Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 6., hétfő 2:46
te is eltévedtél a labirintusban? :D
0
2005. június 6., hétfő 2:42
Az is megvolt! :-))) Egyetértek.
0
2005. június 6., hétfő 2:38
ejj, de sértődékeny vagy ma este. :) tudtommal egyikünk sem hülyézett le a 21 gramm miatt, mi több, én kifejezetten örülök, ha valakire nagy hatással van egy film: rám egyre kevesebb produkció tud hatni... biztos öregszem. :( szerencsére a million dollar baby nálam is a nagyhatású filmek közé sorolható. :)
0
2005. június 6., hétfő 2:36
szólíts csak szadakónak! végtére is az a keresztnevem. :) nem, sajna nem voltunk windsorban, ellenben a hampton courtöt megnéztük, az is szép "vityilló". :)
0
2005. június 6., hétfő 2:36
Kedves, TM!
Félreértesz. Csak kíváncsi voltam, neked miért tetszett a film, én csak odaírtam, hogy nekem nem a kedvencem, de nem akartam ezzel sem a filmet, sem a te ízlésedet kritizálni. Ha durva volt, ne haragudj, nem akartam elrontani a kedvedet. Igazad van, nem kellett volna. Ma mindent elszúrok, kérlek, ne haragudj! Orülök, hogy tetszett a film! :-)
0
2005. június 6., hétfő 2:33
A Nagy Testvér mindent figyel! Annak meg méginkább örülök, hogy immár ketten is visszarángattak a földre egy számomra értékes filmélmény után! Persze minek írtam meg, én vagyok a hülye...Igazából nem beszélgetésnek szántam pusztán kikivánkozott belőlem. legközelebbre beszerzek egy naplót!
Talán már ezt is oda kellene írnom.
most posts by TM
0
2005. június 6., hétfő 2:32
Láttad a képeket a Windsor kastélyról? Lejjebb vannak az oldalon. Te voltál ott, jamamura?
0
2005. június 6., hétfő 2:31
:-)))))
0
2005. június 6., hétfő 2:30
nők...

;]
0
2005. június 6., hétfő 2:29
Lehet, hogy igazad van, csak már nagyon várjuk. Szerintem én és Angelus váruk a legjobban. Mi még ilyen kis hülye lelkesek vagyunk. :-)
0
2005. június 6., hétfő 2:26
szerintem a jelzők végéről hagyd el az "-ebb" toldalékot, s akkor nem lesz vita. :) "field értékes, érdekes személy". pont. :)

ha az én magánvéleményemre vagytok kíváncsiak, lányok (nem te, TM :), akkor azt mondanám, túl sokat pörögtök e találka körül. pedig hol van az még?! elég lett volna két héttel az esemény előtt szót ejteni róla.
0
2005. június 6., hétfő 2:26
Illetve én voltam hülye.
0
2005. június 6., hétfő 2:25
Úgy látszik ma az írásomat se tudom kontrollálni, ezért is elnézést kérek.:)
most posts by TM
0
2005. június 6., hétfő 2:25
Nekem sincs, csak poenkodni akartam, de latom, nem jo a hangulatod ma este, akkor inkabb tenyleg hagyjuk. :-(
0
2005. június 6., hétfő 2:22
Ha a ma este kizárólag feladatokról illetve számonkérésekről fog szólni, akkor most leenne jobb befejeznünk, s így mindenkinek több ill. nyugalmasabb alvásideje marad. és ne ruházz fel olyan kijelentésekkel, ammelyek nem hagyták el a számat! az ember van annyira "dörzsölt" hogy véleményt alkosson egy másikemberről! Nekem eddig Field értékesebb, érdekesebb személynek tűnik, gondolom másők is vannak, akik például nem az én két szemem miatt várják a találkozót! Nincs is problémám emiatt, Neked miért van? :)
most posts by TM
0
2005. június 6., hétfő 2:22
Csak poén volt! :-) Tudom, hogy TM nem mondana ilyet. :-)
0
2005. június 6., hétfő 2:20
szerintem ezt jól félreértetted.
0
2005. június 6., hétfő 2:17
Nem hiszem. :-))
0
2005. június 6., hétfő 2:16
Jajj, de jó! :-))))))))
0
2005. június 6., hétfő 2:14
Egyébként ma jó napom van, a 2 és félbõl 3 lett. :-))
0
2005. június 6., hétfő 2:13
Szóval Ivannal nem akarsz nagyon megismerkedni, csak fielddel. Ez nem volt túl kedves! :-(
Remélem mindenesetre, hogy field is eljön. Ivannal és rosszkutyusszal egyetemben! :-)))
0
2005. június 6., hétfő 2:12
Itt valakinek rossz a memóriája...:)
most posts by TM
0
2005. június 6., hétfő 2:11
ok:)
0
2005. június 6., hétfő 2:11
Field természetesen teljesen más kategória! Vele én is nagyon szeretnék megismerkedni! De megértem, ha netalán úgy dönt, nem jön el! És szerintem nála igazán nem érdemes erőszakosnak lenni, a szó leggyengébb értelmében sem. Mindenesetre Vele szemben optimista vagyok! :)
most posts by TM
0
2005. június 6., hétfő 2:09
De akkor fieldnek se könyörögj, pincsikutya! :-)
0