Keresés

XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések

2006. március 24., péntek 15:34
Engem nem zavar. Minden topic sorsát a benne megbúvó tartalom, vagy annak hiánya határozza meg. Estére már nem is fogod látni. Nem nagy dolog...
most posts by TM
0
2006. március 24., péntek 15:24
De inkább írja be az okos gondolatát egy rossz topicba, mint hogy nyisson egyet... Nem?
0
2006. március 24., péntek 15:16
Szerintem mindenkinek meg kell hagyni a lehetőséget, mert akár még okos gondolat is megfordulhat egy frissiben regisztrált felhasználó fejében is!
Lám, mi már milyen régóta rontjuk itt a levegőt, és még semmi értelmeset nem tudtunk kiizzadni magunkból! :-)
most posts by TM
0
2006. március 24., péntek 15:11
Ez itt egy népszerű fórum! Legalábbis szerintem. Sok filmrajongó, dvd-fan jár ide... Tudom én hogy nem ez az oldal fő profilja, de olyan jó lenne egy fejlettebb fórumprogram... Amiben lennének jogok, korlátozások, így azt a problémát is ki lehetne küszöbölni, hogy újoncok, minden szimpla kérdés miatt új topicot kreáljanak... Olyan jó lenne...
0
2006. március 24., péntek 14:51
Szerintem vedd fel a kapcsolatot Dömdödömmel! Neki még Robi cipőmérete is megvan.
most posts by TM
0
2006. március 24., péntek 14:20
Xpress.hu!

Ezt írtátok:
"Azt sem szabad elfelejteni, hogy a vásárló számára semmilyen kötelezettséggel nem járó félretétel-szolgáltatásunk egyedülálló, ami nem véletlen, hiszen gyakorlatilag ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 30-45-60 napra mi kamatmentes kölcsönt adunk minden vevőnknek. A félretett filmeket ugyanis mi megvesszük a kiadóktól, kifizetjük a vevő helyett, vállalva annak kockázatát, hogy a vevő eláll a vásárlási szándéktól, vagy egy időközben induló akció miatt csak akciós áron hajlandó megvásárolni a korábban megrendelt és félretett terméket, annak ellenére, hogy nekünk ez minden esetben konkrét veszteséggel jár. "

Nos én meg szeretném venni azt a filmet amit elvileg nem küldötök most mert a 60 és a 45 napos limitek miatt hirtelen +14 napról -1 majd -3-ra nőtt a hátralevő napok számat!
Éssss! most már nicns is raktáron. Hogy lehet, hogy nincs raktáron, ha nekem volt félretéve?

Válaszolhatnátok a levelemre, mert a csomag már úton van, én 1 hete jeleztem a kavarodást Ti pedig már 1-2 hónapja nem válaszoltok leveleken keresztül....

Hank
0
2006. március 24., péntek 14:12
Sziasztok!

Bocs az off-topicért...
Tudtok valami kontakt telefonszámot, amin keresztül kapcsolatba lehetne lépni az Xpress.hu-val?
Levelekre nem válaszolnak, félreérthető értesítések jönnek ki stb. stb.
És most már le is maradtam nem egy filmről.

Hank
0
2006. március 24., péntek 0:19
Tetszik az egyes sorozatoknál, hogy fel van sorolva a sorozat többi része is, linkekkel.
Gondolom, hamarosan mindegyik ilyen lesz.
0
2006. március 20., hétfő 2:49
Köszi Xpress, hogy az információs oldalt frissítettétek.
Most már olvasható a személyes átvétel.
0
2006. március 18., szombat 15:46
1000 fölött már elég nehéz mindet fejben tartani. :)
0
2006. március 18., szombat 14:49
Hát azért az elég komoly DVD gyűjtő lehet aki nem tudja hogy milyen filmek vannak a polcán... :-)
0
2006. március 18., szombat 13:00
viszont nem precíz ;) volt, hogy egy termékből többször rendeltem, és csak az egyik rendelést írja ki.... ok, csak vicceltem! :D
0
2006. március 18., szombat 13:00
nagyon jó a "már megrendelted" felirat!!! :D
0
2006. március 18., szombat 12:15
Xpress!

Nagyon tetszik a sárga alapú felirat a filmeknél, amit már megrendeltem. Nem kis munka lehetett.

Viszont az információs oldal még mindig elavult kissé! Ez egy zönében statikus oldal. Mindössze át kellene írni a szövegét. Olyan ciki, hogy még mindig az szerepel, hogy majd 2005-ben iradát nyittok Budapesten.
0
2006. március 17., péntek 21:09
Sziasztok!

Tetszik a "ráncfelvarrás", az ezt a filmet már korábban megrendelted nagyon jó ötlet :)
0
2006. március 17., péntek 14:19
Lehetne vmi fórumkereső

most pl. keresem a személyes átvétel topikot és nem találom
0
2006. március 15., szerda 9:43
Xpress: Mikor lesz feltuntetve egyes dvdknel hgoy abbol mar vasaroltam egyet? Sokszor jo lenne mivel kavarog a fejemben a sok cim es nem mindig van kedvem kinyalazni a listambol.
Koszi
PallR
0
2006. március 15., szerda 8:37
Megoldható, hogy a A LEGÚJABB VÁSÁRLÓI KRITIKÁK is meglegyenek archívban, mint ahogy a fórumon műkodik?
0
2006. március 14., kedd 20:44
Ha már könyvek, akkor meg ne csak az aktuális filmek-hez kapcsolódó könyveket kéne felvenni az adatbázisba, hanme népszerűbb szakkönyveket, lexikonokat, stb... Én pl.: ilyesmikkel bővíteném a könyvtáramat...
0
2006. március 14., kedd 19:43
a zenei dvd-k forgalmazását messzemenőkig támogatom, de ezt úgy is tudod. :)
0
2006. március 14., kedd 19:35
Mi is a könyvekre próbálunk a jövőben koncentrálni, de nem agyatlanul, hanem szépen lassan, lehetőleg aktuális filmekhez kapcsolódva. A zenei CD-k piaca sajnos még tragikusabb helyzetben van, mint a DVD, úgyhogy túl sok fantáziát nem látunk a dologban, de ha a könyves részleg beindul, és bírjuk energiával, egy szűkebb zenei választék elől sem zárkózunk el.
0
2006. március 14., kedd 19:31
én először inkább a könyv szekciót bővíteném. ott sem túl széles a választék... nagyon leragadt a dolog a Harry Potternél és a Narniánál.
0
2006. március 14., kedd 19:10
Tényleg jó lenne egy filmzene részleg... Vagy lehetne bővíteni a zenei dvd kínálatot is...
0
2006. március 14., kedd 13:27
majd megszokjátok.
0
2006. március 14., kedd 13:09
pontosan. ez dvd online shop (szvsz) a mütyürkék maradjanak az üvegtigris link alatt... esetleg a bal oldalon szintén fel lehetne tüntetni a menüket (főoldal, dvd, üvegtigris, könyv, fórum). jah és jó lenne cd részleg. inkább, mint mütyük
0