Keresés

chat

2013. november 15., péntek 1:44
Sajnos az pont nem jó nekem, de szívesen utazok el a határszélre, ha össze lehet szervezni. Megbeszéljük! :)
most posts by TM
0
2013. november 15., péntek 1:23
Legalább olyan zseniális a kompozíció, mint amilyennek képzeltem. :D
0
2013. november 15., péntek 1:00
Hát igen, meg kéne már ejteni ezt a találkozót... November 22 és 24 között BP-n leszek! Ha jársz arra, esetleg összefuthatunk valahol... :)
0
2013. november 15., péntek 0:53
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?VID=066-38913064-64671385235123460&FID=93&TKEZD=8358

:)

Nagyon szívesen, örülök, ha szereztem néhány kedves pillanatot! :)

Nekem még az jutott eszembe, amikor már többen emlegettétek a Monty Python egyik tagjának a munkásságát, külön megemlítve a természetfilmes vonalat is, mire én megkérdeztem:

"Csak tudnám, hogy mit esztek ezen a Palin?"
:)

Jó kis beszélgetések, viccelődések voltak ezek, gondosan őrzött emlékeim nekem is.
Akárcsak az a remek Star Trekes írásod, amit máig itt tartok a fiókomban színesben kinyomtatva.
Egyszer már tényleg el kell mennem Lentibe, hogy bennem is összegyűljön ennyi energia, meg hogy találkozzak az ország egyik legjobb pedagógusával és persze a testépítés nagy rajongójával. :)
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 23:49
DVD-sen behaltam. :D
0
2013. november 14., csütörtök 23:46
Nahát TM!

Meg vagyok hatva! Komolyan! :) Az, hogy kb 9-10 hónapja nem született hozzászólásom a fórumon, és már olvasni is csak néha napján kukkantok be ide az egy dolog, de hogy te ennek ellenére számon tartod a születésnapomat, és egyéb személyes információkat rólam az tényleg figyelemre méltó. Aztán hogy ennek alkalmára még egy ilyen szuper versikét is rittyentettél nekem. Az meg egyenesen lenyűgöző! Persze jól esik ilyenkor az embernek mikor a család, barátok, ismerősök felköszöntik. De meg kell hogy mondjam, hogy a Tiédnek örültem ma a legjobban! Mert nem számítottam erre! Hisz nagyon régen volt kb 2005-2006-ban mikor még napi szinten kapcsolatban voltunk, itt ebben a topicban is! Aztán ezek az idők valamiért elmúltak. Ilyenkor mindig megfogadom hogy újra gyakrabban kéne ide látogatnom, és nem csak az év végi szavazósdi játékok alkalmával, ami egyébként lesz idén is!

Még egyszer nagyon köszönöm hogy gondoltál rám! És tényleg nagyon szeretem a verseidet, meg az egyéb aranyköpéseidet. Ezt is szépen beteszem a gyűjteményembe! Tényleg had osszam meg két kedvencemet ismét TM régebbi aranyköpései közül:

2006. november 23.

TM képet posztolt a te dvd gyűjteményed topicba, de a többiekkel ellentétben nem egy szépen rendezett polcon fotózta le gyűjteményét, hanem a szoba közepére borítva egy hatalmas halomban, mert hogy ez milyen eredeti már. Valaki beszólt neki:
- "Igényes :) Ezek bezúzásra várnak? :) csak bolondozok,nehogy megsértődj!"
Mire TM:
- "Ne keverd össze az arcodat a lemezeimmel!"

:D:D:D Ezen még ma is nagyon tetszik nekem... :)

De régebben is írt ám rólam verset ezt figyuzzátok:

2007. április 27.

"Creaton kellene házára - kertibe?
Dylant keresse fel septibe Lentibe!
Válassza a hozzánk vezető utat
Viszáki tetőn is nagyon jól mutat!
Ezzel a cseréppel sohasem lesz gondja
Ezt most már a Szarvas József is megmondja!
Jól jár Ön tehát, ha Dylanhez baktat,
ha szereti az Amélie-t, kedvezményt is kaphat!"

Hát ilyen jó arc ez a TM! :)
0
2013. november 14., csütörtök 23:32
ááá, köszi. Na végre valami ami Mac-en is működik. Hétvégén ki is próbálom szerintem.
0
2013. november 14., csütörtök 23:29
Ezt a film kategorizáló/rendszerező szoftvert vki használja?
http://www.mymovies.dk/home.aspx

most töltöttem le az ingyenes változatot a gépemre és eszméletlen.... rákattintok h barcode alapján adok hozzá filmet, automata bekapcsolja webcamerát... elétartom dvd vonalkódját és voilá: kész is! minden ott van a filmről, borítóval, imdb adatlappal stb... sajnos az itthoni kiadások esetében azért vannak hiányosságok, de kb 2 kattintással egyénileg is hozzá lehet adni bármit....
0
2013. november 14., csütörtök 21:46
Emlékszik valaki, hogy hogyan volt az Elvitte a víz című filmben a jó éjt kívánás? Valamilyen bogarakat is kívántak, vagy mi a manó. :)
0
2013. november 14., csütörtök 20:19
Dylan szereti a róla szóló verseket és hát mégis így kerek ha már íly kerek :)
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 20:18
Köszi! Igyekeztem az eseménynek megfelelni. :)
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 18:44
Remek reklám, akár trükk, akár nem. :)

Mellékesen, ugye, hogy nem csak buta libákkal lehet mell ékesen reklámozni? Csak gondolkozni kell és lehet kreatív, jó reklámokat készíteni amit szívesen néz meg az ember. :)
0
2013. november 14., csütörtök 18:04
:D
0
2013. november 14., csütörtök 17:42
Az eleje nem, de a vége biztosan az.

Nem tudom, azt hiszem az EX2 extrájában volt, hogy nem tudja már ezt csinálni. Csak abból gondoltam. Amúgy ezt, így, szerintem nem is lehet, életveszélyes.
0
2013. november 14., csütörtök 17:33
Jó duma, ügyi vagy!

Erről egyébként eszembe jutott Glázser Bozsó, koszorús költőnk ... :)

Dylannaek meg értelem szerint BSZ, ha már így megreklámoztad!
0
2013. november 14., csütörtök 17:32
Ez vajon tényleg az lehet? Eléggé fura a bokaállása mikor lemegy spárgába, mondjuk én ezen kívül nem látok semmi CGI-ra utaló jelet, király a pali és kész :)
0
2013. november 14., csütörtök 17:28
Jó a CGI :)
0
2013. november 14., csütörtök 17:12
Volvo reklám megvolt? Én rottyon vagyok tőle nagyon kemény... :D

0
2013. november 14., csütörtök 14:26
Ez eszméletlen jó! Boldog szülit ezek szerint, D! :)
0
2013. november 14., csütörtök 14:20
Eljött hát a harmincadik  
Ünnepel ma egész Lenti
Ennyi éves ma a Dylan
E tény Lentit megzizzenti

Reggel óta nagy a nyüzsgés
Felbolydult a környezet
Ma cserepet is duplán vesznek
Hogy a munka is élvezet

Legyen ennek a fiúnak
Kit oly sokan szeretnek
Mi sem tehetünk itt másképp
A gondolat is eretnek

Hogy ne gratuláljunk annak,
Ki régóta a barátunk
Filmes listánk pontszámait
Rakja rendbe utánunk

Mikor már ez sem köti le
Mélybe ugrik magasról
Alig várja a tél végét
Ezt csinálja tavasztól

Néha kimegy a jenkikhez
Vagy tán Katalóniába
Állandóan zizegni kell
Folyton jár a keze-lába

Most sem ér rá itten lenni
Nem hagyhat ott csapot-papot
Akkor, Most, Ma kedves Dylan
Bóóódog születésnapot!
most posts by TM
0
2013. november 14., csütörtök 12:50
Nem. Biztos sokan vannak akik leginkább csak olvassák, mint én is. Amúgy meg ez egy elit fórum, azért vagyunk kevesen. Csak pozitívan kell gondolkodni, mint Csodabogár. ;)
0
2013. november 14., csütörtök 12:50
Érdekes. Pont most beszélgetünk elég sokat.
0
2013. november 14., csütörtök 12:48
Szerintem hogy a két fő fórumcsoport (az általános és a termékeké) "előlapja" 24 órán belül lecserélődik, az inkább pörgést jelent itt mostanában. R2 nemrég "szidott meg" mert csak az én kommentjeim miatt nem ment a napi kommentszám 10 alá... na, tartósan az lenne a döglődés:)!
0
2013. november 14., csütörtök 12:42
Nem jobban, mint máskor.
0
2013. november 14., csütörtök 8:16
eléggé döglődik a fórum, nem?
0