Ma, amikor nézegettem a filmeket az egyik áruházban kicsit elkeserítőnek találtam a helyzetet.
Amint látom az IC az MGM filmeknél elkezdte ezt az új karikázást, azaz a borító elején! egy fekete téglalapban a megszokott karika + mellette fehér szöveggel, hogy ez mit is jelent (mint ha nem tudná ezt még senki, vajon mit is jelenthet az a gyönyörű 16-os karika, amit évek óta a tv-ben is megcsodálhatunk...), igazán szép látványt nyújt.
Továbbá az, hogy az MGM és a Paramount filmek belső borítót sem kapnak, azaz nagy fehérség fogad belül, hát az elég visszataszító tud lenni számomra 4990 Ft-ért.
Na jó, IC féle "sokkon" túltéve magam nézelődtem tovább.
Látom a Columbia/TriStar (tehát Warner) is beújított idénre, hátul a borító jobb alsó sarkában az IC féle gyönyörűség található(plusz alatta egy dvdextra reklám, de azt elnézzük :) ).
Következő áldozatom a Universal lett, borító hátulján szintén karika, igaz itt még a sima, csak kicsit nagy méretben (megjegyzem belső borító nálluk sincs).
Mit is mondhatnék erről?
Érdekes ez az új rendszer, pár év múlva már a film közben is lesz karika?
Egyedül a C/T megoldása nem zavaró annyira, az IC szerintem sikeresen tönkrevágja az egész összképet (főleg ha ki is nyitjuk a tokot) bizonyos filmeknél(bizonyos filmeket viszont elég tisztességes módon is ki tudnak adni, elég ránézni valamelyik új FOX kiadványra, kis karika a gerincen és kész, melette dombornyomott kartontok, rendes belső borító, stb) , Universal-ról sincs tól jó véleményem (főleg a fehér belső borító miatt).
A TV-s karika pedig egy vicc.