Keresés

Csodálatos Júlia

2005. június 2., csütörtök 15:04
Hát jah. A Balaton kicsit jobb ennél. De csak kicsit. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 2., csütörtök 15:02
Nem egy Balaton....
0
2005. június 2., csütörtök 15:02
Előzetes Spanyolországból:

Alhambra kívülről:

Az oroszlános udvar:

A cordobai mecset:

Valahogy megértek mindenkit, aki ide megy nyaralni....
0
2005. június 2., csütörtök 14:57
Azt hiszem az a kép önmagáért beszél:

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 2., csütörtök 14:57
Jó tanulást, én is azt csinálom. :((
0
2005. június 2., csütörtök 14:56
Egyiptom is jó, de Jordánia jobb! :)) Gyönyörű tengerpart, épületek (mondom hogy nem bírok elszakadni), és kedves arabok. Barátnőmék kinn szilvesztereztek két éve, és szuper jó volt. Lehet, én is elmegyek nyáron az Xpress tali után. :)))
0
2005. június 2., csütörtök 14:54
Tedd azt. Én meg elvonulok tanulni.
0
2005. június 2., csütörtök 14:54
Kitartás TM! :)
Várunk vissza a koronáiddal!
0
2005. június 2., csütörtök 14:53
De Egyiptom az, ahova még mindenképpen szeretnék eljutni. :-) Na jó, álmodozás helyett megyek vasalni. :-(
0
2005. június 2., csütörtök 14:53
Te is vágyódsz, igaz?
És még képeket nem is szúrtam be! :)))
0
2005. június 2., csütörtök 14:52
Neked is kitartást, és az erõ legyen veled!!! :-) Viszlát este! :-)))))
0
2005. június 2., csütörtök 14:51
Na jó, én is elmennék oda veletek, szép hely lehet. :-)))
0
Most pedig elbrékelek a fogászatra, ahol semmi perc alatt kenterbe verem az emberkirály Aragornt, hiszen én egyszerre két koronát fogok kapni! :)
Ha belegondolok, hogy egy Alien-díszdoboz árát építik be az etetőmbe - és ez még csak a kezdet - komolyan mondom, sírni tudnék! :(
Na majd este, ál bí bakk! - ahogy Jama, na meg a melák sógor mondaná...:)
Addig is kitartás, jó csevelyt! :)
TM
most posts by TM
0
Hm... Spanyolország. De szép is volna...
0
2005. június 2., csütörtök 14:48
Igen Spanyolországba én is szívesen mennék, főleg az építészet miatt. (Nem bírom letagadni, hogy műszaki szakközépbe jártam magasépítő szakra.)
A mór építészeti emlékek gyönyörűek: Alhambra kiemelkedő mestermű! De ugyan így az Escoral, amely már nem mór, de hasonlóan gyünyörű, és persze LaMezquita - A cordobai mecset, és még lehetne sorolni a szebbnél szebb épületeket. :)
0
2005. június 2., csütörtök 14:42
Azért én irigylem Jamát, a spanyol túrája miatt, oda is már régóta szeretnék eljutni! :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 14:39
Én is szeretem azt a számot. És milyen igaz a szövege. :-(
Amúgy nekem is tetszene ez az élet, hogy a Föld több pontján legyen egy kis vityillóm. Persze lenne azért egy "fõhadiszállás is". :-) (Ott tartanám a DVD-ket is. Vagy mindenhol meglenne minden? :-)) Szeretek utazni, de hosszabb távollét után tényleg jólesik hazatérni.
0
2005. június 2., csütörtök 14:39
Semmi baj, azért mindig utoléred magad! :)
Ezt a dalt én is nagyon szeretem.
A világpolgárság szerintem fárasztó, mert én alapban ilyen itthon ülős fajta vagyok. :)
0
2005. június 2., csütörtök 14:37
Tök jól néz ki ez a tip-top kis tétlarakás. :))

Melleselg szeretem Dalit, és a kiállítás azért tényleg elég jó volt, hogy magángyűjtemény! :))
0
2005. június 2., csütörtök 14:36
Kicsit jártam Notting Hillben is, de ott nem sokat. És is imádom ezt a várost!!! :-) Majd mesélek a bulin. :-)
0
2005. június 2., csütörtök 14:34
El nézést, ha már túlhaladtátok a témát, de tudjátok én olyan tempóban nyomom a chat-et, mint ahogyan a Dr. Bubóban kergette Teknőc Ernő nyomozósegéd a bűnözőket! :)
Ha lenne lehetőségem rá, én afféle világpolgár szeretnék lenni, akinek mindenhol van egy kis kecója, és választhat, hogy éppen a Föld mely pontján akar lenni! (A kezem csak azért nem lóg bele a bilibe, mert a klaviatúrával hadakozom!)
Igaz ami igaz, jólesik a hazatérés egy hosszabb távollét után! Az ember akkor másképpen viszonyul az amúgy megszokott dolgokhoz.
Erről a "másképpen" érzésről talán a legszemléltetőbben Sztevanovity Dusán írt, a "Szerelemnek múlnia kell" című szerzeményében, ami az egyik kedvenc magyar felvételem! :)
most posts by TM
0
2005. június 2., csütörtök 14:30
ühüm, megvolt. érdekes, értékes kiállítás, de a figuéresi (dali szülővárosa) múzeumot azért nem überelte:

(uhh, lassan már tíz éve, hogy itt jártam...)
0
2005. június 2., csütörtök 14:26
Londont én is megnézném egyszer. :)
0
2005. június 2., csütörtök 14:24
Daliról jut eszembe! Láttátok már Pesten a kiállítást? Én a múltkor néztem meg. Nagyon jó! Ha szeretitek feltétlen nézzétek meg, mert érdemes!
0
2005. június 2., csütörtök 14:24
no és notting hillt megjártad-e? tavaly mi csak a sarkáig jutottunk (sajna, a notting hill metrómegálló mellett kapásból két használt dvd-bolt is van, ahol el is költöttük szépen minden pénzünket. :), de majd legközelebb... londonba mindenképp szeretnék még 2-3x kijutni, imádom azt a várost! sz al jelen pillanatban nem kicsit irigyellek. :)
0