Keresés

XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések

2005. február 22., kedd 12:59
Kedves XPress,
küldjetek minden regisztrált tagnak egy emailt, körkérdés jelleggel a használt felbontásokról, ekkor kapunk sztem egy jó képet arról, hogy is van ezzel a T. DVDző kollektíva.
Másik dolog: az adminisztrációs oldalamon az Aktív rendelések rovatban kétszer szerepel nekem egymás után a "Mivel a küldhető termékek száma jelenleg kevesebb, mint az általad beállított limit, ..." kezdetű mondat, ez sztem hiba, valamint mostanában minden levelet, ami az előrendelt terék érkezéséről szól, kétszer kapok meg - gondolom vad ötlet, hogy ebben összefüggés van, de mindkettő indokolatlannak tűnik.
Üdv,

Ata
0
2005. február 22., kedd 9:56
Mi is abban reménykedünk, hogy az emberek nem a személyes véleményükkel egyező kritikákat tartják majd hasznosnak, hanem azokat is, amelyek valóban szólnak valamiről. A kritika rovatban feltett kérdéseket, egyszavas hozzászólásokat pedig "lenullázzák". Egy nap eredményeiből még nem lehet általános következtetéseket levonni, de eddig úgy néz ki, hogy a többség jól használja az értékelést.
0
2005. február 22., kedd 9:47
Igen, a tömör, egyszavas kritikáktól nekem is szálanként állt égnek a hajam, s folyton a kívánságműsorok állandó és semmitmondó szövegfordulatai jutottak eszembe: "Mindenkinek küldöm, aki szereti."
Egyébként nekem egy kritika nem azért tetszik, mert a delikvensnek ugyanaz a véleménye a filmről, mint nekem, hanem azért, mert kicsit kifejti, hogy miért van az adott film ellen vagy mellett.
0
2005. február 22., kedd 9:44
Nem 640x480-ra van optimalizálva a főoldal, hanem 800x600-ra. A korábbi változatban ennél is kevesebb infó volt a főoldalon, csak éppen széthúzta az oldalt a rendszer, tehát több fehér foltot láthattatok. Ne magatokból induljatok ki, nagyon sokan most is 800x600-ban dolgoznak, de vettük az adást, bővítjük a főoldalt még egy oszloppal valamikor a következő napokban.
0
2005. február 22., kedd 1:32
Erre a felbontásoptimalizálásra (azt hiszem többekkel egyetemben) szeretném ha reagálnátok valamit. Érdemes lenne inkább a ma használatos szabványokra optimizálni, nem 640x480-ra, mert az új fix elhelyezés kb. úgy néz ki, mintha arra lenne hangolva. Mit szólnátok ahhoz, ha a fórum hozzászólásait jobbra helyeznénk, a fennmaradó helyre? (1024x768 lazán beleférne.)
0
2005. február 21., hétfő 22:07
Ant Movie Catalog import szkript viszont nem működik az új oldallal!
Ötlet? (Vagy használjam a netp...os szkriptet...? Neee...)
0
2005. február 21., hétfő 21:56
viszont örülök, hogy lett kívánság lista funkció.
0
2005. február 21., hétfő 21:52
Ami nekem nagyon tetszik, az az, hogy hasznosnak lehet minősíteni a hozzászólásokat. Nagyon bosszantottak az olyan tartalmas "kritikák", hogyaszongya:
"Igeeeeen";  "Király!"; "Megveszem!!"; "Szuper film!"   stb., stb.
Ezek után talán kevesebb ilyen hasznos szöveget olvasunk, és mindenki komolyan veszi azt, hogy "mondj véleményt a filmről/DVD-ről".
0
2005. február 21., hétfő 19:46
JAh, én sajna nem olvastam, akkor már legalább ketten vagyunk :)
0
2005. február 21., hétfő 19:44
Ezt az ötletet már én is felvetettem korábban.... :]
0
2005. február 21., hétfő 19:41
Egy ötlet :
Nem lehetne azt megoldani, hogy lenne egy listázó ahol csak a díszdobozokat listázná ki ???
0
2005. február 21., hétfő 19:29
tényleg távolinak tünnek az alsó részen a fórum hozzászólások.
de ami a legrosszabb most már pontosan ki számolja a -2%-ot.igaz 8-10 ft nem a világ de sok kicsi sokra megy.
0
2005. február 21., hétfő 18:51
Sziasztok!

Nekem is alapjában véve bejönnek a változtatások, 2 dolognak örülnék, ha máshogy nézne ki:
1/ 1024x768 felbontás (már többen írták miért)
2/ Az új megjelenések, új kritika és fórum nekem nagyon távolinak tűnik ott alul. Jobb lenne jobbra, ahogy eddig megszokhattuk, és az időbeli megjelenések lejjebb.

kíváncsian várom a fejleményeket, további jó munkát,
Mikee
0
2005. február 21., hétfő 18:38
Bár nem vagyok html mágus, de valamilyen trükkel meg lehet csinálni, hogy mind 800x600, mind 1024x768, stb. felbontásban egységesen nézzen ki az oldal. Vagy tévedek?
0
2005. február 21., hétfő 17:41
Ez a 800x600 optimalizáció nagyon durván kicsi, tényleg legyen legalább 1024 a szélesség, (csatlakozván én is az alant bontakozó indítványhoz) mert 1600x1200ban ez NAGYON gáz!
0
2005. február 21., hétfő 17:40
Nekem tetszik ez az uj design, bar szerintem meg jobb lenne ha az oldal kozepere lenne rendezve es az ujdonsagok felirat egyvonalban lenne az aktualis akciok vonallal, meg persze egy meretben. Ja es kulon piros pont, hogy az oldal IE, Firefox es Opera alatt is majdnem ugyanugy nez ki.
0
2005. február 21., hétfő 17:24
A bejelentkezést is biztonságosabbá tettük. Elméletileg mostantól nem lehet idegen, külső linkekből származó azonosítóval belépni, ehhez azonban kötelezővé kellett tennünk a cookie-k használatát. Talán ez okozta a fennakadást. De látom végül sikerült belépni :)
0
2005. február 21., hétfő 17:10
Javítottuk, köszi.
0
2005. február 21., hétfő 16:51
Xpress!

Nálam az adminisztráció alatt, az aktív rendelések nem működik, hibaüzenetet kapok.

Thanks
0
2005. február 21., hétfő 15:14
Nekem tetszik az új oldal, csak reggel nem tudtam bejelentkezni. MIÉRT? Mindenki itt irogatott, hogy mi minden tetszik neki, én meg be sem tudtam lépni. :(
0
2005. február 21., hétfő 14:32
Ne haragudjatok, ez borzasztó. Az alap beállítás minimum 1024X768 legyen, mivel a legtöbb monitor már ezen a felbontáson működik, ezt szeretik a felhasználók. Vagy legalább lehessen választani a felbontások közül.
0
2005. február 21., hétfő 13:36
Én azt mondanám, ez a fix elhelyezés nagyon nem jó. Minimum 1024x768-ra kellene optimizálni az oldalt, mert igy pl. nálam (1152x864) majdhogynem a kép fele kitöltetlen, ami nem csak nem esztétikus, de nem is praktikus. A fórumok elérése pl. nagyon kényelmetlenné vált, nem lehetne áthelyezni az üres területre, jobb oldalra?
0
2005. február 21., hétfő 12:29
1 kérdés, bár ugye ennek az Xpress-hez semmi köze (max elszenvedője)
de azért elgondolkodtató, hogy pl. a posta BP-ről Bp-re 700-900 forint addig Ausztrália-Bp úgy 700 HUF
Ennyire mohó nálunk a Királyi Posta?
0
2005. február 21., hétfő 12:13
Ilyen is lesz, de nem a most látható látványos módosítások képezik az átalakítás gerincét, hanem a feldolgozási, rendelési rendszer módosítása. Egyelőre ezeket teszteljük, plusz még van egy csomó teendőnk, úgyhogy néhány napig most a kritika-funkció fejlesztését felfüggesztjük, de igérem, hogy lesz továbblapozási lehetőség is.
0
2005. február 21., hétfő 12:12
most akkor az összes régebbi kritikámat másoljam át, vagy inkább ne? :)))

(én az inkább ne felé hajlok)
0