Keresés

XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések

2006. február 14., kedd 16:00
Kedves xpress.hu!

Csak kérdezném, hogy máshol már lehet kapni A dunai hajós cimü filmet itt mikor lesz vagy mikorra várható?
0
2006. február 14., kedd 13:49
Nem tudom miért van, de most már kezd egy kicsit idegesíteni, szinte nincs olyan nap, hogyha ide feljövök, ne lenne a kék karbantartó képernyő, legalább egyszer :(
0
2006. február 13., hétfő 16:07
Az új dizájnhoz kapcsolódan egy kérdés (észrevétel): a DVD és a FŐOLDAL fül ugyanoda hivatkozik, nevezetesen a FŐOLDALra térek vissza, az is aktív, ha a DVD-re kattintok.
0
2006. február 13., hétfő 10:47
"Üzletünk címe:

BUDAPEST, VII. Kerület
Szövetség u. 26.
(jelenleg AGROKÉMIA felirat látható üzletünk bejárata felett!)

Nyitva tartás:

Hétfő-csütörtök ------- 9-17 óra
Péntek ---------------- 9-15 óra"
0
2006. február 13., hétfő 10:25
Kedves xpress.hu!

Nagyon örülök neki, hogy van lehetőség személyes átvételre is!!!!
A címet megtaláltam, de MIKOR vehetők át a megrendelt tételek??? (Nyitvatartás, ügyfélfogadás, stb.) Lehet, hogy fenn van a lapon, de ddig én nem találtam.
A mihamarabbi választ előre is köszönöm!!! (rendelni szeretnék :-) )
0
2006. február 12., vasárnap 20:29
Van mód arra, hogy legyen egy magyar film kategória is???
0
2006. február 12., vasárnap 2:51
Szerintem, ha beszélsz az üzletvezetővel, biztos rendel neked belőle.
most posts by TM
0
2006. február 11., szombat 22:36
Köszi. Igen, arról a boltról beszéltem. Egyetértek, nagy választékot tudnak felvonultatni. Nem is mondtam azt, hogy nem.
Viszont én nem vagyok nagy gyűjtő, csak néhány filmet szeretnék megszerezni, KELLENEK EREDETIBEN. (ez most nem kiabálás)
Nem tudom, hogy pl. A félelem bére tényleg rétegfilm-e, de azért bármelyik üzletben lehet találni olyan filmeket, amiket ebbe a "kategóriába" lehetne sorolni.
Hát, kinek mi.
0
2006. február 11., szombat 12:56
Mint tatabányai szólok hozzá. Szerintem az Oktogon, amiről beszélsz, még így is nagyon széles választékkal bír. Az úgynevezett rétegfilmek kínálata pedig nem egy maszek bolt elsődleges feladata, ehhez kellene egy erre érdeklődő réteg. Pesten találhatsz ilyen "szakboltot", ott életképesebb ez a műfaj. Sajnos az Xpressen nem található meg minden megjelent film, ezért nem árt, ha szétnézel mindenfelé, mint egy igazi gyűjtő.
most posts by TM
0
2006. február 11., szombat 12:41
Üdv Xpress.hu!

Legelső hozzászólásom alkalmával szeretném megkérdezni, hogy hogyan működik az újonnan megjelent filmek szórása kis hazánkban...
Tatabányán lakom, és itt a nagyobb áruházakon kívül egyetlen "normális" hely van, ami igazándiból csakis CD és DVD értékesítéssel foglalkozik (tehát CD Szalon).
Állítólag Pestről hozzák az árut, és csak olyat tudnak hozni, ami éppenséggel raktáron van (ez mondjuk egyértelmű), de! csak olyan filmeket hoznak el, amiket érdemes is (tehát nagyobb tételben --pl. 20 darabot minimum -- azt hiszem)...
Láttam néhány filmet, ami érdekelne, pl. kapásból a megjelenés után 1 héttel - kerestem is az üzletben ezeket, de azt mondták, hogy ilyen filmek nem voltak náluk és szerintük nem is lesznek. :(
A vasálarcos férfi, A félelem bére, A Shaolin 36 próbatétele, Visszatérés a 36 próbatételhez... kapásból 4 film...
A kérdésem az (azon kívül, amivel kezdtem ezt a hozzászólást), hogy ezeket a filmeket egyáltalán lehet-e kapni boltokban, vagy csak rendelni lehet őket innen?
[Csak, hogy ne keressem őket hiába.]

Válaszukat előre is köszönöm!
0
2006. február 11., szombat 3:14
Kedves Xpress!

Az Odeon kiadói fórumot nem lehetne áttenni a kiadói fórumokhoz?

Köszi.
0
2006. február 7., kedd 18:48
Kedves Xpress! A félreértések elkerülése miatt a filmrendeléskor nem lehetne a RENDELÉSI BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA oldalon, a "LEGKEVESEBB HÁNY TERMÉKET KÜLDJÜNK?" modulba beilleszteni azt a lehetőséget, hogy pl. "Minden filmet egyszerre küldjetek"??
0
2006. február 7., kedd 16:25
A könyvesbolthoz szeretnék pár javaslatot tenni, milyen címeket lenne talán érdemes teltenni:
Tom Clancy könyvei (Férfias játékok, Kokainháburú, Rainbox Six, Splinter Cell)
Michael Crichton könyvei (Kongó, Gyilkos nap, A gömb, A préda, Félelemben, Repülő koporsó)
Anne Rice könyvei (Interjú a vámpírral, Lestat a vámpír)
Tolkien könyvei
T

0
2006. február 7., kedd 14:09
Nem teljesen idevág, bocsánat!
Visszaküldtem egy rossz dvd-t, azonnal írtatok, hogy külditek a cserét!
Nagyon gyorsak voltatok!

Javaslatom: ezen ne változtassatok :))
0
2006. február 5., vasárnap 22:59
Szerintem ritka jo a mostani elrendezes. Nem nyulnek hozza.
0
2006. február 5., vasárnap 22:49
az a főoldal,dvd,üvegtigris,könyv,fórum szvsz mehetne a bal oldalra, ezeket követhetnő a admin, és a bejelentkezés, információ, és a kosárka mehetne a jobb oldalra fel. és nyugodtan lehetne egy szín az összes esetleg ugy, mint az adminisztráicó, de a "főoldal"-as sem rossz. mondjuk a betük szine esetleg lehetne narancssárga. vélemény?
főleg az elrendezésre gondolok
0
2006. február 3., péntek 20:40
grat a kínálat bővüléséhez...

szokni kell az új "főoldal" gombot, mindig bal oldalt keresem... (bizonytalanfej)
0
2006. február 3., péntek 19:36
nagyon jó ötlet, hogy könyvet is árultok! a későbbiekben lesznek esetleg nem filmekhez kapcsolódó könyvek is? tuti itt vásárolnék, ha lennének.
0
2006. február 3., péntek 18:28
Xpress!

Ha már van könyves biznisz, akkor CD-s biznisz is lesz? :) Tudom, hogy néhány filmzenét már lehet kapni nálatok, de szerintem lenne igény nem csak filmzenére, hanem sok más muzsikára is.
0
2006. február 3., péntek 17:23
Xpress!!!

Nagyon THX a könyves szekciót az oldalon :-) az új Potter kötet már tőletek érkezik majd ;) Juhéééééééééééééééééééééééééééééééééé! :)))))))))))
Várjuk a további könyveket. ;)
0
2006. február 2., csütörtök 17:29
Kedves Xpress!

Lehetne-e azt megoldani, hogy a forumhoz másik e-mail címet írjon az ember, mint az Xpress hivatalos levelekhez.
Nem jó, ha összekavarodnak a dolgok. A másik pedig az, hogy az ilyen fórumokon közzétett címek egy idő után megtelnek spammal. Akkor az ember kidobja, és csinál egy másikat.
Viszont az jobb volna, ha a hivatalos Xpress levelezési címet nem kellene változtatgatni.

Köszi.
0
2006. január 31., kedd 16:40
Köszönöm, a mai beérkezések raktározásai határidő dátumai rendben vannak az e-mailben is. (szép mondat)
0
2006. január 31., kedd 16:36
Nem mi utáljuk, hanem az SQLServer :)
Az aposztróf vezérlő-karakter, és galibát okozhat az adatbázis-kezelésben.
0
2006. január 31., kedd 16:00
Miért utálja az xpress az aposztrófot???

0
2006. január 31., kedd 0:55
"A Kerülj szinkronba! filmeket addig is megtalálod a MŰFAJOK között."

Gondoltam, hogy csak én nem találom. A DVD-Mánia is ott van.
Persze, ha egyszer egy keresés elkészül (pl egy bannerhez), kár kidobni.
De a műfajok közt nem kerestem. Igazság szerint a műfajokat még soha nem is használtam.

Köszi.
0