Az álom luxuskivitelben volt meg A római vakáció és a My Fair Lady egyik sem láttam és rögtön a helyest zártam ki elsőként . Érdekes, hogy a Keresztapa-t sem és mégis tudtam hogy abban van a lófej nem pedig a másik kettőben.
0
2017. április 29., szombat 22:04
1698
18 :) Egyél beugrottam a csőbe, egyet meg eltévesztettem :D
SuperHeRo
0
2017. április 29., szombat 22:03
8260
Nekem is.
A 19-nél egyiket sem láttam, ahogy a 6-osnál sem, de ott bejött a tipp. :)
Nem olvastam vissza mindent, szóval lehet már unalmas lesz.
USA-ban egykor nagyon népszerű volt ez a játék: What s My Line
A játékosoknak (többnyire bekötött szemmel), meghatározott időre, kérdés-felelet útján kellett kitalálni ki is a meghívott vendég. Utóbbiakat híres, közéleti személyek sorából válogatták (színészek, rendezők, énekesek stb..., talán egyszer Salvador Dali is bent járt).
Azért jobbára kitalálták a meghívott személyét; de itt pl. nem jártak sikerrel. Ezért bizonyítékot kértek a játékosok, 6:50-től :) :) :D
KÜLSŐ LINK
Kellemes Ünnepeket!!
0
2016. december 13., kedd 20:45
3534
Megosztó film az tuti, de szerintem csak felfogás kérdése az egész.
Nekem pont az extremitása miatt tetszik annyira. Igazi bűnös élvezet. Mer bátor lenni, mer odaszúrni és kifigurázni politikust, színészt, énekest és mindenkit akit csak akar. Emellett vizuálisan is tobzódik olyan jelenetekben, melyek jópár pofont kiosztanak a közízlésnek, szabályok nélkül, kompromisszummentesen. Ritka az ilyen film, főleg stúdiófilm.
Nem azt mondom, hogy mindennapi igényem és ingerenciám van az ilyen fajta szórakoztatásra, de néhanapján jól esik, ha kibillentenek a komfortzónámból.
Persze meg tudom érteni, ha valakinek ez már túl sok. Ha objektívan és abszolút kritikus szemmel tekintek rá csak egy égetnivaló mocsok, de mivel szeretem a vígjáték műfaját, -aminek legjava manapság sajnos abszolút tucat,- így nem tudom nem szeretni és letagadni azt, hogy kurvára élveztem az egészet :)
0
2016. december 13., kedd 20:42
7074
És minden lista hülyeség végül is. Nincs olyan, amelyikkel mindenki egyetért. Csak azért állítják össze ezeket, hogy a hozzánk hasonló véresszájú kommentelő huligánok összevesszenek rajta.
0
2016. december 13., kedd 20:39
7074
Spoiler: Nyugodtan megnézheted. :)
0
2016. december 13., kedd 20:29
137
Nagyfater elszabadul szerintem jó volt :) A legtöbb filmet nem láttam még. Igazából nem is vonzanak. X-men talán,de Hugh Jackman nélkül elképzelni sem tudom. Így félek kicsit megnézni.
0
2016. december 13., kedd 19:31
52684
Szerintem meg a Time magazin rossz.
most posts by TM
0
2016. december 13., kedd 19:12
627
Az igen, az X-Men elég érdekes ennek a listának az élén. A Suicide például szerintem is kegyetlenül rossz.
0
2016. december 13., kedd 19:01
7074
Az elefántos jelenet szerintem az egész filmkészítés mélypontja volt.
0
2016. december 12., hétfő 20:06
3534
Van bizony.
Számomra az Agyas és agyatlan volt az év komédiája.
0
2016. december 12., hétfő 19:57
1849
A Time magazin összeállított egy listát, hogy melyek a legrosszabb filmek az évben. Ahány lista persze, annyi szempont. De azért van pár cím, aminek nem kéne itt lennie.
Volt pár éve az a Maffiózók gyűjtemény. Rákérdeztem a mélyen tisztelt PV-nél, hogy esetleges utánnyomás jövőre szóba jöhet? Illetve, miket terveznek kiadni így sorozatokat?
A válasz nem lesz meglepő. A Trónok harca gondozásán kívül semmit. Nyilván eddig sem pörgött itthon a sorozatok kiadása, de a mérleget nem a PV billenti el, az tuti.
0
2016. november 22., kedd 12:57
372
Minden tisztelem Jason Sudeikis-é, ilyen körülmények között nem egyszerű gyurmázni ;)