Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2009. november 8., vasárnap 14:47
:DDDD
0
2009. november 8., vasárnap 14:36
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Dylan-nel egy házban lakunk, én az elsőn, ő a negyediken. Ha nem muszáj átmennem hozzá, inkább őt hívom le, ugyanis engem már a 4. emeleten iszonyat szédülés fog el! :D
Ennek ellenére imádom a hullámvasutakat, tavaly pl. Gardaland-ban minden hullámvasúton legalább 2-szer mentem, és a szabadesést is megcsináltam! :)
Szóval fura egy szerzet vagyok! :D
0
2009. november 8., vasárnap 14:03
:))) Az ugrás előtt a súlyodhoz képest állítanak valamit a kötélen.
0
2009. november 8., vasárnap 13:50
A jumpingolással az a bajom (a tériszonyon kívül), hogy saccperkábé kétszer nehezebb vagyok a többi vállalkozónál, s míg ez a hullámvasúton talán nem annyira kardinális (bár a Végső állomás 3. óta azt is hanyagolom) addig egy ilyen nyúlós guminál lehet, hogy átmennénk alternatív kútfúrásba, vagy ha ásványkincsekben gazdag a mély, akkor úgy beszélnének rólam, hogy "fején találta a szenet", s ez a fajta meteortevékenység még a 4. pontban leírt élvezettől is megfosztana. :) Jó mély víz felett bátrabban állnék hozzá. de egyébként a bakancslistámra nem tenném fel, elvagyok nélküle. A maratoni futást inkább pipálnám ki. Az ejtőernyőzés azért picit vonz, bár a fenti okoknál fogva valószínű a tandemugrást elfelejthetem, ha csak nem egy cirkuszsátort köt a hátára a partner. Lényeg a lényeg, elismerésem a bátraknak!
most posts by TM
0
2009. november 8., vasárnap 13:44
Hát ez tényleg nem semmi.Sok veszélyes dolgot csináltam már,nem tartom magam beszari gyereknek,de az mind földhöz ragadt volt.Egy hokedlin is tériszonyom van nem ám hogy egy ilyen cuccról leugorjak! :)
0
2009. november 8., vasárnap 13:38
Én életemben nem ültem még hullámvasúton sem. Ezt idén augusztusban pótoltam az ausztriai marchenparkban....  Kb 2 perces menetek voltak, gyerekbiztosra tervezve, masszív erős építmény, de nekem ez is bőven elég volt :) Gyerekek élvezték, én annyira nem :D

Tudod mikor ugrálnék le ilyen szarokról :)
0
2009. november 8., vasárnap 13:36
Óriási lehet tényleg!
Felírva a "Bakancslistára"!!  :-)
0
2009. november 8., vasárnap 13:33
Tudom, sokan vannak úgy, hogy ha "pisztolyt tartanának a fejéhez akkor sem" de én nem ilyen vagyok. Vilgá életemben régi vágyam volt hogy kipróbáljam a bungeet, meg az ejtőernyő ugrást, ebből az elsőt ki is pipálhattam, immáron 7 alkalommal. :)))

Hogy milyen érzés? Négy részre osztható a dolog:
- 1.) Az ugrás előtti pillanat félelmetes, mintha "Hú basszus ez ilyen magas (80 méter) inkább mégsem ugrok..." Nagyon izgalmas.
- 2.) A szabadesés része (Ez a lényeg!) igazi halálfélelem! :) Az ember elhatározza hogy nem ordít, mert az olyan ciki, de nem lehet visszafogni. Ez a rész egyébként komoly filozófiai kérdéseket is ébreszt bennem: Átverjük a tudatunkat. Olyat hogy zuhanás elméletileg sohasem szabadna megtapasztalni a tudatomnak, mert az olyan érzés, amit csak közvetlen a halál beállta előtt szabad érezni... De mégis túléled, és el tudod mesélni az érzést. Szóval ez tényleg halálközeli élmény.
- 3.) Mikor visszaránt a kötél. Egyáltalán nem fájdalmas, és a gyomrom sem fordul fel. Ez az extázis része. Röpködsz a levegőben stb... Ez már a hab a tortán, tiszta élvezet.
- 4.) Miután leszedik rólad a kötelet, és remegő lábakkal odébb álsz... Nem tudod a képedről letörölni a vigyort, legalább fél óráig, az adrenalin szinted az egekben, csak a tudatmódosító szerek hatásaihoz tudom hasonlítani...

Mindez az első talán még a második ugrásra vonatkozik. A többiben a halálfélem része már nem olyan erőteljes, és a negyedik fázis is rövidebb ideig tart. De akkor is isteni érzés! :)
0
2009. november 8., vasárnap 13:29
bevállalta kétszer nem csak ugyanarra a helyre a villám alapon. :)
0
2009. november 8., vasárnap 13:28
nem tudom, miért vagy ilyen betoji, hisz neked szinte csak le kellene lépned és már lent is vagy. :)
0
2009. november 8., vasárnap 12:58
Már láttam tőled bandzsa dzsampingos fotót, pár évvel ezelőtt talán itt vmelyik topikban, így nekem ezirányú ténykedésed nem volt új, de ez a perspektíva azért nekem is összeszorította a seggem. 2001-ben a Szigeten sokáig morfondíroztam, hogy kipróbálom, de miután egy fickó a szabadesés utáni visszarándulás által hurkot csinált a saját nyakára, őszintén szólva elszált a kedvem. Az említett csávónak meg felajánlották, hogy ingyen ugorhat egy másodikat, ha már túlélte az elsőt, és volt annyira őrült, hogy élt is a lehetőséggel. Aznapra ennyi izgalom elég is volt nekem, inkább elvonultam egy csöndesülős Kispálra. :)
most posts by TM
0
2009. november 8., vasárnap 12:46
Én is kapaszkodnék, annyi különbséggel, hogy a korláttal együtt a fószer is jönne velem a mélybe :D
0
2009. november 8., vasárnap 12:40
Akkor sem vállalkoznék ilyesmire, ha pisztolyt tartanának a fejemhez.
Áruld el: Nem volt olyan érzésed ugrás közben, hogy meg fogsz halni? Közeledik a föld, és mi van, ha nem állsz meg...
Gondolom, a gyomrod fel(le)csúszott a fejedbe, és utána az adrenalin lökettől olyan érzésed volt, mintha lebegnéál és részeg lennél, nem?

És amikor visszaránt a kötél, és még ide-oda himbálózol a levegőben, mint egy jojó, az jó(jó)? :)

Ez komoly bátorságra (és vakmerőségre) vall. Gratulálok!

0
2009. november 8., vasárnap 12:09
Így leugrani... :D Eszméletlen vagy... :D
0
2009. november 8., vasárnap 11:58
te nem vagy normális. :) ráadásul nekifutásból! minden tiszteletem a tiéd, valószínűleg én csak idáig jutnék:

0
2009. november 8., vasárnap 11:48
Első YouTube videóm! :)

0
2009. október 4., vasárnap 22:44
http://www.youtube.com/watch?v=PZCRHYrfbIA

ott vagyok a :)
0
2009. október 4., vasárnap 22:43
Milyen szép, szőrös, férfi láb-darab :]
0
2009. október 4., vasárnap 22:40
Már azt hittem, valaki elfelejt összeesni. :)

Ha kell zenei aláfestés, lehet szólni, tudok részeket a japán dalból, az Urami Bushiból. :)
0
2009. október 4., vasárnap 22:25
http://www.youtube.com/watch?v=fzkrXiq7xME

Mi ezzel ütöttük el az időt! :)
0
2009. október 4., vasárnap 21:40
Ez a Fűrész poszter akár egy lábgomba-ellenes orvosi plakát is lehetne... :)))
0
2009. október 4., vasárnap 21:38
...még úgy is, hogy a szobai tévén felejtette a borotváját. :)
0
2009. október 4., vasárnap 21:29
Óriásiak! :-)))
0
2009. október 4., vasárnap 21:27
Jamamura hihetetlenül fotogén, egyaránt kitűnik a Tower Bridge és Darth Vader társaságában is, a szobai tévéről nem is beszélve :)
most posts by TM
0
2009. október 4., vasárnap 21:25
Motel 2 a legjobb! :D
0