Keresés

chat

2013. november 4., hétfő 22:00
A Megáll az időben szerepel a mutterom! :)
0
2013. november 4., hétfő 21:59
Na, csak kiderül, hogy segghülye vagyok a filmkhez... Ezek közül EGYETELENEGYET láttam, egyet meg majdnem... :)

http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20131104-nem-vagyok-mar-gyerek-a-legjobb-coming-of-age-filmek-okostojas-tuti-dolog-flort-gilbert-grape.html?sec-top
0
2013. november 4., hétfő 8:37
A YouTube-kommentelők túlnyomó része tényleg, igaz, nemcsak minket, mindenkit.
0
2013. november 4., hétfő 0:14
Tényleg ennyire utálnak minket a környező országokban, hogy a youtube-on nem találni olyan magyar himnuszt, ami ne lenne tele ,,Fuck you hungary", meg még ennél jóval cifrább szövegekkel?
0
2013. november 1., péntek 14:32
A franc se gondolt ilyesmire. :)

Kösz, így már biztosan megtalálom. Már most tudom, hogy holnap éhes leszek és a Toldiból a Mocsokról jövet átvágok azon a bizonyos keresztutcán. ;)
0
2013. október 31., csütörtök 17:50
Pontosabban McDonald s, Rossmann, lottózó és a sarkon a Subway, ami felett böhöm nagy OREX fényreklám virít.
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 16:52

Próbáld ki a streetview-t. :)

A villamosmegállóval szemben, a McDonald s mellett. Nem azon az oldalon, ahol a Burger, hanem a másikon. :)
most posts by TM
0
2013. október 31., csütörtök 16:22
Srácok, nem rémlik, a Subway az Oktogonnál hol van, melyik csücsökben?
Lehet viszonyítani a Burger Kinghez képest, vagy hogy a Margit/Petőfi felé tartó villamosokon jobbra/balra nézzek-e. Kösz. :)
0
2013. október 30., szerda 15:30
Köszi a tippet, erre én is gondoltam, mint végső megoldást talonba teszem. Egyenlőre megpróbálom hazai pályán megoldani mert nem sürgős, de még idén le akarom zárni a kérdést!
0
2013. október 30., szerda 15:23
Jobb ötletem nincs, vedd meg ebayen a külföldi kiadást, aztán vegyél hozzá egy magyart és tedd bele azt a dobozt.
0
2013. október 30., szerda 14:41
Köszönöm a választ.
Akkor esetleg tudnál tippet adni, milyen fórumon vagy oldalon tudnék (AVX-en kívül) keresni és találni gyűjtői DVD/BD kiadásokat?
Jelenleg van egy nagyon konkrét dolog amit keresek:
A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége ajándékcsomag (Bővített v. - 4 DVD)
0
2013. október 30., szerda 14:13
Újra új üzleti javaslata

Üdvözlet neked,

Valóban örömömre szolgál, hogy írni neked ezt a levelet, amely azt hiszem, lesz meglepetés, hogy Ön, mint még soha nem találkoztunk.

de én mélységesen sajnálom, ha van bármilyen módon zavarja a magány az én levelet. Én vagyok uram. Paul Fletch A Harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom Santander Bank Nyrt. London. Tiszteletben tartva és üdvözlettel, írok, hogy az irodámba egy tranzakció lesz óriási előny, mindkettőnk számára.

Az én osztály, hogy a Private Banking menedzser (Nagy Liverpool Regional Office). Én vagyok a személyes könyvelő késő Mr.Ron Bramlage üzletember, amerikai állampolgár, aki sajnos életét vesztette, felesége és négy gyermeke, amikor a kis repülőgép lezuhant egy mocsaras terület központi Florida június 7, 2012. Mr Ron Bramlage, egy kiemelkedő üzletember, aki tulajdonosa országúti Ventures LLC és egy ingatlanügynökség, azt tervezte, hogy jöjjön, és fektessenek be az ingatlan-és egyéb jövedelmező

üzleti vállalkozások itt Angliában, amit letétbe a teljes összege 13.700.000 £ GBP (tizenháromezer millió £ 700,000) egy fiókban itt a bank, amely azt hiszem, senki nem tudott róla.

A választás a kapcsolatot akkor is felkeltette a földrajzi adottságai, ahol élsz, különös érzékenysége miatt az ügylet, és a titoktartási itt. Most a bank eddig várt sem a rokonok / partnereket, hogy jöjjön fel a követelések az alap a beteg ember, de senki sem tette ezt yet.ipersonally pervesztes lett megtalálását a rokonok / partnerek az elhunyt személy.

Ezennel keres Ön hozzájárulását mutatjuk be, mint a legközelebbi hozzátartozó / partner az elhunyt személy (Mr.Ron Bramlage), hogy a bevételt e számla értéke 13.700.000 £ GBP (tizenháromezer millió £ 700,000) lehet fizetni Önnek . több is vagyok, biztosítva, hogy ez az üzlet 100%-os kockázati ingyenes. Ha ez a javaslat elfogadható, kérjük, törekszik arra, hogy válaszoljon nekem azonnal.

Nem nem tájékoztatni arról, hogy ez a tranzakció 100%-os kockázati ingyenes. Sima megkötése a tranzakció, akkor jogosult 40%-a teljes összeget, kielégülést, míg 10%-a kerül félre, hogy vigyázzon minden egyéb költség során esetlegesen felmerülő, az átutalás időpontjában, mint a telefon számlák, stb. míg 45%-uk lesz nekem. Én is szeretném, hogy vágynak a kényeztetés véve 5%-os adományokat jótékonysági lakás az Ön országában.

Én már az összes szükséges jogi dokumentumokat lehet használni biztonsági másolatot készíteni ezt az állítást mi hamarosan végezni kapcsolatos alap. Minden, amire szükségem van, hogy teljesen töltse ki a neveket / data kért alább, hogy tudom használni, hogy legálisan beszerezni a fontos dokumentumok itt Londonban a nevek és címek, hogy bizonyítani, hogy a legitim kedvezményezett / legközelebbi rokon. Minden, amit szükség most a becsületes együttműködést, ünnepélyes titoktartás és a bizalom, hogy nekünk azzal, hogy a tranzakció sikeres volt. Biztos vagyok benne, hogy ez alatt hajtják végre a törvényes előírás, amely megvédi a felhasználót a megsértése a törvény.

Kérem, adja meg nekem a következő: mint már mintegy 6-7 munkanapon futtatni rajta. ez nagyon sürgős kérem.

1.. Teljes név
2.. Az Ön telefonszáma
3.. Az elérhetőségi cím.
4.Age.

Végül, ha már megtalálta a javaslatot érdekes. Kérjük, a visszaigazoló e az üzenetet, és jelzi az érdeklődést,
Én ellátják Önt a megfelelő információkkal. Törekednek arra, hogy tudassa velem a döntést, nem pedig hogy engem vár. Hívj vagy írj nekem fel a
kézhezvételétől mail Tel:+447924445158,akkor is válaszolni

Tisztelettel Hűséges,
Paul Fletch.
most posts by TM
0
2013. október 30., szerda 12:59
Megszűnt.
0
2013. október 30., szerda 12:48
Sziasztok!

A fórum adás-vételi szekció teljesen megszűnt, vagy csak én nem találom/látom?
Köszi.
0
2013. október 29., kedd 19:59
Ohio-i rezesbanda: The "Hollywood Blockbuster Show"  

Eszméletlenül látványos!
0
2013. október 28., hétfő 10:46
A jövő megérkezett - mondjuk már egy ideje...

A minőségi zenehallgatáshoz - a megfelelő hangfalakon kívül, persze - már csak két komponensre van szükség.

Egy ilyenre: http://www.sony.hu/product/hazimozi-vevok/ta-a1es

És egy ilyenre: KÜLSŐ LINK

Ez utóbbival gyakorlatilag bármit lejátszhatunk - a jó, öreg CD-n kívül - , a DSD Re-Mastering pedig magáért beszél - pontosabban nekünk muzsikál! ;-) Érdemes a műszaki paraméterit megnézni - elgondolkoztató... A filmesek vajon mikor jönnek rá, hogy a fizikai adathordozóknak gyakorlatilag vége?!? :-O
0
2013. október 27., vasárnap 14:38
Ma ünnepli 60. születésnapját Peter Firth angol színész, a Lifeforce és az Egy tiszta nő főszereplője. Mellékszerepben nevezetes még a Vadászat a Vörös Októberre Putyinjaként is, bár ott elég hamar elhalálozik.
0
2013. október 26., szombat 23:13
Ez nagyon jó!!! :)
most posts by TM
0
2013. október 26., szombat 22:26
Egy hülye vonal miatt csak linket lehet beszúrni

http://www.dailymotion.com/us/relevance/search/miss+chang+chinese+man/1#video=xi1xqe

szóval... "újszülöttként" tegnap találkoztam ezzel a produkcióval, de azóta nem tudom kimosni a fülemből. :)
most posts by TM
0
2013. október 26., szombat 19:00
http://www.youtube.com/watch?v=cdbYsoEasio
0
2013. október 26., szombat 18:51
Volt nemrég a neten az a videó,hogy a hangmérnökök hogyan keverik minden filmbe azt a bizonyos halálsikolyt,amit egy nyíllal lábon lőtt cowboy adott ki magából egy korai filmben:)
2 napja egy játékban ütötte meg a fülemet:))
0
2013. október 25., péntek 15:37
:)

Érdekes lenne a másik fél véleményét is megismerni, mert nekem ez, így, sántít. Vendéget ok nélkül nem dobunk ki, valami nincs elmondva ebben a történetben. A kommentek között is van néhány jó kérdés...

Azonban ha ez igaz és tényleg így történt, azon sem tudok meglepődni. Sajna rengetegen vannak, akik széyent hoznak a szakmára.
0
2013. október 25., péntek 13:49
R2, majd egy szakvéleményt kérnénk az Üvegtigris 4-ről :)

http://homar.blog.hu/2013/10/25/veressel_fenyegetve_kidobtak_az_uvegtigrisbol
0
2013. október 23., szerda 23:36
thx majd regelek ha lesz egy szusszanásnyi időm :)
0
2013. október 23., szerda 22:32
Hajrá!
0