Újra új üzleti javaslata
Üdvözlet neked,
Valóban örömömre szolgál, hogy írni neked ezt a levelet, amely azt hiszem, lesz meglepetés, hogy Ön, mint még soha nem találkoztunk.
de én mélységesen sajnálom, ha van bármilyen módon zavarja a magány az én levelet. Én vagyok uram. Paul Fletch A Harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom Santander Bank Nyrt. London. Tiszteletben tartva és üdvözlettel, írok, hogy az irodámba egy tranzakció lesz óriási előny, mindkettőnk számára.
Az én osztály, hogy a Private Banking menedzser (Nagy Liverpool Regional Office). Én vagyok a személyes könyvelő késő Mr.Ron Bramlage üzletember, amerikai állampolgár, aki sajnos életét vesztette, felesége és négy gyermeke, amikor a kis repülőgép lezuhant egy mocsaras terület központi Florida június 7, 2012. Mr Ron Bramlage, egy kiemelkedő üzletember, aki tulajdonosa országúti Ventures LLC és egy ingatlanügynökség, azt tervezte, hogy jöjjön, és fektessenek be az ingatlan-és egyéb jövedelmező
üzleti vállalkozások itt Angliában, amit letétbe a teljes összege 13.700.000 £ GBP (tizenháromezer millió £ 700,000) egy fiókban itt a bank, amely azt hiszem, senki nem tudott róla.
A választás a kapcsolatot akkor is felkeltette a földrajzi adottságai, ahol élsz, különös érzékenysége miatt az ügylet, és a titoktartási itt. Most a bank eddig várt sem a rokonok / partnereket, hogy jöjjön fel a követelések az alap a beteg ember, de senki sem tette ezt yet.ipersonally pervesztes lett megtalálását a rokonok / partnerek az elhunyt személy.
Ezennel keres Ön hozzájárulását mutatjuk be, mint a legközelebbi hozzátartozó / partner az elhunyt személy (Mr.Ron Bramlage), hogy a bevételt e számla értéke 13.700.000 £ GBP (tizenháromezer millió £ 700,000) lehet fizetni Önnek . több is vagyok, biztosítva, hogy ez az üzlet 100%-os kockázati ingyenes. Ha ez a javaslat elfogadható, kérjük, törekszik arra, hogy válaszoljon nekem azonnal.
Nem nem tájékoztatni arról, hogy ez a tranzakció 100%-os kockázati ingyenes. Sima megkötése a tranzakció, akkor jogosult 40%-a teljes összeget, kielégülést, míg 10%-a kerül félre, hogy vigyázzon minden egyéb költség során esetlegesen felmerülő, az átutalás időpontjában, mint a telefon számlák, stb. míg 45%-uk lesz nekem. Én is szeretném, hogy vágynak a kényeztetés véve 5%-os adományokat jótékonysági lakás az Ön országában.
Én már az összes szükséges jogi dokumentumokat lehet használni biztonsági másolatot készíteni ezt az állítást mi hamarosan végezni kapcsolatos alap. Minden, amire szükségem van, hogy teljesen töltse ki a neveket / data kért alább, hogy tudom használni, hogy legálisan beszerezni a fontos dokumentumok itt Londonban a nevek és címek, hogy bizonyítani, hogy a legitim kedvezményezett / legközelebbi rokon. Minden, amit szükség most a becsületes együttműködést, ünnepélyes titoktartás és a bizalom, hogy nekünk azzal, hogy a tranzakció sikeres volt. Biztos vagyok benne, hogy ez alatt hajtják végre a törvényes előírás, amely megvédi a felhasználót a megsértése a törvény.
Kérem, adja meg nekem a következő: mint már mintegy 6-7 munkanapon futtatni rajta. ez nagyon sürgős kérem.
1.. Teljes név
2.. Az Ön telefonszáma
3.. Az elérhetőségi cím.
4.Age.
Végül, ha már megtalálta a javaslatot érdekes. Kérjük, a visszaigazoló e az üzenetet, és jelzi az érdeklődést,
Én ellátják Önt a megfelelő információkkal. Törekednek arra, hogy tudassa velem a döntést, nem pedig hogy engem vár. Hívj vagy írj nekem fel a
kézhezvételétől mail Tel:+447924445158,akkor is válaszolni
Tisztelettel Hűséges,
Paul Fletch.