Mivel valószínűleg rajtam kívül nem sok embernek jött be ez a film, ezt a BD-tesztet is én írom.
Most újranézve sem tekintem rossz filmnek, legalább nem kell rajta sokat gondolkodni, néha ilyen filmek is kellenek. A 3D-je meg abszolút nem hiányzott, moziban nem nyújtott semmi kiemelkedőt, mivel konverzióról beszélünk jelen esetben, nem valódi 3D-ről. Ez a korong is tökéletesen kiszolgálja a házimozis igényeimet.
A képminőség új filmhez méltóan elsőrangú, bár szemcsésség egyáltalán nem fedezhető fel, mivel Arri Alexa digitális kamerákkal dolgoztak a forgatáskor, így filmnyersanyagot nem is látott ez az alkotás, bár a Digital Intermediate-eljárás utószínezése eléggé tetten érhető, de ez más filmekre is igaz. A képarány maradt az eredeti mozis 2.35:1-es, 1080p24 AVC kódolásban.
A mozis szinkron nem volt rossz (dts 5.1-es keverésben meg is található a lemezen), de most az eredeti hangot választottam, ami dts-HD MA 5.1-es. Teszi a dolgát, ahogy kell, végig aktívak a hangfalak, amikor helyzet van. Minden szépen szól, bár Jeff Bridges hanghordozását elég nehéz követni, de ez szándékosan lett ilyen. A szinkronjában Sörös Sándor is követi a metódust.
Extrák vannak szép számmal, Universal-korong létére végre mind kapott magyar feliratot. Két alternatív kezdés, 4-5 kivégott / módosított jelenet, pár werk, és egyebek. Az előzetest azért hiányoltam.
Akinek bejött a film, a jelenlegi Xpress-árán ajánlott vétel.
Film: 80%
Kép: 100%
Hang: 100%
Extrák: 80%