Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 3., péntek 3:30
Ne kezdd! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:29
Én is Juhász Jácintra. :-)) De azért ne gyere túl nagy elvárásokkal, nem szeretném, ha csalódnál. :-(
0
2005. június 3., péntek 3:28
Hát, ha akarod...nem bánom....naná, hogy kiváncsi vagyok Rád! :)))
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:25
Hát nem is tudom, de azért jó lenne találkozni, azért az nagyon jó lenne beszélni egymással személyesen. Nem tudom, miért, csak úgy érzem. :-)
0
2005. június 3., péntek 3:24
Hogy bírtad ki eddig nélkülem? Úgy, hogy nem tudtad, hogy vagyok! :)
Mindenesetre nekem se mondott nő ennyi sok szépet mostanában! Lehet, nem is kéne találkoznunk, megmaradna ez a különleges viszony...:)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:20
Jaj, de aranyos vagy, TM! Nem érdemlek ennyi dicséretet. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek. Nem is tudom, eddig hogy bírtam nélküled. :-) Hát még ha személyesen is találkozunk. :-)
Szeretem, ha ugratsz, nyugodtan csináld továbbra is, én is foglak téged, nem úszod meg, az biztos. :-)))
0
2005. június 3., péntek 3:17
Mr. Uhrin? :-))
0
2005. június 3., péntek 3:17
Na nehogy már üldözési mániád legyen! :)Egyáltalán nem vagyok féltékeny, hiszen nincs rá se jogom, se okom! Ezek csak ilyen ugratás féleségek szeretnének lenni! És ha más is szeret rajtad lógni, hát Istenem! Örülök, hogy azzal is jól telik az időd! Van akinek egy szép fénykép vagy, van akinek egy okos nő - mindenki kap tőled valamit, ez így gömbölyű! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:12
Azt nem mondom, hogy hamis, de mind a kettõtöket nagyon bírlak. :-)))
Olyan jó fej vagy, néha nem lehet tudni, komolyan beszélsz-e vagy viccelsz. :-) A ":-)" jel ellenére szinte láttam magam elõtt a megbántott arcodat, ahogy sértõdötten gépelsz a billentyûzeten. :-)
0
2005. június 3., péntek 3:08
Tetszik, hogy úgy támadsz, hogy közben elnézést kérsz- ez valami isteni! :)
Ha ez egy hamis vallomás, akkor Ivan biztosan nem bánja, rajtam meg elfér! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:07
Mindennek ellenére én is nagyon kedvellek! (Azért se mondom, hogy imádlak! ) :-)))
0
2005. június 3., péntek 3:04
TM! Most már biztosan elverem a segged (bocsánat a szóért), ha találkozunk. Most kicsikartad belõlem ezt a vallomást, és Ivan miattad azt hiszi, hogy téged jobban kedvellek, mint õt. Nem tudok mindenkinek a kedvére tenni!!! :-(((
0
2005. június 3., péntek 3:02
Ne menj még, kedves Ivan! Na, most Ivan fog megsértõdni. :-(
0
2005. június 3., péntek 3:02
Úgy imádlak, amikor szabadkozol- meg amúgy is -  annyira aranyos!!!
Hát persze, hogy viccelek! Már a "joccakát" is vicc volt - reakció a tiédre! :)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 3:01
névtelen bákter

:))))))))))))
0
2005. június 3., péntek 3:01
megyek aludni. Jó éjt!
0
2005. június 3., péntek 2:57
Jaj, TM, te is tudod, hogy csak vicc volt a magánéletedrõl az a duma, azt hittem, nevetni fogsz rajta. :-) Ne haragudj, a "kedves" azért maradt ki, mert te sem írtad, csak hogy "Hat joccakat". Ne haragudj, vagy csak viccelsz? És méghogy "öleb"? :-) Te is tudod, hogy itt te vagy nekem a legfontosabb! :-))
0
2005. június 3., péntek 2:55
Nagyon szőrmentén kezelsz ma engem, először a szöveg hogy nem érdekel a magánéletem, aztán meg semmi maradj még, búcsúzáskor kihagyod, hogy kedves... persze két fazonnal a tarsolyban könnyű hanyagolni a jó ölebet! :)
ráadásul az egyik jól itthagyott! Most már csak a névtelen bákter maradt...:)
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 2:52
Olyan határozottan köszöntél el, ez meg nekem fájt... :-(
0
2005. június 3., péntek 2:52
Minden jót, Tadam!
0
2005. június 3., péntek 2:51
Szia, Tadam!
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 2:51
Nem akartalak, csak gondoltam, a feleséged mellé akarsz bebújni. Ha van kedved, maradj még egy kicsit! Kérlek!!! :-))))))
0
2005. június 3., péntek 2:50
Egyébként mind a ketten jöttök a találkára, ugye?
0
No jól van emberek! Megyek laudni, de előtte egy szomorú hírt kell közöljek veletek. Holnaptól 8 napon keresztül nem leszek veletek, ugyanis bizonyos kötelezettségeimnek kell eleget tennem és ez nem várhat. De vszínű, hogy 11-én (szombat) estefelé várható vagyok. Mindenkinek KITARTÁS és Legyetek jók, ha tudtok! :)

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
Csak így elengednél? ez fájt...
most posts by TM
0