Gyönyörű a CRX sztorija. De komolyan mintha vlmelyik újságot olvasgatnám a szinte végtelen számú profi tuning cumó felsorolása közben :) TEIN, Cusco, Energy Suspension, APEX. Látom ha már hozzányúltál úgy is gondoltad, hogy változzon a verda. Szép hangja van a videón, beleég az ember agyába...
A motoroptimalizálás és átépítés előtt is le a kalappal! A Honda is jó alap az átépítéshez, szinte kívánja a tuning-ot. Kunmadarason is sok Civic volt, mindeféle generációból normálból draggá építve.
Érdekes ez az utálat, pedig legtöbbször a BMW vagy a Honda jön elő az újságokban is :D Már majdnem a fülemen folynak ki annyira ,,alapvető" hogy ezekhez a márkákhoz nyúlnak hozzá :)))
Mert ugye bömöst is jól lehet driftre építeni, ott is előnye van és mégiscsak Európában vagyunk kézenfekvő választás.
Igen mondják mennyire más ha egy elsőkerekes után egy hátulkaparóst vezet az ember amiben van is kraft azért, megváltoztatja a szemléletet.
Nekem sem volt olyan azonnali a tetszés az új Charger-ek esetében, mint ahogy sokan szóvátették a +2 ajtót. De olyan fasán tudnak széfet húzni :D Na jó viccet félretéve azért nem rosszak és szép példányok születtek már a tunerek keze által.
De azért a széf húzást kipróbálnám sikerülne e 2 Chargyval:)
Igen az a Nova volt, zöldszínű matricázott, rohadó hátsóívekkel
Vlhogy a régihez tér vissza az ember, a régi BMW-ék is olyanok mint más régi autók. Azokat még összeszerelték, nem volt anyagspórolás. Változnak az idők.
Kissebb motor kevesebb fogyasztás. Most jól jön, hogy feltalálták a turbót. Az behozza egy nagymotoros autóhoz viszonyított hátrányt. Nem gyárthatják hosszú időre akkor nem lenne kereslet, azt nem engedhetik meg.
Én az ooyyo.de nézegettem az Opel-eket. Csak az ott van én meg itt vagyok.
2.0E motorban gondolkodok, mert a fogyasztás nem rémisztő egy öreg mocihoz képest hisz injektoros. Cserélhető a gyári 4gang 5re úgyhogy az Omega tengelyétell a váltóra tenni és így módosítás nélkül bele megy.
Ez így 110Le ami ha azt nézzük nevetséges, de a kasztni súlya is nevetséges és a hátsóhajtás miatt elég szórakoztató a gép.
De ott van a 400as legendája ami miatt manapság is építenek replikákat Ascona-kból Manta-kból.
Ebből kifolyólag mostanság tudtam meg Opel fanokkal beszélgetve, hogy a 2es motor átépíthető 2.4re. Vagy ami még érdekesebb az Omega A 2.4i motorja egy az egyben belepakolható egy Ascona-ba minden probléma nélkül. Itt lóerőben ez vagy 15+ jelent de a nyomaték jóval komolyabb lesz és ezt a motort könnyebb és érdemesebb hangolni is mint a gyári 2est.
Ahogy egy 400as aprít élesben
http://www.youtube.com/watch?v=UZHTeGSO8dk&feature=player_detailpageIjesztő milyen közel vannak a fák a falak a beton oszlopok és nem csoszog az autó. És ijesztő, hogy gondolkodás nélkül be ülnék a jobb egybe :D