Na, beléptem, megkönnyebbültem.
Köszönöm a segítségedet!
Én most tapasztaltam először ilyen mértékű hibát, pedig naponta ránézek (igaz kb. csak levelezéshez, licithez vagy azonnali megvételhez jelentkezek csak be, termék tallózáshoz nem).
2007 - akkor Te se ma kezdted. :)
Mi volt a legmeredekebb sztorid ott?
Még zöldfülű koromban két vásárlásnál ejtettek át, azóta már kivédem ezeket s visszatudom szedni a pénzemet, ha valami nem ok.
Ehhez kapcsolódik a sztorim, hogy megrendeltem a kocsiba egy cuccot, nem jött 4 héten keresztül, mondtam a srácnak, hogy visszaigényelem a pénzem, határidőt megadva.
Nem válaszolt, a pénzt visszaigényeltem.
Közben megérkezett a termék.
Majd 4 hét múlva meg még egy példány belőle. Annyira beparázott, hogy elküldte még egyszer. :)
A legproblémásabb szállításom amit magam szerveztem az pedig egy kipufogó rendszer volt, ott rengeteget szívtunk. Idegen eladó biztos nem vállalta volna a plusz melót, egy sráctól rendeltem CA, USA-ból, akivel már korábban elkezdtem haverkodni (igaz, ez nem eBay volt).
Főleg autótuningolós korszakomban (amibe hamarosan visszatérek, mert már elvonási tüneteim vannak :)) rendeltem sokat, ma már csak filmeket főleg.
Ekkor kiépültek a kapcsolataim, olyat is be tudok hozni USA-ból, amiket amúgy az eladó nem hajlandó ideszállítani, ez köszönhető egy SC, USA kontaktomnak (hajókonténerezést is tud szervezni).