Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2005. május 19., csütörtök 0:26

az ég adja hogy müködjön :D
0
2005. május 19., csütörtök 0:25
nabazeg
[img src=http://magoo.uw.hu/magoo_2.jpg]
talán most
0
2005. május 19., csütörtök 0:25
na jó, most hogy kell ezt? :D
0
2005. május 19., csütörtök 0:24
Hát ez vagyok én:
[img src="http://magoo.uw.hu/magoo_2.jpg"]
Remélem megjelenik a kép :D
0
2005. május 18., szerda 19:13
Nem akarlak kiábrándítani TM (nem tudom, hívhatlak-e így, de olyan hosszú a neved, láttam, hogy más is így hív, ugye nem baj? :-)), de most hogy mondod, tényleg ez inkább a férfiakra jellemzõ, nem tudom, miért. Az én barátaim között is fõleg a férfiaknak van ilyen lexikális tudásuk filmekkel kapcsolatban, de azért van egy-két kivétel. :-)
0
2005. május 18., szerda 19:08
Ja, egyébként köszi, Dylan, a segítséget. :-) Ismertem ezt a technikát, sokat használom html-szerkesztésnél, de nem tudtam, hogy itt is ezt kell. Kösz.
Én a magyar premiereket nem szoktam tudni, és a külföldi premiereket is csak akkor, ha valami nagy kedvencemrõl van szó. Ez nem semmi. :-)
0
2005. május 18., szerda 19:01
Engem azért (is!) hoz lázba, ha egy lány így keni-vágja a filmeket, mert a közvetlen környezetemben, meg szerintem úgy nagy átlagban, ez inkább a másik nemre jellemző! Remélem, hogy nincs igazam és tömegével érkeznek a női rajongók levelei...természetesen fényképpel! :)))
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:48
Ez az! Sikerult! A mezei html-technikat hasznaltam, es bevalt. :-)
Bocs, tul nagy a kep, de most nincsenek itt keznel a kepszerkeszto-programjaim, es nem tudom lekicsinyiteni. :-)
0
2005. május 18., szerda 18:46
Még két dolgot kipróbálok, ha nem akar megjelenni a kép, marad az elõzõ megoldás.

0
2005. május 18., szerda 18:39
Na. Én is így jártam...
Tehát így. Csak a zárójelek helyett kacsacsőröket használj.
(img src="  ")
0
2005. május 18., szerda 18:37
juliet!

Úgy kell beszúrni hogy:

az idézőjelek közé meg az előbbi linket beírod. Én is tegnap tanultam meg...

Egyébként meg tudtam nézni a képedet. A filmes adatokkal én is gyakran úgy vagyok ahogy írod... pl.: pontosan tudom sok film Magyarországi premierjét, napra pontosan. Én sem magolom, mégis közvetlen környezetem néha hülyének néz... De ha valamit nem tudnak egy adott filmről, mindjárt hozzám fordulnak.
0
2005. május 18., szerda 18:30
:-))))
0
2005. május 18., szerda 18:26
de azért én már látlak, és úgy gondolom, hogy másnak is látnia kéne! :)
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:24
Helyesbítek: ne bízz meg idegenekben! :)))
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:22
mivel már marha okos vagyok képbeszúrásilag,segítek:

jelet
Ha jól írsz mindent láthatóvá válsz! :)
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 18:20
Próbálkozz mezei html-szintaktikával.
0
2005. május 18., szerda 18:15
Talán így a legegyszerûbb, remélem, mûködik. :-)

http://img269.echo.cx/img269/7456/juliet4mc.jpg
0
2005. május 18., szerda 18:11
Azt hiszem, nem sikerült. Majd még próbálkozok. :-)
0
2005. május 18., szerda 18:10
Hello!

Nem tudom, mûködik-e, de megprobálok beszúrni egy képet, hátha sikerül. Most csinálom elõször így fórumban, dehát mindent el kell kezdeni egyszer. Most külföldön vagyok, és csak ez a kép volt kéznél (ill, gépen), de a célnak talán megfelel. :-)

[URL=http://img269.echo.cx/my.php?image=juliet4mc.jpg][/URL]

Egyébként 28 éves vagyok, a film és a színészet iránti rajongásom gyerekkoromban kezdõdött és azóta is folyamatosan tart. Igazából színész akartam lenni mindig is, de sajnos bizonyos körülmények miatt csak amatõr szinten jött össze, de úgy viszont nagyon komolyan és mondhatom, nagyon jó kis elõadásokkal. :-) Még mindig csinálom. Szegeden élek, filmeket nagyon régóta gyûjtök videókazettán, nagyon szép kis gyûjteményem van. DVD-ket nem olyan régóta, csak 1-2 éve gyûjtök, de az is gyorsan és szépen halad. A minõségre törekszem a mennyiség helyett. Nagyon sok kedvencem van, egy-két rendezõt azért megemlítek: Polanski, Branagh, Fellini, Bergman, Antonioni, Korda, De Sica, Risi, Fosse, Wilder. Nagy rajongója vagyok a magyar filmeknek: Várkonyi, Ranódi, Fábry, Gothár, Szabó István, Zsurzs Éva, Máriássy Félix, és még sorolhatnám. A színészeket el sem kezdem, mert rengeteg van, a nõk közül nagyon szeretem Kate Winsletet, Ruttkay Évát, a férfiak közül Marlon Brandot, Sinkovits Imrét, de még órákig tudnám sorolni, csak gondoltam írok egy külföldit és egy magyart is.  :-)
Akkor megyek moziba, ha jó filmet adnak, a tömegfilmeket nem szeretem, kivéve ha jó, mert az is megesik (ld. Titanic). :-) Szeretek filmekrõl beszélgetni, vitatkozni, és ha nagyon rajongok egy színészért, rendezõért, akkor eszméletlen mennyiségû idõt szánok rá, hogy anyagot gyûjtsek róla, a munkáiról. Egyszóval, mindent szeretek, ami film és jó! Rendkívül szeretem a 30-as, 40-es évek magyar filmjeit, Kabos Gyulát, Gózon Gyulát és társaikat. Olyan õszinte és egyszerû színjátszással és olyan vidám életfelfogással azóta sem találkoztam.
Sok filmet ismerek, és mondhatni lexikon-szerû tudásom van, tudom, mikor készült egy film, ki rendezte, kik játszanak benne, kik voltak a szinkronhangok, stb. Ez csak úgy belemegy a fejembe természetesen, nem magolom otthon az adatokat. :-) És persze itt is selejtezek, nem kell minden filmet megjegyezni. :-)
Most ennyi jutott eszembe magamról a témához kapcsolódva. :-)
0
2005. május 18., szerda 16:04
Érdekes! Amúgy én eddig azt hallottam a fényküldöttektől, hogy az sem egészséges, ha két ilyen vonal keresztezi egymást...
Mindenesetre kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem -  a fonyódi telkünktől már csak egy ugrás! :)
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 15:54
Na szóval állítólag vannak az egész Földet behálózó energia-vonalak, amik mindenféle gyógyító hatással vannak az emberre. 2 éve jöttek rá, hogy egész Európában pont nálunk, a Termál-fürdő területén három ilyen vonal is keresztezi egymást... Építették ezt a parkot, és azóta özönlenek az ebben "hívő" ezoterika iránt érdeklődő túristák minden honnan.

Azért írtam, mert újabban sokan erről azonosítják be Zala megyei kisvárosunkat.

Ha tényleg érdekel valakit, itt bővebben infot kaphat: http://www.lentifurdo.hu/hu_1024x768.html
0
2005. május 18., szerda 15:50
Azért nem biztos, hogy olyan jól jársz vele, elvégre IPH-s kiadvány. Igaz, ugyanaz, mint a korábbi Fotexes.
0
2005. május 18., szerda 15:35
Dylan!
Áruld el, hogy mitől energiapark az a park?
most posts by TM
0
2005. május 18., szerda 15:15
750/0 :)
0
2005. május 18., szerda 15:08
a színészeket nem kell méltatni: hellen mirren pl. az egyik kedvenc európai színésznőm, s mostanság mindig elcsodálkozom azon, hogy éltes kora ellenére mennyire elbűvölően néz ki. (gondolom, volt szerencséd a felül semmi című filmhez. ha mégsem, akkor pótold! a produkció ugyan meglehetősne felejthető, de hellen mirren miatt mindenképp érdemes. :)
0