Szorri, ha nyitott kapukat döngetek, vagy ha eltérek az alaptémától, vagy szimplán hülyeség folyik belőlem...
A problémám, hogy én személyesen szoktam volt átvenni a filmeket, mivel egyfelől sokaltam a szállítási költségeket, másfelől mindig csak problémám volt a futárokkal. Oké, hogy idősáv van meghatározva, de ezt sosem voltak képesek tartani, órás csúszásokat produkáltak, ami nekem is igen kellemetlen volt, meg a kollegáimnak is, akiknek a filmjeit intéztem... Aztán a karácsonyi őrületben kénytelen voltam megint a futárt választani, mert az iroda nem volt képes egy rohadt csomagot kiadni. Tegyük fel, hogy ezért leginkább a rendszer hibáztatható, Esztert nem szeretném bántani, van gondja elég. Ámde odáig fajult a dolog, hogy erősen fontolóra vettem (és ez még mindig fennáll), hogy minden rendelést visszamondok, és átmegyek mondjuk a netpiachoz. Most megint gyűlnek a filmek, amiket el kéne hozatnom, de a futártól rettegek, a raktárba nem merek még betelefonálni sem, mert félek, hogy megharaptok... Eközben ráadásul az előző hozzászólásotokból (Xpress) az derül ki, hogy azzal, hogy személyesen vettem át a csomagokat, sokkal nagyobb haszonhoz juttattalak, mint ha kiszállítással kértem volna a csomagot... Csak az iroda a terhelés miatt nem igazán örült nekem... Valami itt nagyon nem okés... Ha más meg tudja oldani ezeket a dolgokat, akkor nem igazán hihető, hogy ti nem. A belső problémáitok pedig nem kéne hassanak az ügymenetre ilyen mértékben, mert aztán hamarosan huss, sehol egy ügyfél...