Hello!
Nem tudom, mûködik-e, de megprobálok beszúrni egy képet, hátha sikerül. Most csinálom elõször így fórumban, dehát mindent el kell kezdeni egyszer. Most külföldön vagyok, és csak ez a kép volt kéznél (ill, gépen), de a célnak talán megfelel. :-)
[URL=http://img269.echo.cx/my.php?image=juliet4mc.jpg]

[/URL]
Egyébként 28 éves vagyok, a film és a színészet iránti rajongásom gyerekkoromban kezdõdött és azóta is folyamatosan tart. Igazából színész akartam lenni mindig is, de sajnos bizonyos körülmények miatt csak amatõr szinten jött össze, de úgy viszont nagyon komolyan és mondhatom, nagyon jó kis elõadásokkal. :-) Még mindig csinálom. Szegeden élek, filmeket nagyon régóta gyûjtök videókazettán, nagyon szép kis gyûjteményem van. DVD-ket nem olyan régóta, csak 1-2 éve gyûjtök, de az is gyorsan és szépen halad. A minõségre törekszem a mennyiség helyett. Nagyon sok kedvencem van, egy-két rendezõt azért megemlítek: Polanski, Branagh, Fellini, Bergman, Antonioni, Korda, De Sica, Risi, Fosse, Wilder. Nagy rajongója vagyok a magyar filmeknek: Várkonyi, Ranódi, Fábry, Gothár, Szabó István, Zsurzs Éva, Máriássy Félix, és még sorolhatnám. A színészeket el sem kezdem, mert rengeteg van, a nõk közül nagyon szeretem Kate Winsletet, Ruttkay Évát, a férfiak közül Marlon Brandot, Sinkovits Imrét, de még órákig tudnám sorolni, csak gondoltam írok egy külföldit és egy magyart is. :-)
Akkor megyek moziba, ha jó filmet adnak, a tömegfilmeket nem szeretem, kivéve ha jó, mert az is megesik (ld. Titanic). :-) Szeretek filmekrõl beszélgetni, vitatkozni, és ha nagyon rajongok egy színészért, rendezõért, akkor eszméletlen mennyiségû idõt szánok rá, hogy anyagot gyûjtsek róla, a munkáiról. Egyszóval, mindent szeretek, ami film és jó! Rendkívül szeretem a 30-as, 40-es évek magyar filmjeit, Kabos Gyulát, Gózon Gyulát és társaikat. Olyan õszinte és egyszerû színjátszással és olyan vidám életfelfogással azóta sem találkoztam.
Sok filmet ismerek, és mondhatni lexikon-szerû tudásom van, tudom, mikor készült egy film, ki rendezte, kik játszanak benne, kik voltak a szinkronhangok, stb. Ez csak úgy belemegy a fejembe természetesen, nem magolom otthon az adatokat. :-) És persze itt is selejtezek, nem kell minden filmet megjegyezni. :-)
Most ennyi jutott eszembe magamról a témához kapcsolódva. :-)