Keresés

XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések

2006. május 10., szerda 15:13
az egyes pontban leírt már megvalósult. jelzi, ha megrendelted.
0
2006. május 10., szerda 15:12
Par dolog, amit en hianyolok:

1. Ha megnezem egy film adatlapjat, akkor jelezze nekem, hogy megrendeltem-e mar korabban, esetleg rajta van-e a kivansaglistamon.
2. Lehessen rendezni a kivansaglistat, legalabb cim es ar szerint.

Takika
0
2006. május 8., hétfő 16:11
a kérésem csak annyi lenne kedves Xpresshez, hogy egy kicsit sürvebben tessenek látogatni ezen építő célzatú topikokat. elvégre itt lenne egy-két jó ötlet.

köszönettel
0
2006. május 8., hétfő 16:10
Ja, értem. Szerintem ez elég macerás lenne (a cégnek).
0
2006. május 8., hétfő 15:24
nem, félreértesz.

én a következőre gondoltam. van pl. 10 filmem. mondjuk nem mind érkezett még be, de eldönthetném, hogy mely filmekkel együtt jöhessen együtt. tehát eleve x csomagot állíthatnék már előre össze.

mikor szépen sorban jönnek be a filmek, akkor áthelyezhetném a filmeket különböző csomagokba.
0
2006. május 8., hétfő 14:34
vape, ha szemfüles vagy, Te magad is tudod több csomagba osztani a termékeket. Mondjuk 6 filmed van raktáron, de 4-et szeretnél csak elvinni. Ráböksz a Neked szimpatikus/sürgős 4 termékre, hogy "küldjétek azonnal", ezáltal ez a 4 csomagolva lesz, a másik 2 pedig még marad a raktáron.
0
2006. május 8., hétfő 13:50
Szia Xpress!

Nem tudom, hogy már javasoltam-e:

1., meg lehetne azt oldani, hogy a filmeket több csomagba rendezhessük?
2., mikor összecsomagolták az Xpress-hölgyek a csomagot, meg lehetne oldani, hogy összegezve kiírja az összeget (esetleg a szállítási költséget is hozzáadva? ;) )

köszi
0
2006. május 8., hétfő 13:49
szerintem a smiley egy tök felesleges funkció egy dvd-boltnál... ettől persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel...

0
2006. május 5., péntek 2:14
Státusz-lépés esetén (vásárló -> törzsvásárló -> VIP tag) az előrendelés alatt álló DVD-kre is kiszámíthatná az 1%-al kisebb árat.
Végülis ha törlöm a megrendelést és újra megcsinálom, akkor meglesz a kedvezmény, de ez kissé macerás. Persze a cég szempontjából csak haszon, ha a vevő nem bíbelődik ezzel. A vevőnek viszont értékes figyelmesség lenne, ha nem kéne bíbelődni :)
0
2006. május 4., csütörtök 13:48
Láttál már normális fórumot? :)
0
2006. május 1., hétfő 10:21
... es ovatosan a nem free cuccokkal is, azok is lehetnek foltosak :D :D :D
0
2006. május 1., hétfő 10:21
ja, tucatnyi free forumrendszer, amik elegge foltosak... ovatosan a free cuccokkal...
0
2006. május 1., hétfő 3:50
Átolvastam az egész topikot, gyűjtöttem néhányat a régi ötletek közül meg van egy pár saját is :) Az utóbbi 1 hétben írt dolgokat nem nagyon ismételgetném, nehogy az agyára menjen valakinek, meg azt úgyis könnyű még most visszaolvasni.

Mi van a dátumhoz köthető csomagindítással? Itt a topikban esett róla említés de én nem találtam ilyet az oldalon (pedig de jó lenne!).
IMDb !!!
Akciós filmeknél feltüntetni hogy meddig tart még az adott akció.
Jó lenne egy oldal ahol az ember láthatná hogy melyik filmekhez írt már kritikát.
Az értékelő rendszernél (Film - DVD - hang - kép) lehetne kissé egyértelműbbé tenni a film és a DVD értékelése közötti különbséget (jobb megfogalmazás kéne) mert sokan soxor összekeverik.
A keresési listákban szerepelhetne, hogy az adott film szinkronos-e.
A GLS-nek lehet megjegyzést továbbítani, ezt már én is tapasztaltam más cégektől rendelés esetén. Hasznos lenne az Xpress-en is bevezetni.
A "visszavonhatatlan" pipák elég kényelmetlenek.

Ja, és álljatok át PHP-re, sokkal jobb mint az ASP :) PHP-re tucatnyi ingyenes fórumrendszer is van :)))
0
2006. április 30., vasárnap 23:16
Ja, smiley-k kifejezetten NE legyenek. Amíg funkcionálisan van mit fejleszteni, addig az ilyen felesleges dolgokra ne pazaroljátok az időt :)

Mellesleg szerintem a legjobbak az eredeti (karakteres) smiley-k :]
0
2006. április 30., vasárnap 18:47
+lehetne a film adatlapján is egy "kívánságlistára" gomb.
Esetleg lehetne még egy "a kívánságlistádon lévő termék most akcióba került" hírlevél is.

Azért írok egyébként ilyen sokat, hogy legyen miből válogatni, nem azért mintha elvárnám hogy mindez kész legyen holnapra. Bármilyen fejlesztésnek örülni fogok :)))
0
2006. április 30., vasárnap 15:57
A filmeknél található kritikákat megjelenítéskor automatikusan sorbarendezhetné aszerint, hogy mennyire ítélték őket hasznosnak.
0
2006. április 28., péntek 20:06
Úgy látszik, hogy Bud Spencer nem elég híres szinész ahhoz, hogy tudd helyesen leírni a nevét...

Btw, ha beírod a nevét a keresés mezőbe, és átváltasz cím-ről alkotó-ra (vagy pedig valamelyik filmjénél a nevére kattintasz), akkor kilistázhatod az összes filmjét :) (ha az utóbbit választod, annak megvan az az előnye, hogy nem tudod roszul írni a nevét)
0
2006. április 28., péntek 19:36
- hasonló filmek ajánlása
- link az akcióra, amiben az éppen vizsgált film szerepel (ha akciós)
0
2006. április 28., péntek 19:31
Jah, meg majdnem elfelejtettem...sok esetben van úgy, hogy a bolti ár már régen más, mint nálatok....általában olcsóbb...Ez megoldható lenne, hogy javítsátok az árakat??
0
2006. április 28., péntek 19:27
Szia Xpress!
Mondjuk lehetne  hírsebb színészekből listát készíteni...pl..Bud Spancer filmjei stb...
Meg régebben ha jól emlékeszem volt olyan, hogy ha több filmet rendelek egyre több % kedvezményben részesüök...ilyen miért nincs már??
Én elég sok filmet rendelek tőletek, és meg vagyok elégedve, de azért egy kis jutalom nem árt...vagy ha rendelek mondjuk 5 vagy 10 filmet, kapok egyet ajándékba...és nem 999Ft-osat!:)
0
2006. április 28., péntek 18:42
hát, mi már csak ilyen furcsák vagyunk, de igyekszünk elvegyülni. :)
0
2006. április 28., péntek 18:33
Nomeg nem ártana a filmlistákhoz egy kissé összetettebb rendezési-szűrési lehetőség.
Mondjuk szeretnék látni minden akciófilmet ami a vásárlók szerint legalább 3 csillagos és nem több mint 3000Ft.

És még van sok ilyen vicces kívánságom :)))))
0
2006. április 28., péntek 18:30
Kicsit furcsák vagytok srácok...
Pont azzal lehetne az általatok felvetett problémákat megoldani, ha be lenne linkelve minden filmhez az IMDB. Ott ugyanis minden infot megtalálsz a filmről. És így nem is kéne "versenyre kelni" vele.
0
2006. április 28., péntek 18:23
minden a gombamód megszaporodó megjelenésekre vezethető vissza. egyrészt a gyártóktól, forgalmazóktól is egyre kevesebb infót kapunk, s mint ahogy azt te is megérted, nem kívánunk versenyezni az IMDB-vel, s időnk se nagyon van arra, hogy tucatjával soroljuk a filmben közreműködő színészeket. továbbá próbálom győzködni robit, hogy legyen javítási lehetőségem is az adatlapokon, mert elég sok hibát vétek feltöltés közben (vagy megoldja nekem ezt, vagy lecserél, vagy így marad :), s neki nem nagyon van ideje lektorálni.

amúgy továbbra is várjuk az esetleges észrevételeket a filmek adatlapjával kapcsolatban, de az lenne a legjobb, ha a feltüntetett e-mail címemet használnátok, úgy könnyebben eljut hozzám és rajtam keresztül robihoz is a kiszúrt gebasz.
0
2006. április 28., péntek 18:13
Ez már korábban is felvetődött, s én már akkor sem támogattam az ötletet. Szerintem az alapvető infók a DVD-n megjelent filmekről megtalálhatók az Xpressen, s nem várható el tőlük, hogy ők irányítsák tovább a vevőket az IMDB-re. Ennyire azért lehetnének önállóak az Xpress látogatói is, hogy maguktól kattintanak rá az IMDB-re.

Engem sokkal jobban zavar, hogy az Xpress nem javítja az adatlapokon a hibás neveket, filmcímeket, gyártási éveket, s újabban legfeljebb csak 2-3 nevet ad meg a szereplőknél.
0