, és gondolom utána már bekerül a rendszerbe és mások is hasznélhatják...
0
2013. november 15., péntek 2:28
Ezek a jobb képek abból a sorozatból:

Fura, hogy milyen kevés filmem volt akkoriban. :)
most posts by TM
0